Гага саботира собствените си кукли, съдят я за 10 млн. долара

Производителите вдигнаха ръце от звезда, завеждат дело
Обновена: 26 юли 2012 11:13 | 26 юли 2012 11:13,
14
Гага саботира собствените си кукли, съдят я за 10 млн. долара
Гага може да си има проблеми в съда. Снимка: Reuters

Двете най-скандални поп певици вървят по един и същ утъпкан път през тази година - изцепки по време на турнетата си и кандидати да ги съдят.

Мадона е заплашена да й олекне сметката в полза на националистическата партия на Франция и нейния лидер Марин Льо Пен, а срещу Гага застава компания за производтсво на кукли.

Фирмата "Eм Джи Ей ентъртейнмънт" съди Лейди Гага за нарушаване на подписан съвместен договор и пропуснати ползи, като те са ги оценили на "скромните" 10 милиона долара.

Двете страни са подписали споразумение за производство на кукла, подобие на певицата, като тя е получила авансово 1 милион долара.

Тя обаче настояла да се махне гласов чип, тъй като не й допаднал гласа й.

Това вкара в големи закъснения производителите, които смятаха да пуснат на пазара куклата за тази Коледа.
Според компанията обаче това е планиран саботаж, като целта е играчката да се появи на пазара заедно с новия албум на Лейди Гага през 2013 година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
0
 
! Отговори
гриша преди 12 години
Значете ли колко сте ми смешни и жалки такива, които се прехласват и едва ли не обожествяват поредната лансирана звезда и наричат хейтър всеки, който не е с тях. Сякаш звездата ей сега ще им се отплати с някое милионче. Много сте ми жалки и дребни. Понеже вие не можете да постигнете това, а много ви се исак, се олицетворявате в разни звезди. Вие сте комплексари.
6
2
 
1
 
! Отговори
барри преди 12 години
Момчета и момичета, аз си го местя. Добре че беше тази новина че ми омръзна да ми седи все в тоя крачол.
5
1
 
1
 
! Отговори
Глок преди 12 години
Сега сериозно. Ти имаш билет? За трибуни или терен? Ще се опиташ да влезеш в ямата (pit) с чудовища нали :))) Ще има шоу и то сигурно ще е добро. Хубаво е, че Стефка дойде, за да я видят и Балканските й фенове. След концерта ще коментираме: замъка, мотора, светещия жезъл, дивана от месо и мелачката, и разни други хрумвания. Ето виждаш ли, човек трябва да бъде и позитивен, но и обективен, щото Гага изплясъците дават постоянен повод да бъдем критични към "copycat" сензации, музика и поведение.
4
4
 
0
 
! Отговори
Глок преди 12 години
Прав си критикарю. Отстрани погледнато нищо не би трябвало да ни кара да гледаме новините за Гага защото те касаят или нейни физически особености-нос, дупе или случки от небогатия й интимен живот или физиологични нужди-автограф на вагината й, кукли, раздяла с приятел. И както виждаш само ти и от време на време аз-коментираме, почти си станахме епистоларни приятели. За да не коментира никой значи, че темата за Стефчето писна на всички, но заради концерта й ще продължават да ни облъчват.
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Браво на мацката! Кефи ме!
2
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тоя *** дано го пребият някъде , ще стане национален празнк
1
2
 
2
 
! Отговори
Глок преди 12 години
Ей, знаех си, че ще ни занимават всеки ден със Стефчето и така до концерта й. Някой знае ли как вървят продажбите ? Да не я преместят в зала "Фестивална" ? Мениджъри на Стефка не харесали ст. "В. Левски". Другата лъжа за глупави фенки: "по логистични причини концертът се мести в". Ау?! Логистика и Гага?! Кукли и парцалки с нов албум през 2013. Стил на нов албум: рок-опера и евродиско (като за Евровизия), на турски "турлю-гювеч". Старият и той: евродиско, Шаная Туейн и яка реклама като тук.