Боги отново в борба за X Factor, но в любовта

Музикалният талант за своя дебют, мечти и трепети пред Dnes.bg
Обновена: 7 юни 2012 15:37 | 7 юни 2012 15:30,
59
Боги отново в борба за X Factor, но в любовта
Богомил е доволен от дебюта си. Снимка: Вирджиния рекърдс

От два дни вече е факт първият самостоятелен сингъл на Богомил "Спри". Талантът, заради когото бяха нарушени правилата на X Factor, остана на второ място в шоуто, но определено спечели симпатиите на зрители и фенове.

Парчето е денс, написано е от немски композитори, но това не означава, че това ще е неговата ниша в бъдеще.

"Смятам, че един изпълнител трябва да предлага песни в различни стилове. Не смятам да се ограничавам", заяви Боги пред Dnes.bg.

За него е важно да не бъде част от изпълнителите, които правят песен веднъж годишно. "Съзнавам, че е много трудно да се създаде едно парче, изисква не само време и идеи, но и немалко пари. Но ми звучи ограничаващо да имам песен на година", смята младият изпълнител.

Още по темата

Той е доволен от дебютната си песен и видеото към нея, надява се да се хареса и на хората.

Факт е, че участниците в чуждестранните издания на формата използват понатрупаната слава по време на излъчване на шоуто и новите им песни, та дори и албуми са готови още с обявяването на победителя. У нас нещата се забавиха с няколко месеца.

"Има много фактори песента да излезе сега. Основният е, че трябваше първо Рафи да представи своето парче, както си е по регламент. Иначе по песента работим от края на април", обяснява Богомил.

Любопитно ни е с какво се е променил животът на таланта за тази повече от половин година, как го приемат в Горна Оряховица - града, в който учи и живее.

"Покрай участието в X Factor бях поизостанал в училище. Учих здраво и си взех изпитите от първия срок. Иначе не смятам, че нещо се е променило кой знае колко в живота ми. Радвам се, че отношенията ми с приятелите са си същите, едно предаване не може да слага някакви пречки между нас. Сигурно има и такива, които ме сочат с пръст и си казват: "Тоя какво ми се прави на звезда", но това са единици и не ме познават", разказва изпълнителят.

Той твърди, че успехът в музикалното шоу му е донесло само положителни емоции и ако има някаква промяна в него, тя е, че е станал по-упорит, по-отговорен и знае какво иска.

А сред неговите желания е да учи и да работи в чужбина. Иска да записва все повече песни, но смята, че най-големи възможности има в Америка. Затова и отсега мисли къде ще кандидатства. За момента му харесва в Горна Оряховица, тъй като е далеч от голямото напрежение в столицата и гледа на работата и учението с по-голямо спокойствие.

Намеренията и мечтите му са ясни, но доколко ще се осъществят, ще покаже времето, а защо не и любовта.

Оказва се, че на Боги му предстои трудна борба, в която SMS-ите и журито нямат никаква роля. Борба за женско сърце и внимание.

"Има момиче, което харесвам. Досега съм правил намеци, сигурно и тя се досеща за чувствата ми, но е време за по-смели действия. Работя по въпроса", категоричен е деветокласникът.


Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още по темата: X FactorБоги
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
7
 
5
 
! Отговори
до 14 преди 12 години
Знаеш ли чие място зае той? На Прея Асасей -лъчезарната мулатка с невероятния глас...
18
3
 
21
 
! Отговори
Bravo преди 12 години
Браво на момчето! Желая му успех за в бъдеще! : )
17
7
 
12
 
! Отговори
dizzy1990 преди 12 години
Повече ми харесва от песента на Рафи, макар , че Рафи повече го харесвам
16
1
 
16
 
! Отговори
Ели преди 12 години
btw, много тъпо заглавие на статията. 3 пъти го четох, търсейки смисъл...
15
1
 
14
 
! Отговори
Ели преди 12 години
"Смятам, че един изпълнител трябва да предлага песни в различни стилове". Да - когато други хора ти пъхат думи в устата и музика в главата, тогава си просто един обикновен изпълнител, който е като кукла. Ако си творец и изобщо артист, ти си имаш собствен стил и си го следваш. Собствените мисли, чувства и творчество отличават артиста от изпълнителя, този който твори, защото му идва от вътре, от този, който пее чужди песни заради печалбата. Малко е момчето, дано да избере от кои иска да е
14
6
 
17
 
! Отговори
. преди 12 години
момчето може да пее - спор няма ! не слушам такава музика , но за да коментирам преслушах песента и определено е 100 пъти по-добра от цялата БГ ПОП шитня , която съм чувал до момента...Графа , ТЕ и т.н. могат да му целуват краката на това момче .......
13
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Браво за желанието да учи и работи в чужбина. Тук няма бъдеще! Ако остане, ще се погуби...Талантите вън от тая ***, тук да си останат само мутрите, грозните чалгарки и посредствените душици...и дано някой метеорит ги "целуне" в близко бъдеще!
12
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Прилича ми на Георги Христов в детски вариант, хаха, и песента звучи естрадно...Да е живо и здраво момчето иначе! Поне пее на български...
11
23
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Малък наглец - знаел, е, че се явява в нарушение на регламента и въпреки това се е натиснал и така е изял мястото на някое друго таланливо дете.
10
4
 
20
 
! Отговори
Еlektra преди 12 години
Трябваше това момче да ни представлява на Евровизия. Но не е късно. Много е харизматичен, талантлив ,скромен младеж. Дай Боже повече такива чеда на България. Жалко , че и той не иска да остане в скапаната ни държава.Замислете се най-после господа държавници.
9
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това българският Бийбър ли трябва да бъде?
8
2
 
11
 
! Отговори
,име преди 12 години
дано успее да пробие с това парче
7
3
 
20
 
! Отговори
me преди 12 години
Оф, момчето е на 15 години, вееееееее! Какви са тия депресарски песни. Спри ако боли. Тия тъпотии да си ги пее Миро на Криско. На Боги му трябваше нещо жизнерадостно и яко, където да блесне с харизмата си и енергията си. Българските текстописци, от толкова поп-фолк вече май нямат реална представа за това какво трябва да пее едно момче на 15, за да е успешно. А не е точно като да няма примери в световен мащаб. А Боги толкова ме радва. Да вземе да порасне малко, че срам ме хваща! :Р
6
2
 
25
 
! Отговори
АЗ преди 12 години
По повод темата за таланта и връзкарството - много е верен вица за казана на българите в ада. Не може винаги някой щом успее да казваме - той е мутра или връзкар. Заради тази пословична наша завист и оплюване на всичко добро ще бягат най-добрите , а тука ще остават само оплакващи се и вечно мрънкащи недоволници!
5
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
МНОГО ПРОСТО ЗАГЛАВИЕ
4
4
 
9
 
! Отговори
Ина преди 12 години
Готино е парчето!
3
7
 
22
 
! Отговори
Boris преди 12 години
Местим ли го?
2
10
 
27
 
! Отговори
преди 12 години
Не го знам тоя Боги, фактори-мактори не гледам, ако го хвана да ми рови в хладилника, ше го счупя от бой
1
5
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Браво Боги! Ако си гладен мини през хладилника ми. Аз как си свалих новата ти песен безплатно?