Кейти Пери преиздаде супер успешния си албум Teenage Dream

Новата версия идва с няколко нови парчета
3 апр 2012 09:33,
0
Кейти Пери преиздаде супер успешния си албум Teenage Dream
Пери е включила три нови парчета в албума. Снимка: Reuters

Преди броени дни една от най-големите звезди на поп сцената в момента Кейти Пери (Katy Perry) преиздаде невероятно успешния си албум "Teenage Dream" под заглавието "Teenage Dream The Complete Confection".

Напомняме ви, че оригиналното издание, появило се през 2010, донесе на певицата шест номинации Грами и я направи една от най-популярните в света с шестте си хита - "California Girls", "E.T.", "Teenage Dream", "Firework", "Last Friday Night" и "The One That Got Away".

Кейти Пери, която е една от най-приятните представителки на комерсиалните жанрове в днешно време, успя да продаде над 5,5 милиона копия от този албум и успя да счупи много рекорди.

Един от най-впечатляващите беше, че единствено култовият "Bad" на Michael Jackson от 1987 успя да постигне цели пет N1 хита от един албум, застанали начело на класациите по излъчване в САЩ.

Както често  се случва при такива успешни проекти, преиздаването не се забави и ето че новата версия на "Teenage Dream" вече е по магазините, макар да не носи толкова много новости.
Очакваният дует с Риана така и не се появява тук, като феновете ще продължат да чакат за обещаното парче. Тук обаче не намират място само ремикси и преработки. Има три нови авторски парчета, които са останали извън оригиналния албум.

Първото от тях – "Part Of Me", вече успя да си спечели фенове и стана шестият N1 сингъл от албума още с дебюта си и може съвсем спокойно да се върти и цяло лято, с което да ни развали добрите впечатления от него.

Другото много стойностно парче е "Dressin` Up", което ако се сдобие с клип и бъде издадено като сингъл има реалната възможност да донесе на певицата уникалното постижение от цели седем N1 хита от един албум.

Само можем да похвалим Пери, че се старае да прави повече от две качествени парчета на албум, както правят голяма част от мейнстрийм поп изпълнителите на деня.

"Wide Awake" е третото ново попълнение и има малко по-различно от сладникавото и бързо звучене, типично за певицата от Калифорния, но също ще се хареса на почитателите й. Освен това в "The Complete Confection" са поместени и акустичната версия на "The One That Got Away", както и преработките на "E.T." с участието на Кание Уест и на "Last Friday Night" с Миси Елиът.

Вътре може да намерите също така и специалния ремикс на Tommie Sunshine на шестте сингъла от оригиналното издание. Препоръчителен албум за всеки поп фен, както и за напълно отчаялите се от комерсиалните изпълнители през последните години меломани.





Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: katy perryКейти Пери
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари