След 30 албума на 63 г. Елтън Джон рече: Ще пея вечно!

"Искам да се развивам, да съм щастлив в личния си живот"
Обновена: 3 дек 2010 14:45 | 2 дек 2010 10:47,
33
След 30 албума на 63 г. Елтън Джон рече: Ще пея вечно!
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Сър Елтън Джон няма никакво намерение да се отказва от активната си творческа кариера, въпреки че е на 63 години.

Музикантът смята, че неговата кариера никога няма да приключи, защото разполага с достатъчно много песни, а наскоро издаде и своя 30-и студиен албум.

„Чувствам се много уверен относно кариерата си. Веднъж приятел ме попита: „А какво ще стане, ако утре се свърши с кариерата ти?“, а аз спокойно му отговорих „Това няма да стане!“, заявява Елтън Джон.

„Имам достатъчно песни, на които мога да разчитам, амбициозен съм и не мисля да спирам точно сега“.

„Например Били Джоел не е издавал нова песен от 1993 година, но не съм чул да се оплаква, че обикаля света, за да изпълнява старите си песни отново и отново“.

„Аз искам да се развивам, да съм щастлив в личния си живот, да съм истински професионалист в работата си и да продължавам да правя музика“.

Елтън Джон е щастливо омъжен за Дейвид Фърниш от пет години насам и вероятно ще е един от официалните гости на сватбата на принц Уилям и Кейт Мидълтън догодина.

Още новини за звезди

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още по темата: Великобритания
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
31
 
! Отговори
ева преди 13 години
Точно пък високоморалните хора като вас се изказаха в подкрепа на долнопробната реклама за превенция от СПИН. Съжалявам ви
30
0
 
33
 
! Отговори
Разумен преди 13 години
Ъхъ, ако ти върже някоя, би могъл да произведеш още некадърници като теб.За справка - Елтън Джон не е само сълзливите песнички, които прави пред последните десет години. Казвате, че има по-велики...има, факт. Това обаче не го принизява.
29
2
 
32
 
! Отговори
BgSaId преди 13 години
Сър Елтън Джон ... Аз пък не знаех, че сър на английски означавало и ***. На 63 години и все още прави ***.
28
1
 
36
 
! Отговори
фсб преди 13 години
нищо не схващаме БГ, само ти изглежда схващаш. Излагате се, всички вие, които пишете само глупости за Елтон Джон, само доказвате колко сте некомпетентни и музикални инвалиди. Това че е хомо няма никакво значение, всеки има право сам да се самоопределя. То цял свят го е признал, вие ли се намерихте да го критикувате бе, на бас, че ен може и 10 песни да ми изброите критикари. Фреди не е ли бил би, ами Роб Халфорд - това не ги прави по-малко велики!
27
1
 
34
 
! Отговори
БГ преди 13 години
Никъде не съм казал, че не е личен избор! Просто е срамота да се твърди, че нормалните хора не можели да се похвалят с нищо! Този, например - сър Елтън Джон, син на извънземни родители, ли е? Схващате, намека надявам се!
26
0
 
34
 
! Отговори
niki преди 13 години
do 27Tova e lichen izbor v jivata.
25
2
 
34
 
! Отговори
БГ преди 13 години
Добре, де момиче! Какво искаш да ни кажеш, че ние, които сме хетеро, макар и да нямаме професионалните постижения на този "сър" сме по-калпави от него? Хора, като нас поне имат шанс да имат потомство, някой чувал ли е за потомци на сър Елтън Джон? Защото, аз не съм... поправете ме, ако съм нещо в грешка.
24
1
 
33
 
! Отговори
БГ преди 13 години
Само ми е чудно, след като е омъжена тази карикатура на певец за Дейвид Фърниш, защо не е Елтън Фърниш, а продължава да е Елтън Джон...
23
4
 
33
 
! Отговори
Минаващ преди 13 години
Дъртия *** ще пеел вечно да ама не,Тя природата си знае работата .
22
2
 
32
 
! Отговори
БГ преди 13 години
Хайде, хайде... Лично аз изобщо не слушам чалга, а рок... На този музиката е музика, но е неопределена, като самия него... Има и някои попадения, но малко... Има и велики гейове, давам Фреди Меркюри за пример, който в една своя капка пот имаше повече талант, отколкото "сър" Елтън Джон, подмазвачът на английският кралски двор някога е имал, и ще има!
21
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Най-великият певец е Фреди Меркюри, а най-великата песен е изпята от него "The Show Must Go On". Запомни го!
20
1
 
35
 
! Отговори
Hi преди 13 години
Kakvo razbirate ot muzika,vie,nali si slushkate chalga... Ne komentiraite Elton,zashtoto ste nekompetentni,tochno poradi tozi sindrom-chalgaaa.
19
5
 
36
 
! Отговори
БГ преди 13 години
Да, има не един и двама много по-велики изпълнители от него, а тоя е и "щастливо омъжен" Хахаха, негова си работа, не ме бърка сексуалната ориентация на никого, но не мога да приема подобно нещо за нормално. Да е велик, да е велик... Е, колко пък да е велик точно Елтън Джон?
18
7
 
36
 
! Отговори
re преди 13 години
Посредствен пианист и певец. Стана "сър" с *** и благотворителност. Ама в изродения свят в който живеем това се котира.
17
4
 
34
 
! Отговори
Плюшкин преди 13 години
Всяко изпълнение е субективно и се възприема различно. Затова няма най-добър изпълнител нито песен. Тойн аиситна е чудесен пианист и певец, има много хубави песни. А това, че е гей е странно и за мене отвратително, защото по принцип жената носи родост от секса, а не мъжа с мъж? Че да си видял другаде, освен при някои хора петел с петел ад се съешават? То това остава квачките да пеят, а петлите да правят секс? А титлите се дават от хора на хора и нямат друга стойност, освен признанието от хората.
16
2
 
38
 
! Отговори
От 1 до 4 преди 13 години
Вие като сте хетеро и само майка ви и баща ви са чували за вас сте достигнали голямо постижение
15
10
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Аз не признавам че е "страхотен певец и пианист"ЗАЩОТО НЕ Е. Има Хиляди по-добри от него. А не го харесвам защото е гей и защото е някакъв измислен "Сър".Но не съм някакъв супер - ненавистен към гейовете.Примерно Koяn ми харесват. Но не и тоя.Комерсиална работа.
14
5
 
37
 
! Отговори
Плюшкин преди 13 години
Това, че е страхотен певец и пианист ние признаваме и слушаме песните му, с удоволствие. Но защо е омъйжен за Дейвид, това не мога да схвана? Малко готини муцки ли има там?
13
4
 
44
 
! Отговори
момиче преди 13 години
Не мога да повярвам-само глупости и злоба!Явно пишещите тук сте хетеро - ми браво,момчета,ама само това ли е постижението ви в живота?Елтън Джон е страхотен професионалист,вие дали можете да се похвалите със същото?
12
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ти да не си бил Евелин на времето а сега да си *** :))))))))))