Лейди Гага иска постоянна температура от 21 градуса

Сираци с безплатни билети за концерта на звездата
10 авг 2012 14:25,
19
Лейди Гага иска постоянна температура от 21 градуса
Над 10 сираци ще видят концерта на Лейди Гага. Снимка: Reuters

Над 100 деца в неравностойно положение ще имат щастието да видят на живо своята любимка Лейди Гага на концерта й в София на 14 август.

Те ще получат безплатно билети за шоуто от организаторите.

Три фондации - "За нашите деца", "Работилница за граждански инициативи" и "S.O.S. Kinderdorf" ще имат шанса да зарадват своите възпитаници.

Междувременно стана ясно какви са част от изискванията на Гага за да бъде комфортен престоят й у нас.

Бекстейджът й ще бъде обзаведен с личните й мебели, лампи и любими вещи. Освен това, термометрите в стаите зад сцената ще трябва да сочат точно 21 градуса.

Личното пространство на Лейди Гага пък ще бъде декорирано с високи бели цветя, предварително избрани и одобрени от нея.

Вече в София е пристигнал специален екип готвачи и те вече пазаруват, за да могат да приготвят любимите ястия на Гага, а дали тя ще опита и нещо от местната ни кухня, ще зависи изцяло от тях.

В нейната стая ще има и високоскоростен интернет за да може да си комуникира с "чудовищата" в социалните мрежи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
2
 
2
 
! Отговори
Антифенка преди 12 години
21 градуса,за да облече пак палтото ли?А сираците най-малко имат нужда от нейния концерт!
16
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Така и не разбрах коя е Стефка?
15
5
 
3
 
! Отговори
konstantin преди 12 години
чичо Гого полуде.. т'ва чудо явно, че не е в ред.. ама тия изкуфелите дет ше и одат на концерт ептен... след концерта на ACDC нищо не може да се случи по сцените в България... е да де.. освен концертите на ПайнерЪТ.. кеф :) евала на организаторите.. докараха ни тая мега звездъ на крака.. а дано празна да й остане залата, щото т'ва нейното ако е музика, то и Володя е голем :)
14
4
 
2
 
! Отговори
Малая преди 12 години
Да оставим да ни засипят изцяло с гага прах. Монти Бърнс е прав сега ще вкарат в залата всякакви хора с покани. Ще се напълни-с безумни напъни. Видя се що за звезда е щом като в зенита на кариерата си не може да продаде 7-8 хиляди билета, егати му и таланта. Що не поканят Адел, Бионсе, Шер.
13
3
 
13
 
! Отговори
гг преди 12 години
ами на 22 градуса какво ще стане ? ако ритне камбаната го направете да е на 32 за да стане по бързо :)
12
3
 
14
 
! Отговори
Монти Бърнс преди 12 години
Има огромно количество непродадени билети, особено по трибумите ....и затова SME правят тези номера с безплатните пропуски за сираци. Не си мислете, че го правят от благотворителни подбуди. Просто трябва да се понапълни залата, защото се изхвърлиха колосално с цените на билетите и не могат да се продадат. А и очевидно няма особен интерес към тази циркаджийка. Харесват я предимно инфантилни дечица, а те няма откъде да извадят 100 - 200 лева за билет.
11
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А 22 градуса не може ли?
10
7
 
4
 
! Отговори
иотфкдм; преди 12 години
ЕЙ МАЛОУМНИЦИSME отрекоха това и е казала, че изобщо не била претенциозна за такива глупости. това са смешки
9
6
 
7
 
! Отговори
fuck gaga преди 12 години
Тоя отвратителен дано го пребият някъде , определено ще отърве света от своето жалко мизерно съществуване.
8
5
 
5
 
! Отговори
Глок преди 12 години
В свой коментар към поредната "невероятна" новина за Стефка Г. бях написал, че залата, за да не е празна ще я напълнят с хора, на които ще са раздадени безплатни покани. Така "невероятната" звезда и нейните антибългарски пищящи същества няма да осъзнаят, че билетите и за Арена НЕ са се продали. Факт. С нетърпение чакам статистиката на Live Nation за концертите на Стефка Г. в Европа. Понеже се съмнявам някой тук да ги покаже, аз ще го направя.Айде сега плювайте на воля >>>
7
4
 
1
 
! Отговори
Глок преди 12 години
Някой видя ли голата снимка на Стефка от един хотел, седнала свенливо сякаш е "Голата Маха", та в тази снимка се виждат вагиналните й устни. Страхотно! Що не пишат за тази новина SME и investor.bg? Любопитен съм какво ли би казала вярната *** на Стефка - Елтън Джон. Относно поредната новина: нали пишеха, че Стефка Г. не била капризна, не била придирчива, а то к'во се оказа, готвачи, температури. Абе тя е звезда бе!?
6
4
 
1
 
! Отговори
Глок преди 12 години
Е, не само аз съм усетил пулса в музиката на Стефка (коментар 1) - шведско диско, а да, и едно парче 1 към 1 Шаная Туейн (щото е работила с композитора на певицата). Сега е време и малките глуповати български чудовища ... Упс! Те се оказаха антибългарски пищящи фенки - та дано да прогледнат, за да видят Стефка Г. колко копира стилистиката на Мадона, Шер, Грейс Джоунс и Бритна. В копирането си обаче Стефка е често бездарна, прилича на клоун в главата и в останалата част от организма си.
5
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Отврат!Нищо чудно ако тъпата *** и името си не може да напише.
4
3
 
29
 
! Отговори
Бойковист преди 12 години
организаторите да й осигурят и един личен български е6ач от Балканя да й мери температурата зад сцената :)
3
5
 
14
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 12 години
Гага обеща да дойде и на...събора в Кривунделово.Ще пее на мегдана,на сцена пред хоремага.Аз лично ще нося...един голям електронен термометър,който ръчно ще го...контролирам на 21 градуса.Ястията са...местни;боб по кривунделски,шиш-кебаб по кривунделски ,а за сбора ще...варим курбан от най-тлъстите шилета,с много черен пипер и дафинов...лист - та каквото си...хареса.
2
3
 
23
 
! Отговори
M преди 12 години
Къде точно иска да й бъде толкова температурата?
1
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Песните на лейди гага звучат много познато. В тях се използват семпли на Ace of Base и ABBA, а претендира за авторка ... Никога няма да достигне велики изпълнители като копира песните им ...