Делян Пеевски: Нямам дългове, никой не може да извади нищо за мен!

Цветан Василев е агент на Москва, заяви той
392
Делян Пеевски: Нямам дългове, никой не може да извади нищо за мен!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Нямам дългове, една стотинка не дължа на банка. Който успее да извади моя фирма или мой дълг към банка, веднага ще си дам имунитета. Никой не може да извади нищо за Пеевски – нищо, нищо, нищо! Това каза председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски пред журналисти в Народното събрание, предаде репортер на БГНЕС.

Коментарът му е по повод оповестени вчера нови данни от бившия мажоритарен собственик на фалиралата КТБ Цветан Василев, оповестено от "Да, България".

„Цветан Василев е агент на Москва, който се укрива в Сърбия под протекцията на Русия. Русия прави всичко, за да превземе България“, каза Пеевски и добави, че банкерът трябва да върне "петте милиарда, които ограби от българските граждани".

Отказваме да приемем "престъпното" решение на ЦИК, заяви Делян Пеевски

Днес отказваме да приемем "престъпното" решение на Централната избирателна комисия (ЦИК), заяви Пеевски. Ние спазваме закона, нека изчакаме решението, за мен ЦИК е опорочена, каза Пеевски. Според него се вижда, че "ЦИК работи за дерибеите и за чужди, небългарски интереси".

Със свое решение от снощи ЦИК прие указания „ДПС – Ново начало“ и „ДПС - Демокрация, права и свободи“ да предоставят до 7 септември документи, че партия ДПС не е част от състава им.

Относно регистрацията на движението за участие в предсрочните парламентарни избори през октомври и разцеплението в него, Пеевски обвини ЦИК, че е превърната в бухалка.

"Ще има ДПС Ново начало колкото и да не им се иска на всички олигарси, крадци, на мафията в България и на Москва и Путин. Няма как да спрат Ново начало. Другата коалиция е незаконна", заяви Пеевски и обвини председателката на ЦИК Камелия Нейкова в зависимости.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


392
Още по темата: Делян Пеевски
Още от Избори 2024
Бъчварова: Кризата в ДПС може да завлече и другите партии
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
0
 
11
 
! Отговори
ППДЕБЕЕЦ преди 2 седмици
Тоя работил за Русия, оня за Сърбия, а ти за Турция! Според теб от кого трябва да се пазим?
60
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Прасчо нещо се изнервя. хи хи хи
59
5
 
11
 
! Отговори
ППДЕБЕЕЦ преди 2 седмици
О, Диляне, откога чакаме Русия да превземе България и да ни отърве от американоюдейско робство :) Де тоя късмет да говориш истината...Обаче на Путин не му пука ни за теб, ни за България. Дори вчера казаха-бившите страни от Варшавския договор ще станат бойно поле. Това е. Ама Русия искала да ни превземе, ама Америка ни пазела...не бе, това е бойно поле, създадено от САЩ. Никой не иска да ни превзема вече, ние сме превзети. За жалост не иска и да ки отсвобождава от грухтящи като теб!
58
4
 
8
 
! Отговори
Lord Burberry преди 2 седмици
Слава на Цар Делян Шишман
57
3
 
17
 
! Отговори
Белчо и Сивушка преди 2 седмици
Слугинажа на бг.политиците към Сащ и Запада ни доведе да няма учители,мед.сестри,лекари и работници.Ще става много по зле.
56
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Тоя ако върне всичко откраднато, България ще си върне дълга.
55
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Недосегаем един вид? И други такива недосегаеми сме виждали, *** нещо вече ги няма.
54
0
 
5
 
! Отговори
Работата е: преди 2 седмици
ДиеПиеСиету ми е много по-добро от ДиеПиеСиету ти!
53
2
 
5
 
! Отговори
Добронамерен преди 2 седмици
Не знам Мустака дали няма нещо, за да избяга така се е страхувал за живота си, а за да е така е казал-знаел нещо за Вас което не е редно. Така, че да никой не може да извади нищо, но тези с които е делено - знаят неща който никой не знае. То и за това никой не може да ги извади защото реално никой не ги знае.
52
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Тая носна гънка между веждите е сигурен белег за вроден кретеннизъм. Справка - учебниците по медицина.
51
0
 
4
 
! Отговори
Работата е: преди 2 седмици
ДиеПиеСиету ми е много по-добро от ДиеПиеСиету
50
1
 
18
 
! Отговори
Да му напомин преди 2 седмици
Никой, никога не обича предателите. А той е такъв - предава българитге, предава турците, предава и руснаците. Ще предаде и новите си господари. Ще го ползват и ще го захвърлят в най-добрия случай. И да му кажа, че половината правителство на зеления се спасява и бяга. Там плъховете бягат първи при корабокрушение, а мишките се давят
49
2
 
15
 
! Отговори
Чист като сълза преди 2 седмици
е Делян Пеевски! Долу ръцете от него! И е възпитан, образован, от шекер е по-благ и от памук е по-мек! Не вярвате ли? Питайте Цецо Василев, Васил Божков, Илия Златанов, Румен Гайтанджиев, Ахмед Доган...
48
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Никой не може да извади нищо, щото гусю го е изял всичкото
47
2
 
16
 
! Отговори
Мешев преди 2 седмици
Много ербап стана тоя манекен последните две години.Преди се криеше в Дубай и очите му не можеш да видиш с години,а сега.... бръщолеви небивалици и словоизлияния ката ден бетер Жорж Ганчев през 90-те.
46
0
 
13
 
! Отговори
Ха,ха преди 2 седмици
Помните ли Гешев,който каза ,че инициалите ДП означава Държавни предприятия?Това беше едно тефтерче за дългове към БТК.Пеевси си плаща на всички ,за да го оневинят.
45
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Докато тези две прасета са затапили с дирниците си пътя на България, нищо светло на хоризонта. Българският народ обаче е разумен и бавно и полека ще ги изтласка на бунището заедно с присъдружните им шарлатани и други ***. По-добре е нещата да станат по-бавно, отколкото да се лее кръв и да страдат невинни хора. Вижда им се края.
44
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Пеевски има очевиден душевен проблем
43
0
 
9
 
! Отговори
С БКП напред преди 2 седмици
Капитализъм, ограбване на Държавата и забогатяване,на гърба на народа.Долните комунисти станаха капиталисти . Демокрация другарки и другари.
42
1
 
16
 
! Отговори
ППДЕБЕЕЦ преди 2 седмици
От такива дето нямат нищо, най да те е страх.