Руснаците в паника от украинските дронове с мощно оръжие "Баба Яга"

Те са оборудвани с управляеми прецизни бомби
7 авг 2024 09:16, Петър Бойчев
380
Руснаците в паника от украинските дронове с мощно оръжие "Баба Яга"
Снимка БГНЕС

Украинските дронове "Баба Яга" получиха ново мощно оборудване. Последните изображения показват, че на дроновете за нощно бомбардиране вече са монтирани управляеми прецизни бомби, които могат да поразяват от голямо разстояние, пише Forbes.

Както се посочва в статията, това създава изключителна заплаха за руснаците, тъй като "Баба Яга" може да атакува отдалеч. Възникват редица въпроси за това що за бомба е и как работи.

"Баба Яга“ е руско военно общо наименование на няколко вида украински мултикоптерни нощни бомбардировачи. Те носят много по-тежък бомбен товар от малките дронове, които летят през деня. Докато малките дронове обикновено носят около килограм, ръчна граната или няколко по-малки оръжия, "Баба Яга“ пуска чифт 10-килограмови противотанкови мини TM-62 върху вражески позиции, пише Фокус.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


380
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
5
 
2
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 1 месец
До Анонименобхват 50 км дълги вълни ли са, айтиброкеровисшисте?
60
1
 
1
 
! Отговори
Евразин Алахакбаров преди 1 месец
До Менкажи им и за боска и за тва че ждом атамасоф е изобретил компуктера и си легай.
59
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
За 10 000 долара се продават селскостопански дронове които имат обхват от 50км и носат 30кг товар. Оборудват се с български прибори за нощно виждане и български термобарични снаряди за РПГ. На някои поставят и български картечници. Използват се предимно нощем защото са голяма и трудноподвижна цел. За миниране използват RX коли с дистанционно управление, а в морето Морски котки с екипаж
58
5
 
9
 
! Отговори
Западна пропаганда преди 1 месец
Руснаците уплашени и в паника стоят в бункерите си и излизат само за малко колко да превземат поредното село и да забият руското знаме над завзетата територия! После в паника се връщат в бункера!
57
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Накрая украинците ще си изпросят Путин да натисне копчето за нукс
56
3
 
1
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 1 месец
До Анонимен56ами проблема е че художника и самбиста са еднакво нискочели. още 42ра е имало чертежи как да обърнат в1 и в2 на зенитни ракети но некой е предпочел да бомбардира хлебарници и болници в лондон.
55
4
 
10
 
! Отговори
Мен преди 1 месец
Продажни журналисти, ако въобще така може да се наричат...ноември друга песен ще пеете.
54
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ха де...пък напредват, как стават тия работи?
53
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нормално е всяко високо ефективно оръжие да предизвиква паника всред противниковите сили. През ВСВ Германия въвежда десетина супероръжия предизвиквали винаги ужас у противниците и. Победата обаче е въпрос на ресурси и издръжливост
52
7
 
0
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 1 месец
До Анонимен40 мнем. як 141 са произведени три бройки в сътрудничество с локхийд. проекта е затръкан от сухой, да си наложи безаналоговите етажерки и като палубна авиация и локхийд спират финансирането. ф35 прилича на т.нар. як 43, който някой някога е нарисувал на салфетка на фирмения банкет и не е мръднал от тоя си стадий. хапчетата и обратно на дивана.
51
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да бе, от няколко месеца редовно вървят клипчета как събарят тая бавнолетяща яга със стрелковоторъжие. И бабата няма да помогне, освен да порадва укрофилите в техните медии.
50
13
 
7
 
! Отговори
мачкай окупатора !!! преди 1 месец
Екшъна за руснаците тепърва започва. Невероятно оффчи народ !!! Напълно си заслужават бункерното чекименто. Навремето Сталин ги избиваше с милиони и сега историята се повтаря.
49
4
 
15
 
! Отговори
В Паника преди 1 месец
Руснаците превзеха 450 кв км за два месеца! Чиста паника и адренарин! Те оръжие нямат, свърши още 2022..
48
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ооо това не е добра идея в паниката някой високопоставен военен може да нареди ядрен удар по Украйна около която се върти Галактиката и в паниката Украйна да изчезне и в паниката на всички да им е през оная работа за украйнските просяци в паниката по принцип но сме наблизо до клошарската дупка и може да имаме радиоактивно заразяване в руската паника.Укрите лесно просто ще се превърнат в радиоактивни частици.
47
14
 
5
 
! Отговори
world peace преди 1 месец
На Раша й трябва само 1 голяма ракета в Москва. Друго не й трябва. Няма нужда да трепят комарите и мечките в блатото.
46
4
 
15
 
! Отговори
Западна пропаганда преди 1 месец
Руснаците уплашени и в паника бягат на Запад към Покровск! В паника забождат руссото знаме над Ню Йорк и други населени места!Толкова са изплашени, че ще стигнат в паника до Днипр!! Може и да го преплуват от страх!
45
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Руснаците панически настъпват, а укрите геройски бягат.
44
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Давай куките че шаранчетата чакат
43
11
 
4
 
! Отговори
блатото Рашистан преди 1 месец
Идва Видов ден за рашиските руски *** ....
42
1
 
23
 
! Отговори
Хмм преди 1 месец
Така са се уплашили, че вече бягат и правят бункери около Москва да се скрият от тази баба Яга. Путин е ходил да му леят куршум, като е чул за нея. Вярно, че ви плащат за това, но, журналистиката все по нещо трябва да се различава от проституцията. Към момента, такава разлика не се вижда.

Спонсорирани публикации