Димитър Манолов за ПВУ: Виновни са тези, които написаха плана

Той е пълен с глупости и не може да бъде изпълнен, посочи президентът на КТ "Подкрепа"
14

България може да загуби близо 2 млрд. евро по ПВУ, предупреди финансовият министър Людмила Петкова. Какво може да се направи?

"Виновни са тези, които написаха плана. Някаква група граждани, чиято собствена политическа тежест, не може да хване електронна везна, която тегли теглото на атома, написаха идиотски план. Той е пълен с глупости. Той не може да бъде изпълнен, ако бъде - ние ще загубим в пъти повече отколкото ще получим по този план", коментира президентът на КТ "Подкрепа" Димитър Манолов в студиото на предаването "Денят ON AIR".

Той е категоричен, че е по-добре да не ги вземем тези средства, отколкото да загубим повече.

"Това упражнение беше направено нарочно, за да бъдат заблудени хората, да има димна завеса с идеята едни пари да бъдат взети, да досъсипят енергетиката", убеден е Манолов.

В ефира на Bulgaria ON AIR президентът на КТ "Подкрепа" коментира напрежението в НС и недоволството на енергетиците.

"Разказът, който на нас ни беше съобщен, не съдържаше друга възможност, освен тези пари да отидат в "Мини Марица-изток". Говореха помежду си народните представители, че бюджета за следващата година какъвто трябва да бъде по закон, при капиталова програма 0 лв. е с 9% дефицит. Единият вика "каква Еврозона", те викат, че ще ни изгонят", пресъздаде атмосферата от напрегнатото заседание Манолов.

Гостът изрази позицията си, че когато ЕСО и "Булгартрансгаз" са в БЕХ и БЕХ предприема мерки за покриване на дефицитите на ТЕЦ 2 - това може да се случи.

Той подчерта, че ТЕЦ 2 не е в лошо финансово състояние, защото е работил през лятото, но никой не знае как ще работи през зимата.

Очакванията му са рязко да скочи цената на вносния ток, когато станем зависими от него.

Гледайте целия разговор във видеото

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от Политика
Кючуков: Разрастване на конфликта в Близкия изток е опасно за България
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Шайката шарлатани саботират успешно България
13
2
 
0
 
! Отговори
Анонимна преди 2 часа
ПП го правила този план, доколкото си спомням, а Томислав предложи някакви допълнения и поправки в последния момент, така, че не знам каква група граждани визира господина.
12
2
 
1
 
! Отговори
СМЕШНИ СА преди 3 часа
КРЪВОЛОКА ОМУРТАГ написал няколко думи срещу славяните харесващи на съседната ТУРЦИЯ на Вежди Рашидов е допринесъл само за появата на Първият Български Християнски МЪЧЕНИК СВЕТИ БОЯН ОМУРТАГОВ.....................................Пуделът на Йорданка Фандъкова и Вежди Рашидов АРХЕОЛОГЪТ ТОДОР ЧОБАНОВ заяви цитирам:"НИЕ АРХЕОЛОЗИТЕ ВЕЧЕ РАЗКОПАХМЕ И РАЗКРИХМЕ МНОГОБРОЙНИТЕ ТРУПОВЕ НА ДОКАЗАНО ИЗТРЕБЕНИ И ИЗБИТИ ХРИСТИЯНИ ОТ ОМУРТАГ "............ АБСОЛЮТНО ВСИЧКИТЕ ХРИСТИЯНИ ДА ГИ ИЗТРЕБИТЕ ТУРКОФИЛ
11
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
ШАЙКАТА ШАРЛАТАНИ УСПЕШНО ВЕЧЕ 4 ГОДИНИ САБОТИРАТ БЪЛГАРИЯ КОЙ КОИ МОГАТ ДА И СЕ ПРОТИВОПОСТАВЯТ РАДЕВ И КИРО УВОЛНИФА КАЛИН СТОЯНОВ ЗАЕДНО СА ДЪРЖАТ ЦЯЛАТА ВЛАСТ
10
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
ДО 9 ЗАЩОТО ШАЙКАТА ШАРЛАТАНИ ПРЕВЗЕ ВЛАСТТА ПРЕВЗЕ ВЛАСТТА КОЙ МОЖЕШЕ НЕЩО ДА И КАЖЕ КОЙ ГЕШЕВ И БЕШЕ ВИНОВЕН БОРИСОВ БЕШЕ АРЕСТУВАН ШАЙКАТА СЕ ПРЕДСТАВЯХА ЗА БЕЛИ ЕДИНСТВЕНИ А НИЕ ОСТАНАЛИТЕ НЕ НИ БРОЯХА ТРИТЕ УСЛУЖЛИВИ ТЕЛЕВИЗИИ ПОСТОЯННО ГИ ЛАНСИРАХА
9
1
 
7
 
! Отговори
Някой преди 3 часа
Ами защо не протестирахте, когато беше изготвен този план, а се обаждате сега , след дъжд качулка? Всички знаехме,че Шарлатаните ги въртят тези номера , а синдикатите ги нямаше? И сега нищо не правите!
8
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
МАНОЛОВ КАЖИ ЧЕ ТЕЗИ СА ШАЙКАТА ШАРЛАТАНИ ИСКАТ ДА УНИЩОЖАТ ВСИЧКО А В ЗАМЯНА ДА ВЗЕМАТ ЕДНИ МИЛИОНИ ОТ ЕВРОПА ЗА СВОИ ФИРМИ САБОТАЖНИЦИТЕ ДЕТО 4 ГОДИНИ САБОТИРАТ БЪЛГАРИЯ БЕЗНАКАЗАНО
7
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
До ха-ха-ха. Не си разбрал какво иска да каже човекът, глуп.чо. Че парите от ПВУ след като бъдат взети и инвестирани в губещи проекти, ще доведат до по-големи загуби от самите пари от ПВУ.
6
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
ДО 2 ТИ ИЗОБЩО ЗНАЕШ ЛИ ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС ЧЕ ПИШЕШ ЕЙ ТЪЙ
5
2
 
5
 
! Отговори
Гражданин преди 3 часа
Пич, кажи ясно, че тези иdioti са променкаджиите. Тотални некадърници и шарлатани.
4
1
 
5
 
! Отговори
Икономист с базука преди 3 часа
Колега, пропуснал си двата откраднати милиарда от Радев и Боташ на Булгаргаз...
3
6
 
6
 
! Отговори
Ха ха ха преди 3 часа
Значи вместо да вземем милиарди...е по добре да не ги вземем....и това е дума на синдикалист...или на поредната Калинка службогонка,тунеядка.
2
3
 
4
 
! Отговори
Икономист с калашник преди 3 часа
Време е за масови фалити в окрадената с милиарди държавна енергетика. То не бяха 2 млрд за гьол Белене, 3 млрд за Турски поток, всяка година субсидия от близо 0,5 млрд за ТЕЦ 2, после държавата плаща за рекултивация, сега ще разширяваме за милиарди Козлодуй, а за тези и бъдещите кражби потребителите и предприятия вечно ще плащат над пазарни цени. А сега да откажем милиардите, за да няма реформи и кражбите да продължат! Стига! Хората управлявали енергетиката вече за да разстрел!
1
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Кажи че това за шайката шарлатани Така завъртяха нещата без да ги интересува България само шайката да прибира милиони