Обратното броене до концерта на световната суперзвезда Ed Sheeran в София започна

Михаела Филева e българският съпорт на музикалното събитие на годината у нас
20 авг 2024 14:25, Красимир Ангелов
11
Обратното броене до концерта на световната суперзвезда Ed Sheeran в София започна

Българските фенове на Ed Sheeran броят дните до предстоящия концерт, част от „+ - = ÷ x“ Mathematics турнето на поп артиста, което предизвика рекорден интерес сред публиката. А Михаела Филева ще има честта да бъде българският подгряващ изпълнител на музикалното събитие на годината у нас.

На 31 август България посреща британската суперзвезда за неговия първи концерт на наша територия, а историята на концертния бизнес у нас досега не познаваше такъв интерес от страна на феновете за музикално събитие. От билетопродавача Ticket Station информират, че електронните билети вече са изпратени до всички 60 000 човека, които са планирали да прекарат своята събота вечер на 31 август на НС „Васил Левски“ и в компанията на романтичните песни на Ed Sheeran. От световния промоутър АEG и българския му партньор Fest Team споделят, че до стадиона ще се влиза през четири гейта – това са: Гурко, Метростанция, Розариум и Лозенец, които са отбелязани на самия билет и е от ключово значение и за по-бърз и лесен достъп на публиката, входовете и техните номера да се спазват. Строежът на мащабната 360 градусова сцена вече започва, а отговорите на най-често задаваните въпроси – могат да се намерят тук.


Музикалната звезда Михаела Филева е официалният български подгряващ изпълнител на концерта на Ed Sheeran. Събитието се случва в точния етап от развитието на кариерата на Михаела – само няколко месеца след като изпълнителката записа албума си „96“, създаден от мултинационален авторски екип. Михаела Филева, любима и разпознаваема със своя магнетичен глас и впечатляващи сценични изпълнения, споделя: „Изключително съм развълнувана да бъда част от това невероятно събитие. Ed Sheeran е истински майстор в разказването на истории чрез музика и един от най-успешните и обичани артисти в световната музикална индустрия. Да споделя сцената с него е едновременно чест и сбъдната мечта. Нямам търпение да открия тази незабравима вечер в София!“ След Михаела Филева на сцената на стадион „Васил Левски“ ще се качи и Calum Scott, който придружава Ed Sheeran на датите от турнето му „+ - = ÷ x“ Mathematics.

Всички необходими детайли за билетите могат да се намерят на www.ticketstation.bg и на www.festteam.bg, както и в социалните канали на българския промоутър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: Ed Sheeran
Още от Общество
Новият вирус "Оропуче" е непознат, няма ваксина или лекарство
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Всички които пишат обидни думи за този певец , яко му завиждат за славата и успеха или в най-добрия случай са фенове на бг чалгата, така че е разбираемо, че Ед им бърка в здравето с красивата си музика:) Това обаче не променя факта, че е велик!
8
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
кой па ше оди да слоша да вие тоя ингилизин - на маса, на ушенце да ми пее - че рекна да се пръждосва -ама-ха
7
1
 
3
 
! Отговори
Deep Zone преди 3 седмици
Музикалното събитие за годината е концерта на великите холандци God Dethroned в микстейпа в края на септември. А този гейзерски редхед гласец ми е мечта да дойде на концерт и да го обградим с черни фанелки :) Михаела Филева... тя е дъното.. опитах се на една нова година да спя на фона на неин концерт по бтв.. ми, ей богу, не успях.. този квичащ глас тотално ме изнерви :)
6
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Всички които ходят на концерти на тоя, са силни комплексари. Поне тия които познавам лично.
5
3
 
5
 
! Отговори
ПИЧАГА преди 3 седмици
А ЛЕПА БРЕНА НА 6.11, 2024
4
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Този в хола ми да пее, ще ида в комшиите! За 10 години кариера една Шейп оф вю дето става горе-долу за слушане. Как пък няма да дам 100 лева за половин песен!
3
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Аз броя дните за концерта от началото на годината!!! Обожавам Ед Шийрън!!!!:))
2
0
 
6
 
! Отговори
Али РъзА преди 3 седмици
Лошо мие...
1
0
 
8
 
! Отговори
рижавия депресарко преди 3 седмици
че извие до луната и обратно