Смартфони на топ марки с до 80% отстъпка от А1 през октомври

Промоционалната кампания включва марки като Samsung, Apple, ZTE, Motorola и други, всеки, закупил устройство, ще го получи в комплект с безжични слушалки
Спонсорирано съдържание | 2 окт 2024 11:36, Красимир Ангелов
Смартфони на топ марки с до 80% отстъпка от А1 през октомври

През целия октомври А1 предлага смартфони на едни от най-търсените марки с до 80% отстъпка. В промоцията са включени модели на Samsung, Apple, ZTE, Motorola и Xiaomi. Устройствата могат да бъдат закупени в брой на цени, започващи от 9,99 лева с план Unlimited Ultra и идват в комплект с безжични слушалки.

Сред предлаганите смартфони са най-новите сгъваеми модели на Samsung – Galaxy Z Fold6 и Galaxy Z Flip6. Samsung Galaxy Z Fold6 разполага с 7,6-инчов QXGA+ Dynamic AMOLED 2X основен дисплей и 6,3 инча HD+ Dynamic AMOLED 2X външен дисплей. Устройството е снабдено с мощния процесор Snapdragon® 8 Gen 3Mobile Platform за Galaxy, осигурявайки висока производителност дори при по-натоварените режими на използване. Samsung Galaxy Z Flip6 е задвижван от същия процесор, като разполага с 6,7-инчов FHD+ Dynamic AMOLED 2X основен дисплей и 3,4 инча Super AMOLED външен.

Освен иновативните и елегантни сгъваеми дизайни, двата модела са снабдени с Galaxy AI – набор от високотехнологични функции, задвижвани от изкуствен интелект. Сред тях са Circle-to-search за лесно намиране на обекти с ограждане и Note Assist – най-удобният начин за обобщаване на бележки и транскрибиране на записи. Флагманите предлагат също и улеснение при писането и търсенето на текстове, благодарение на Chat Assist и Browsing Assist.

Samsung Galaxy Z Fold6 256 GB може да бъде закупен с план Unlimited Ultra и бонус слушалки ttec Mode със 100 лева отстъпка за 2589,98 лева в брой. Samsung Galaxy Z Flip6 256 GB се предлага със същия план, безжични слушалки и 100 лева намаление от цената за 1399,99 лева в брой.

Motorola Edge 50 Neo, който също попада в промоционалната кампания на А1, притежава 6,4-инчов pOLED дисплей, а екранът му е защитен от удари и изпускане с Corning® Gorilla® Glass 3. Устройството е снабдено с батерия 4310 mAh, за да е до вас през целия ден. Едно от сериозните технологични предимства на смартфона е тройната система за заснемане с 50-мегапикселова основна камера с оптична стабилизация, 13 MP ултраширокоъгълна и 10 MP телефото камера с оптично увеличение до 3 пъти. За още по-качествени снимки на помощ идва и интелигентната система moto ai, която работи на базата на изкуствен интелект.

Motorola Edge 50 Neo 256 GB може да бъде закупен с 50% намаление на цена от 199,99 лева в брой с план Unlimited Ultra и безжични слушалки ttec Mode.

Сред по-бюджетните предложения в кампанията е смартфонът ZTE Blade A75 5G, предназначен за потребители, които търсят основни функции на достъпна цена. Устройството предлага 6,6-инчов HD+ Hole дисплей, добър за ежедневни задачи и гледане на видеосъдържание. С 50 MP + 2 MP основна камера и 8 MP селфи камера, телефонът осигурява много добро качество на снимките, докато батерията му е 5 000 mAh, достатъчна за целодневна употреба. ZTE Blade A75 5G 128 GB може да бъде закупен от А1 с цели 80% отстъпка с план Unlimited Ultra на цена от 9,99 лева в брой.

Всички предложения от есенната промоционална кампания на А1 можете да намерите на уебсайта на компанията.


Спонсорирани публикации