Джексън сагата продължава, децата с нов попечител

Изчезването на бабата буди все по-големи подозрения
Обновена: 26 юли 2012 14:34 | 26 юли 2012 14:29,
8
Джексън сагата продължава, децата с нов попечител
Изчезването на Катрин Джексън предизвика много полемики. Снимка: Reuters

Скандалната битка за милионите на Майкъл Джексън продължава, макар и зле прикрита зад термини като съчувствие, попечителство, загриженост.

Както е известно, Краля на попа завеща цялото си състояние на майка си Катрин и на трите си деца. При кончината на Катрин нейният дял трябва да отиде в сметките на Парис, Принс Майкъл и Бланкет.

Останалите му роднини - бащата, братята и сестрите са изключени от завещанието.

Междувременно съдията от Върховния съд на Лос Анджелис Мичъл Беклоф повери временно попечителството на трите деца на Майкъл Джексън на племенника му Тито Джексън младши, съобщиха световните агенции, цитирани от БТА.

34-годишният "Ти Джей" е син на Тито, по-големия брат на Майкъл Джексън.

Още по темата
Той поиска временното попечителство върху наследниците, тъй като баба му - 82-годишната Катрин, отсъствала от дома им миналата седмица.

Странното отсъствие беше определено като изчезване от племенника, но бе опровергано от брата на Майкъл - Джърмейн, който заяви, че възрастната жена е отишла да си почине по здравословни причини в Аризона.

"Искам да кажа на целия свят, че мама е добре и си почива в Аризона по предписание на лекаря, а не заради нас", написа Джърмейн Джексън в Туитър.

Самата Катрин, в телевизионно интервю за ABC News, заяви: "Носят се слухове по мой адрес, че съм била отвлечена. Но съм тук, за да кажа на всички, че съм добре. Децата ми никога не биха ми причинили подобно нещо".

Катрин Джексън изрази съжаление, че е била разделена от внуците си и съобщи, че се връща при тях в Лос Анджелис.

Адвокатите на Ти Джей и на Катрин Джексън обаче бяха на друго мнение при изслушване от съдия. Според тях отсъствието на възрастната жена не било доброволно.

Друг брат на Майкъл, Ранди, увери пред телевизионния канал ABC, че Катрин никак не е добре, но се връща спешно в Лос Анджелис. Докторът й бил препоръчал да отиде на място, където да не могат да я открият по телефона за няколко дни.

Това е нов епизод в семейната сага на роднините на Майкъл Джексън, които са в люта борба, за да се доберат по някакъв начин до наследството на Краля.

На 17 юли братята и сестрите на Джако приканиха изпълнителите на завещанието да си подадат оставката, като твърдяха, че те са го подправили, като са положили под него фалшив подпис. Изпълнителите от своя страна отхвърлиха обвинението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бой на *** в тъмна нощ.
5
0
 
5
 
! Отговори
алилиии преди 12 години
теа са като БГ политици.
4
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На мен ми е кофти за децата. Защо трябваше да се раждат? Никога не са виждали майка си, баща вече нямат, сега са и жертва на овълчили се за пари роднини. Нещастници... дано Господ ги пази.
3
0
 
17
 
! Отговори
мим преди 12 години
Да нямаш пари не е лесно,но пък и да имаш много и то не е лесна работа.
2
0
 
19
 
! Отговори
Боби преди 12 години
Какви ***.В тях няма нищо човешко.Да оставят всичко на децата на Майкъл Джексън,както е завещанието.Това е неговата воля.Алчни гадни хора.
1
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Грозна история! Поредното доказателство, че парите могат да донесат и много нещастие. Хванали са се за гушит заради тях и целия свят им гледа сеира! Направо отвратителна работа!