Бийбър пръсна $10 000 по стриптийзьорки

Има какво да учи за етикета, нападна го едно от момичетата
31 окт 2013 16:21, Александър Попов
34
Бийбър пръсна $10 000 по стриптийзьорки
Снимка: Reuters

Джъстин Бийбър за пореден път показа, че не е надраснал тийн годините и съчетано с милионите, които печели, му носят доста срам. Певецът решил да разпусне в стриптийз клуб в Тексас и вместо да свали напрежението, отново попадна в медийното полезрение.

Бийбър раздавал щедри бакшиши, като тоталната сметка показала, че поставил в жартиерите на голите танцьорки над 10 000 долара. Едно от момичетата ударило бингото със 7 000 долара бакшиш, но и пачките не я спрели да изрази разочарованието си от Джъстин.

Стриптийзьорката се оплака, че младият певец има още какво да учи за етикета - той непрекъснато я опипвал и питал дали това е истинско.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още по темата: Джъстин Бийбър
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
2
 
! Отговори
Eli преди 10 години
Хеххх ай де сега били ли сте там, че да видите какво е правил?Хайде моля ви се като не знаете не пишете измишльотини, щото изобщо не ни е приятно на нас Belieberi-те.А и като си има пари защо да не ги харчи.Ама то вие сте толкова назад с материала, ама айде. ....... facepalm
29
2
 
1
 
! Отговори
Тра-ла-ла преди 10 години
О, горкото то, не виждало било таквиз неща...
28
3
 
4
 
! Отговори
peep преди 10 години
ЕТИКЕТ, СТРИПТИЗЬОРКА???????????НИЩО НЕ РАЗБИРАМОТКОГА ДА БАРАШ НЯКАКВА К.РВА ПО *** ДОКЪТО СИ ПИЯН ТИ ТРЯБВА ЕТИКЕТ , ИЛИ ТЯ Е АНГЛИЙСКАТА КРАЛИЦА ЧЕ БЕЗ ЕТИКЕТ НЕМОЖЕ.
27
0
 
3
 
! Отговори
Dublin преди 10 години
...biiburco taka i ne mu svetna, ce za 10 hilki na masata i Selena Gomez stese da mu pusne...Ama nali si e budala momceto...
26
3
 
7
 
! Отговори
Zakona преди 10 години
IMA GI,PRUSKA GI. KAKVO VI PRECHI NA VAS. VSE ZLOBEETE HORA???? TIPICHNO BG KOMENTARI.
25
0
 
7
 
! Отговори
Ivan Grozni преди 10 години
Тоя амй нищо не е научил от чичо Чарли... това е иситнското разочарование :)
24
2
 
9
 
! Отговори
Bob преди 10 години
Този малкия и без пари ше го... пръсна... ;)
23
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ама тя ако е с ***, стриптийзьорка ли е?!
22
0
 
8
 
! Отговори
до 11 преди 10 години
Ти явно не си стъпвал в стрип клуб. Правилото е че не може да пипаш около гащите. Навсякъде другаде е разрешено ако дойде да ти танцува в скута. Иначе за какво ще я викаш?! Я *** в някой от съседните градове, влезни в първия клуб и викни някоя на твоето сепаре да видиш дали няма да ти даде да я попипаш...
21
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да го напипа на един *** и да му тегли един във фасонката...
20
3
 
15
 
! Отговори
АЗ преди 10 години
АМИ...НОРМАЛНО..ТОЯ ГЕЙ ЗА ПРЪВ ПЪТ ДОКОСВА ЖЕНА..
19
1
 
10
 
! Отговори
ПРестанете с ПРосто преди 10 години
дрън дръм Доналд Тръмп оставил бакшиш няколко хилядарки на сервитьор , г-жа Бекъм си направила неква фризура за няколко хиляди $ , сега и този бил пръснал 10 бона за стриптиз ПР ПР ПР ПР ПР ПР ПР ПР ПР ПР ПР ПРостотия за няколко хилядарки , но дали те са простите ..... ?
18
0
 
11
 
! Отговори
nazi преди 10 години
who the f*ck is bieber?
17
0
 
10
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 10 години
ЧИСТА РЕКЛАМА :DИМИДЖА Е ВАЖНО НЕЩО ЩОТО МНОГО ГО ПОДХВАНАХА ЧЕ СИ Е ЧЕСТ ГЕЙ :d
16
0
 
10
 
! Отговори
До 13 преди 10 години
Наистина е така в свестните клубове, както е описано в постинг 11, това можеш да го видиш дори и в такава периферийна европейска столица, каквато е София. "Гледай, но не пипай" важи и за танцьорките, които не са стриптийзьорки. Можеш да им пъхаш банкноти тук и там в дрешките, но ако се опиташ да ги опипваш, довтасват охранителите. Ако сред танцьорките има момичета "с консумация", това те практикуват след като приключи изпълнението им в заведението.
15
2
 
26
 
! Отговори
аз съм българче преди 10 години
Какъв етикет очакват от тоя разглезен ***. Добре, че натрупа милиони, че иначе щеше да види гола жена само на снимка.
14
0
 
15
 
! Отговори
бай брадър преди 10 години
Хаха, наистина не се пипа, но не се и оставят такива бакшиши. За $7К мацката е сключила добра сделка. Ще преживее няколко потупвания:)))
13
5
 
14
 
! Отговори
до гражданина 11 преди 10 години
Много си изискан бе Денди, огромната разлика между *** и стриптизъорки, все са платени отайки, като ше ти танцува на муру за пари да не е по-различна от проститутката. Точно превзети пиклички, за 7000 долара дете ще ми роди, мурвии! А ти ходи си пръскай парите да я галиш по пръстите на краката, като не можеш да галиш нормална жена :Д
12
1
 
20
 
! Отговори
fire преди 10 години
Vupros: Kak svalq Just Bieber prezervativa si sled sex?Otgovor: Kato prudne.
11
9
 
22
 
! Отговори
До 2, 3, 4, 8, 9, 10 преди 10 години
Личи си, че във вашето село стриптийз клуб няма. На такива места важи правилото "Гледаш, но не пипаш!". Ако някой иска да покани на масата си някое от момичетата, след като то приключи с танците си, стриптийзьорката, ако изобщо приеме поканата, сяда на масата му издокарана като дама във вечерен тоалет. Докато разговарят и се черпят, той има право да я гали по ръцете и по лицето. Така е в изисканите клубове. Но в долнопробните ганьовски кръчми може и да няма разлика между танцьорка и ***.