Зеленски: Жалко, че не можем да ударим Кремъл

Далекобойните им оръжия стигали само на 200 км
7 сеп 2024 16:10, Петър Бойчев
358
Зеленски: Жалко, че не можем да ударим Кремъл
Снимка БГНЕС

Ще покажа на Г-7 и Байдън какво трябва да се направи, за да се притисне Путин и да приключи войната, заяви Зелнски на международния форум "Амброзети" в Италия.
 

Украинският президент Володимир Зеленски, който през деня беше на срещата на съюзниците на Украйна във формата "Рамщайн" и се срещна с канцлера Шолц, вече е в Италия на международния форум "Амброзети".
 

Там каза, че съжалява, че Украйна не може да удари Кремъл. "Жалко, че не можем да го направим...Защото далекобойните оръжия, които имат нашите партньори, стигат само на 200 км", отбеляза Зеленски, цитиран от УНИАН. Той подчерта, че Украйна развива собствени дронове и ракети, за да пренесе постепенно войната в Русия, пише  segabg.com.
 

"Ще пренесем тази война обратно в Русия, за да почувства Путин натиска и да пожелае единствено мир", каза Зеленски.
 

Той добави, че руските самолети нанасят удари в Украйна от военни летища, отдалечени на 100 до 300 км от границата, затова Киев се нуждае от далекобойни оръжия.
 

"Тези оръжия са ни нужни срещу военните летища, Украйна не се цели в граждански обекти", увери президентът.
"Ще покажа на Г-7 и Байдън какво трябва да се направи, за да се притисне Путин и да приключи войната", каза Зеленски.
 

"Путин търси ракети по целия свят, за да убива украински деца, ние търсим ПВО. Курската операция беше нужна, за да отворим очите на Запада, че Путин иска да ни унищожи, а не да защитава Русия. Териториално войната се води в Украйна, но пострада целия свят ", заяви Зеленски. Беше изпратен с дълги аплодисменти.
 

Използването на предоставени на Киев американски оръжия за нанасяне на удари на далечни разстояния в Русия няма да промени значително ситуацията в Украйна, заяви министърът на отбраната на САЩ Лойд Остин, предаде Ройтерс. По този начин той деликатно се противопостави на желанието на Киев за премахване на ограниченията върху употребата на тези оръжия, отбелязва агенцията, цитирана от БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


358
Още по темата: КремълракетиЗеленски
Още от Спонсорирани публикации
Съвети за резервиране на автобусното пътуване от Благоевград до София
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
287
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
веднага ще изпепелят Киев нашмъркано джудже,лудите да се заключват в лудниците.
286
1
 
2
 
! Отговори
Барон Мюнхаузен преди 1 седмица
Руското министерство на отбраната съобщи, че руските военни са унищожили около 30 чуждестранни наемници и шест единици техника северно от град Суми с ракетен удар. В резултат на ракетния удар около 30 чуждестранни наемници и шест единици техника бяха унищожени на пункт за временно разполагане в района на село Стецковка (северно от град Суми), казаха от министерството. По-рано координаторът на Николаевската проруска съпротива Сергей Лебедев обяви удар по предградията на Харков, къд
285
1
 
10
 
! Отговори
Батко Зеленския преди 1 седмица
За всички беди в украйна и за всяка смърт на военни,цивилни,жени и деца и от двете страни е виновен този н,а,ц,и,с,т зеления и пияната му жена.Опитват се да прехвърлят цялата вина в/у Русия,но ще им се стовари участта на Чаушеско и тяхната съдба ще е същата.
284
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Тоя пак си напудрил носа ,а бря наркоманче ,гледай да не ударят Киев, кремъл
283
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Удари зеле, удари. То излиза че Америка е поръчала северен поток.
282
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Малиииий, смятай как се е нашмъркал тоз да изцепи такава простотия!!!
281
4
 
21
 
! Отговори
Българин преди 1 седмица
Този нацист ще завърши или на бесилото или като Хитлер.
280
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
За кво ти е да удряш Кремъл? Удри 5 здрави линии както само ти го можеш и ще изпиташ много по-силен кеф, бат' Зельо.
279
2
 
18
 
! Отговори
американоАфрикано преди 1 седмица
Виж по време на войната какво са давали САЩ на Русия и колко % е от общото оръжие и боеприпаси. над 99% от оръжието и аминициите са си Руски - по-сигурни, по-надежни и произвеждани в огромни количества. Мантрата как САЩ е победила Германия я има само в ЛГБТ-ТрансАтлантическите учебници. САЩ помагат на Великобритания и се включват във войната чак 1942..много след като Русия почва да мачка Фашистите. Все едно да си купя апартамент и някой да ми даде изтривалка и да каже, че ми го е подарил!
278
27
 
5
 
! Отговори
варварите от Кремъл преди 1 седмица
В 5ч. СУТРИНТА на 4 СЕПТЕМВРИ НАНЕСОХА РАКЕТЕН УДАР ПО ЛЬВОВ. ЗАГИНАХА 7 ДУШИ, МЕЖДУ КОИТО 3 ДЕЦА. 47 СА РАНЕНИ И НАСТАНЕНИ В БОЛНИЦА, МЕЖДУ КОИТО 3 ДЕЦА. ХИЛЯДИ УКРАИНЦИ СЕ ПРОСТИХА С ЖЕРТВИТЕ НА ВАРВАРСКИЯ КРЕМЪЛ. ПО ЧУДО С РАНЕНО ОКЪРВАВЕНО ЛИЦЕ ОЦЕЛЯ 48 г. ЯРОСЛАВ БАЗИЛЕВИЧ, СЪПРУГ И БАЩА НА ЗАГИНАЛИТЕ : 43 г. СЪПРУГА ЕВГЕНИЯ И ТРИТЕ ИМ ДЪЩЕРИ : 21 г. ЯРИНА, 18 г. ДАРЬЯ И 7 г. ЭМИЛИЯ. ОСВЕН ЧОВЕШКИТЕ ЖЕРТВИ ИМА РАЗРУШЕНИЯ НА ЖИЛИЩА И НА 6 ПАМЕТНИЦИ НА КУЛТУРАТА. ПОЗОР ЗА ВАРВАРСКИЯ КРЕМЪЛ !
277
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Тоя краставец е луд. Немците влязаха с милионна войска и хиляди танкове в сср и се оссъсарихасговна до ушите, А това уродиотче иска с 200 танка да пеплува Днепър. В Курската дъга се бият милионни армии, и хиляди с/у хиляди танкове и 1000и с/у 1000и самилети. Загубите са огромни. а този борец е борец ишлеметчия, който лъже, краде убива и незаконно *** западюхите че бил преЗидент..
276
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
до 297, не думай, Ермитажът, Петродворец, Екатеринински дворец, Болшой театър, Мариински театър, Исакиевският събор, храм "Василий Блажени", Червеният площад, Московското метро - всичко това кал и мизерия, а от бързият влак Москва - Петербург (за 4 часа) като София-Бургас, има ли такъв у нас? от двете страни дървени къщички с резбовани прозорчета и дантелени перденца като от приказките, но трябва да се отиде там за да се види, а това нашите угодливи управници го забраниха, а през Турция може
275
5
 
21
 
! Отговори
Говедовъд преди 1 седмица
Е,като не ножеш да удариш Кремъл удари поне една магистралка ,че да не си валат!
274
19
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Не знам Кремъл дали е културно наследство но знам, че не е руско. Защото названието Кремъл не е руско, а тататрско,така са наричали всяка градска крепост.Освен това Московският Кремъл е строен от италиански архитекти на мястото на керпичен Кремъл.
273
20
 
8
 
! Отговори
Баба преди 1 седмица
Украйна побеждава, Курск взе, а русофилите по форумите се оакват, че ще им спрат рубличките, а те, милите, нямат друг талант освен да лижат задниците на Русия.
272
3
 
18
 
! Отговори
Еди преди 1 седмица
Когато Бог реши да накаже някого , първо му взема ум!4
271
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До другаря РУСОФИЛ... Русофилчо... Ние Българите сме си на Балканите от ХИЛЯДИ ГОДИНИ.... имали сме много инвазиии....и последната инвазия на Балканите бе от ПраРусофилите на Балканите! Я кажи сега ПраРусофилчо .... кога ни направихте тази Инвазия от АЗИЯ?
270
1
 
8
 
! Отговори
някъв там преди 1 седмица
До анонимен 291, Ти откъде знаеш че Путин се услушва? Имаш ли достоверен източник на инфо от фронта на военните действия?
269
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Такива са фактите другарю русофил! Фактите говорят русофилчо! .... Нас Българите ни изкарахате че Балканския Полуостров не е Родина на Българите..... а че виждате ли някакво си стадо Брабългари били напридошли и заели Родината на Българите на Балканите. Другарю измислен Славяно Русифилчо... Заминавай си в нагайката и остави нас Българите намира....
268
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Путин още да се ослушва, защото времето е най големият му противник. Дава възможност на украйнците да напредват все по-добре подготвени.

Спонсорирани публикации