Пускат 200 допълнителни билета за концерта на Slash

Цената остава непроменена - 80 лева
Обновена: 30 яну 2013 14:12 | 30 яну 2013 14:12,
16
Пускат 200 допълнителни билета за концерта на Slash
Slash Снимка: Reuters

Поради огромния интерес на българската публика към предстоящия концерт на рок легендата Slash в София, от днес организаторите на шоуто М.Е.Мюзик пускат в продажба допълнителни 200 билета за фен зоната.

Това е секторът, разположен най-близо до сцената, който беше напълно разпродаден за броени дни при първоначалното пускане на билетите в продажба. Цената на допълнителните 200 билета остава непроменена - 80 лева.

Шоуто на големият китарист ще се състои на 4 февруари в столичната зала Фестивална.

Той пристига за своя първи концерт в България заедно със соловия си проект Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators.

Шоуто обещава да бъде грандиозно и  ще представлява истински триумф на добрия качествен рок! След десетки супер успешни концерти в Америка, от утре, 31 януари, Slash отново тръгва на турне. В близките два месеца то ще премине през цяла Европа, а България е втората дата от картата на гастрола на Стария континент.  

Slash лично обещава шоуто му в София да продължи най-малко 2 часа, през които заедно със своите музиканти ще изпълни парчета от най-новия си солов албум “Apocalyptic Love”, както и много от любимите на всички фенове суперхитове от периода му с Guns’n’Roses. 

Преди големите хедлайнери на сцената в зала Фестивална ще се качат момчетата от българската банда Alley Sin, лично одобрени от Slash да подгряват шоуто му у нас.  

Билети за концерта на 4 февруари могат да бъдат закупени от Билетен център НДК, касите на Тикетпро в цялата страна, както и онлайн на www.ticketpro.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: концертSlashбилети
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
2
 
4
 
! Отговори
... преди 11 години
това не е много добра идея, при положение, че аз исках да си взема за пред сцена, но бяха свършили... купих си от 70 и сега какво - ще духам супата.. нито мога да си върна билета и да си взема от 80, нито да го продам и да си купя нов за има няма 5 дена.... прецакана история
14
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Слааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааш!
13
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Слааааааааааааааааааааааш!
12
16
 
2
 
! Отговори
милен преди 11 години
...бреееееееееей ,колко заблуден народ има самовнушил ,че това е голяма музика ...да се изръсиш с такива кинти, за не"къв с кюнец на куфалницата ...!!! Вкъщи да ми дойде и пари да ми кихне ,защото той трябва да ми плати ,за да го слушам,а НЕ ОБРАТНОТО не съм сигурен ,че ще му изтрая крякането ....!!!!
11
12
 
1
 
! Отговори
Етиен преди 11 години
80,100,150лв. давате за 2 часа концерт я има я няма. Аз давам 25 кинта и слушам Карл Кокс или Свен Вет (от 5 до 15 часа) лайв.Обичам и аз да ходя по концерти на българските групи за съпорт, но за тия големите толкова пари не давам!
10
16
 
2
 
! Отговори
Иванов преди 11 години
Тоя беше голям на времето. Както и Аксел. Сега освен да друсат и пият за друго не стават. Ок- легенди са, но им мина времето! Аз лично на това няма да ходя!
9
13
 
3
 
! Отговори
Гънс "н" Р преди 11 години
Този рунтавия с тенджерата на главата да се благодари на Аксел Роуз, че му даде път едно време, взе го в Гънс. За благодарност тръгна да се кара с фронтмена си и да напуска в най-силните години на групата. И до днес великите хитове на Гънс се познават по уникалния глас на Аксел, а не по китарката на Несресания пудел. Аксел не е нито ангел, нито е цвете за мирисане, но този още по-малко заслужава да си прави име с песните на група, която изостави. Слаш си е просто Слаш, Аксел е Гънс.
8
2
 
5
 
! Отговори
juventina преди 11 години
Е, ай стига сте пускали билети, само ще се гъчкаме като в консерва!
7
4
 
15
 
! Отговори
optimist преди 11 години
Жалко, че за Азис, къпина и малина пълните стадионите, а за истински музиканти и певци се стискате за 80 кинта...
6
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
да ви е' ба и селяните , за к'*** от пайнер давате мило и драго , а плюете легенди в рока ! до гушата сте в *** , ***!
5
18
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ще си го пусна в youtube.80 лева са си космическа сума за мен.... Хах, по-добре да си платя тока.
4
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
80 лЪвЪ,.....това са 80 хляба ,за 2.5 месеца !
3
15
 
11
 
! Отговори
WASILISQNISGERMANI преди 11 години
ЗА 80 ЛЕВА ЩЕ СИ ВЗЕМА ГЕЙША ЗА ЕДИН МЕСЕЦ.....
2
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Който не е за този стандарт,.... "Стара планина",......да си заминава на село!
1
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А имало БЕДНИ, в БЕ-ГЕТОТО...????