Адел няма комплекси, че е дебела

Певицата отвърна на нападките на модния ас Лагерфелд
10 фев 2012 14:12,
2
Адел няма комплекси, че е дебела
Снимка: Reuters

Най-популярната изпълнителка в момента Адел не остана длъжна на Карл Лагерфелд. Модният дизайнер наскоро каза в интервю, че певицата е дебела за неговия вкус.

Почитателите й продължават да изказват възмущението си от нападките на Лагерфелд. За разлика от самата Адел, която хич не взима присърце коментарите за теглото й. "Никога не съм искала да изглеждам като моделите на кориците на списанията. Аз представлявам мнозинството жени и много се гордея с това", заявява в интервю пред сп. "Пийпъл".

Тя е категорична, че и в бъдеще ще залага едниствено на гласа си и няма да търси евтина популярност с провокативни сценични изяви.

Модният ас явно също е усетил, че е прекалил с квалификациите и побърза да обяви, че Адел му е любимата певица. Той даде пример и за своето наднормено тегло и как е отслабнал с 30 кг преди 10 години.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: АделКарл Лагерфелд
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
6
 
! Отговори
Фоукс преди 12 години
Лагерфелд е автор на снимките, с които една луксозна *** рекламира марката бельо създадено от нея след като се прочу около един секс скандал с френски футболисти. Сигурно тя му вдъхва много повече интерес. Голям талант, но това не му пречи да говори и върши глупости.