Мадона алчна, иска двойно за имение в Бевърли Хилс

Все още няма кандидати, които да се разделят с 28 милиона долара
30 мар 2012 11:00,
14
Мадона алчна, иска двойно за имение в Бевърли Хилс
Мадона не й пука от световната криза. Снимка: Reuters

Мадона е решила да се раздели с имението си в Бевърли Хилс и го обяви за продан. То бе закупено през 2003 година, когато бе омъжена за режисьора Гай Ричи, като семейството тогава брои за него 12 милиона долара.

Това, че светът се огъва под икономическата криза, явно въобще не притеснява Мадона, тъй като тя е обявила цена от 28 милиона долара. Което е 2,5 пъти повече от първоначално дадените.

Когато изпълнителката го купила през 2003 г., то включвало три спални и 5 бани, но сега към тях са добавени други помещения. И което може би е вдигнала цената - те са декорирани от Мадона.

В имението има също тенис корт и голям басейн. Засега все още няма кандидат, който да се навие да спи в спалнята на Кралицата на попа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: Мадона
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
6
 
! Отговори
пише се - преди 12 години
НА Мадона не й пука от световната криза, а не - "Мадона не й пука от световната криза"!Ще откача тук
11
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Само че ,през 2003 г с тия 12 милиона е могла да купи много повече злато ,отколкото сега с 28-те. При всички случаи се прецаква и печатницата на федералния резерв продължава да и обезценява набутаните доларчета.
10
2
 
3
 
! Отговори
jon преди 12 години
tazi nqma li veche da rita kambanata
9
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз съм Мадона, аз съм бизнес. тва е.
8
0
 
4
 
! Отговори
Do 6 преди 12 години
Ти май не правиш разлика между печала и приход :) 8 милиона печалба от концерт :) Моля ти се!
7
0
 
3
 
! Отговори
vhrtr преди 12 години
то пък в София примерно цените не са такива. голяма работа. 1300+Е/кв. метър за апартамент в центъра. това поне е ИМЕНИЕ.т.е има си басейн, поляна някаква, че и място за паркиране
6
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
абе нейни са си. щом там е лягала Мадона друго си е. има покачване.
5
2
 
7
 
! Отговори
Гюргя преди 12 години
Богатството на Мадона е около 700 млн, не над милиард. Айде чак милиардерка да не е.Според мен е абсурдно тя да върти едва ли не бизне с имоти, да купува за 12, че да продава за 28 - мижава печалба от 16 милиона, които тя може да изкара с 2 концерта, така че това са проститии.
4
6
 
19
 
! Отговори
Енвиро Менталист преди 12 години
Така или иначе не мога да я понасям. С тая новина просто затвърждавам мнението си!
3
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
О, но това не е нова практика на Мадона. Още преди няколко години някакви брокери бяха коментирали. че жената върти бизнес с недвижими имоти като ги купува, обзавежда и след няколко години ги продава доста по- скъпо, като цената се надува от това, че е било на Мадона. Изобщо, Мадона може да не е най- добрата певица, но е една от най- популярните бизнес дами и доста добре се справя. Форбс наскоро я обявиха за първата изпълнителка. чието богатство се оценява за над 1 милиард щатски долара.
2
0
 
9
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 12 години
Бих ги...дал на Мадона тези...милиони за тези няколко спални в Бевърли Хилс,таман се...чудех,как да стана...известен.Нека ме намерят...нейните агенти,в Кривунделово,ще се...договорим;даже ще й давам едната...спалня,да я ползва безвъзмездно,когато няма къде да...спи.
1
2
 
8
 
! Отговори
ПОП БГ преди 12 години
" Засега все още няма кандидат, който да се навие да спи в спалнята на Кралицата на попа." - Подозирам, че ще го купи най-известната ПОП звезда в България, а именно Патриарх Максим.