Шумно рекламираният клип на Мадона – нищо особено

Поп иконата ще бъде звездата на полувремето на финала на Супер Боул
4 фев 2012 14:10,
69
Шумно рекламираният клип на Мадона – нищо особено
Снимка: Reuters

Мадона реши да подгрее феновете с новия си клип към парчето "Give Me All Your Luvin" два дни преди финала на Супер Боул. Както е известно, поп иконата ще бъде звездата на полувремето на мача, което е своеобразен връх и признание за всеки един изпълнител.

Клипът и песента, в които на Мадона партнират Ники Минаж и M.I.A., бяха шумно рекламирани през последния месец. И както често се случва, когато създаваш свръх очаквания идва разочарованието.

Клипът не е нищо особено, като стилистика повече би подхождал на Бритни Спиърс например. Мажоретки и футболисти намекват за утрешната изява на Мадона, но като цяло сюжетът остава неразбираем.

Феновете също не са изпаднали в очаквания делириум, като позитивните коментари са най-вече за другите две изпълнителки - Минаж и M.I.A.

Все пак има и щастливи от появата на новия клип на Мадона, а именно "малките чудовища" на Лейди Гага. Те със задоволство отбелязват, че тяхната любимка е с класи над смятаната за Кралица на Попа.

 


Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още по темата: Мадона
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
3
 
2
 
! Отговори
МАЛКОТО ЧУДОВИЩЕ преди 12 години
Аз обичам Мадона ,но не и тази подскачаща бабичка това не е тя ..чуйте един път тази песен на "Мадона" и след това бързо си пуснете песента на Лейди Гага - Born This Way и направете си извода кой е КРАЛИЦА НА ПОП МУЗИКАТА ,а и може да сравните клиповете към песните пак резултатът ще е един и същ -сегашната Мадона - БАБИЧКА КОЯТО СЕ МИСЛИ ЗА 17 ГОДИШНА и поставяме до нея Лейди Гага която е направо невероятен артист някой беше написал ,че се разхождала гола ама поне изглежда добре а не е овиснала
52
1
 
4
 
! Отговори
Justfan преди 12 години
"Нищо особено" с 10 млн. гледания за 3 дни и номер 1 в 59 държави...
51
2
 
2
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 12 години
Хубаво...пее Мъддона,направо ме...приспа;ще взема да си...лягам.
50
3
 
8
 
! Отговори
dragunov7.62 преди 12 години
СУПЕР Е.
49
6
 
12
 
! Отговори
дфбд преди 12 години
Както винаги е Номер 1!
48
1
 
12
 
! Отговори
LS преди 12 години
До 62:Когато ти направиш поне една десета от това кое тя е направила, тогава говори кой е ***! Когато пълниш стадиони с стотици хиляди хора и продадеш милиони копия албуми и сингли....тогава!!!И кое те кара да си мислиш, че е проста... имал си личен разговор с нея ли???Като не харесваш някой(без значение кой), не плюй без да знаеш!
47
9
 
5
 
! Отговори
цжгж преди 12 години
Мадона е една дърта и проста !
46
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Отдавна няма разлика между Бритни, Мадона или който и да било друг в този жанр. Всичко е бълвоч, отбиване на номера и печалби. Поп-музиката отдавна умря и спря да бъде изкуство - остана само бизнесът и други интереси (Промивка на мозъка и т.н.).
45
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Клипът е добър. Кой каквото иска да говори, Мадона е No. 1.
44
3
 
8
 
! Отговори
БББББББ&ЦВЪЪЪЪЪЪ преди 12 години
а бе я престанете да ни занимавате с тия
43
8
 
15
 
! Отговори
Митко преди 12 години
Каквото и да говорите фактите и парите сами говорят: За 1 ден албумът и е N1 и е най-продаван в над 51 държави като измества днешните звезди като Адел,Риана,Лейди Гага ;) А утре ще си направи шоуто на Super Bowl пред 200-250 милиона зрители, а вие ще продължавате да сте си хейтъри ;)
42
4
 
15
 
! Отговори
Митко преди 12 години
1вро - това,че няма глас като Марая Кери или Уитни Хюстън не означава,че не може да пее.2ро - към Мадона винаги е имало критика ... в началото на кариерата и ,че не може да пее и заради символите с църквата,Христос и т.н. по нататък със "Секс" ерата и т.н и т.н.Ако и пукаше само за парите и славата нямаше да строи 10 училища в Африка,да има фондация за подпомагане на бедни и неработоспособни и да участва в какви ли не проекти като "Спаси Земята" и т.н.
41
15
 
8
 
! Отговори
БатБулгар преди 12 години
Мадона комерсиален продукт. Нито може да пее, нито изглежда добре. Тия, които я харесват просто нямат вкус нито към музиката, нито към жените, изобщо нямат вкус. Да си я слушат там, но да не ми се натрапва. Не може човек наричащ себе си певец да не може да изпее 3 верни тона - ето това е мадона. Изобщо не ме интересува на колко години била. Аз познавам доста жени, които изглежда по-добре от нея на същата възраст, но това няма никакво значение, след като не може да пее.
40
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мадона (Madonna), е американска певица. Тя е родена в Бей Сити, Мичиган на 16 август 1958 г. (на 53 г.)
39
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
мадона е като една широко-рекламирана котешка храна - комерсиален продукт с доста посредствено качество. илюстрация на това, че рекламният бизнес носи най-високи доходи.
38
4
 
4
 
! Отговори
miss idependent преди 12 години
За нейите 56 изглежда доста добре. Има собствен стил, не се повлече да прави извратении тип "Гага". Песента наистина не нещо което бих слушала повече от 2 пъти, но понякога е по - важно да си в играта, без значение колко грешиш:)
37
6
 
3
 
! Отговори
boytoy преди 12 години
До 47. Все едно от моята клавиатура е написано :) И аз като някои писали по долу смятам че Гага е новата кралица на попа. Не случайно звукозаписната й компания преди години плати за да я популяризира сред гей обществото, същото общество което направи от Мадона - икона. Освен шоу, Гага може и да пее на живо. Не случайно доста от феновете на Мадона преминаха в лагера на Гага. А по форумите направо си е война между лагерите :) И прочетете книгата на брата на Мадона - продава се в България.
36
2
 
10
 
! Отговори
ladida преди 12 години
Слаба работа....
35
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Защо след Confessions..? Hard Candy също е страхотен албум и според мен има някои уникални некомерсиални парчета - Heartbeat, Miles Away, Devil Wouldn't Recognize You..Слушах и саундтрака към W.E. - Masterpierce, парчето ще е включено и в новия албум MDNA и е уникално
34
2
 
14
 
! Отговори
До 43,44,45,46 преди 12 години
Статистиката ти не трогва! Песента е ***! Последните години се излага.