Пинк се изцепи: Децата трябва да се бият!

Певицата твърди, че боят изгражда характера
Обновена: 5 ное 2010 09:36 | 4 ное 2010 16:14,
54
Пинк се изцепи: Децата трябва да се бият!
Снимка: БГНЕС

Една от бунтарките на поп музиката – Пинк, се оказа бунтарка и в методите за възпитание на деца.

Според нея родителите от време на време трябва да бият децата си, защото това ги дисциплинирало.

Всъщност родителите на Пинк я гонят от дома й, когато е на петнайсет, а днес певицата споделя:

"Заслужавах си го. Трябваше да ме изгонят още когато бях на осем".

Тя разказва и за определен случай: "Баща ми беше толкова вбесен един ден, че направо ме блъсна през стената.

Но това е причината да съм все още жива – това наказание ми помогна да избягвам алкохола и наркотиците. Станах по-стабилна като личност".

Да се надяваме, че Пинк няма да възпитава децата си чак по такъв начин или да ги гони от вкъщи още от ранна детска възраст.

Още новини

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още по темата: Пинк
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
1
 
2
 
! Отговори
мама преди 13 години
Не е лошо от време на време дасе пошляпват. Нямам в предвид жесток бой, ами някой друг шамарос, за вкарване в релсите. Като дете и мен са ме шамаросвали и е било с право. Когато думите не са достатъчни /а такива случаи никак не са рядкост/, някой друг шамар не е излишен. Има ефект!
52
0
 
0
 
! Отговори
getthefunkout преди 13 години
who the funk gives a fliying funk about what she's got to say.
51
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Защо след като не можете да търпите децата и след като толкова много са ви лоши, защо въобще раждате деца? Не е задължително, като не искате деца - не ги правете. Ползвайте *** и противозачатъчни.
50
5
 
2
 
! Отговори
Макаренко преди 13 години
1.Боя оправя всичко и всеки - доказано.2.Жалиш ли пръчката - глезиш детето.
49
3
 
1
 
! Отговори
Анонимника преди 13 години
Не е задължително да се възпитава с бой. Има по-стари и добри методи като да седиш с вдигнати ръце във въздуха няколко часа и моето любимо да клекнеш и под колената ти бобчета или разни подобни неща, а комбинирането им даваше неверояти резултати. Е продължих да правя глупости, но много по-малко и винаги се замислях въпреки натиска на "добрите" ми другари. :)
48
3
 
2
 
! Отговори
gtf преди 13 години
И аз пошляпвам детето - както ме пошляпвал татко ми, както го е пошляпвал неговия татко.А м-у другото вашите методи на възпитание вече ги видяхме - 1/3 с леви наклпнности, 1/3 почти престъпници и наркомани...
47
0
 
0
 
! Отговори
Neon Knight преди 13 години
Хе-хе, наш Кольо Гилъна отдавна я е прозрял тая истина:"Бий хлапето, налагай го здраво,най-много да скъсаш в гърба му колана!Няма от него никаква радост,само, само когато го правиш!"
46
0
 
2
 
! Отговори
Genata преди 13 години
Pink е гледала Камен Донев
45
0
 
4
 
! Отговори
bg преди 13 години
Нека не забравяме че живота на Пинк преди да стане супер звезда е бил много тежък. Надали някой от филосовстващите тука е остнаал на 15 на улицата да се оправя сам както може...
44
1
 
3
 
! Отговори
Бойко преди 13 години
Един единствен път в детството ми нещата стигнаха до бой. Не си спомням защо, нямам съмнение обаче, че сигурно аз съм бил виновен. Но фактът си е факт- този случай остави незабравима следа за цял живот. Никога не посягайте на децата си! Всеки удар ги прави по-лиши хора, непоправимо при това.
43
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
децата рег8улярно трябва да бъдат спуквани от бой, като за тази цел се използват винкели и други метални предмети. Детето трябва да бъде блъскано в стената и хвърляно през терасата (макс от третия етаж) за да развие чувство на отговорност и състрадание в бъдеще, което със сигурност ще окаже благоприятно влияние върху попълненията в бележника. Друг подход е на ден да изяжда по 20 удара с камшик, след което да казва "благодаря". Така ще развие силно чувство и за благодарност
42
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
и държа да подчертая, че същия ми никога не пие алкохол, нито взима стимуланти. Просто проявява агресия от нищото, но въпреки това е прекрасен човек. Казваше, че никога няма да бие жена си и децата си е плакал пред мен затова как никога не е имал добър баща и как иска да бъде противоположност на баща и никога да не бие децата си. Но го прави и то системно, също както и баща му го биеше, а бие и жена си, макар и по-рядко.
41
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
не знам вие кого сте видели да е станал човек от бой, но аз имам приятел който е със съсипан живот именно заради това, че баща му го е биел цял живот, чак до 20 и няколко годишен! Свестен човек е, но целият бъка от комплекси и мрази баща си до ден днешен. Както е добър и спокоен, ако го засегнеш за нещо дори и дребно, веднага може да ти скочи на бой. На мен също е налитал 2 пъти а после ми се извиняваше. Казваше, че никога няма да бие жена си и децата си, но го прави и самия много страда от това
40
0
 
1
 
! Отговори
Глей сеира преди 13 години
Социалните заработват извънредно...
39
2
 
9
 
! Отговори
баща преди 13 години
Няма да забравя едно сълзливо предаване на живо: едно силно заекващо момче сподели, че много го е бил баща му като малък и от това започнал да заеква ... към края на предаването го попитаха да поздрави някой ... и той : "амми ббаща мми" водещата: "ама как така нали те е биел и т.н. ?!?" "*** аз си го заслужавах! Ако не беше той да съм пропаднал. А така станах човек! Него най си го обичам и уважавам" ... Залата онемя, водещата си глътна микрофона и си забрави репликите ...
38
1
 
2
 
! Отговори
Бойко преди 13 години
Иване, Иване, ако на 27 си все още за бой, каква е ползата, че са те били като малък?
37
1
 
5
 
! Отговори
Смях преди 13 години
Права е жената, защо да се е изцепила.Майка ми и мен ме е шамарила, когато е трябвало !
36
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
трябва да играе колана и тоягата докато е малко че да стане човек
35
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
до 31Определено МНОГО от децата имат нужда от МАЛКО бой
34
2
 
1
 
! Отговори
Учителят преди 13 години
"Боят изгражда, не да разгражда"...