Путин: Либералните ценности са отживелица

Традиционните ценности са по-важни за милиони хора, смята руският президент
28 юни 2019 07:00,
296
Путин: Либералните ценности са отживелица
Снимка: Reuters

Руският президент Владимир Путин заяви в интервю за в. "Файненшъл таймс", че либералните ценности са отживелица, защото са били отхвърлени от повечето хора в западните държави, предаде Ройтерс.

Още по темата

Путин удължи забраната за внос на храни от ЕС до 2020 г.

Според него германската канцлерка Ангела Меркел е направила кардинална грешка, приемайки либерална политика по отношение на имиграцията от Близкия изток, пише БТА.

"Либералната идея предполага да не се прави нищо. Мигрантите могат да убиват, да плячкосват и да изнасилват безнаказано, защото техните права на мигранти трябва да бъдат защитени. Какви права са това? За всяко престъпление трябва да има наказание", каза Путин в интервюто.
"Така че либералната идея стана отживелица. Тя влезе в конфликт с интересите на мнозинството от населението", каза той.

Путин каза, че Русия не е хомофобска страна, но че склонността на Запада да приеме хомосексуализма и половата неопределеност изглежда прекалена за него.

"Традиционните ценности са по-стабилни и по-важни за милиони хора, отколкото либералната идея, която, по мое мнение, наистина замира", каза руският президент.

Той изрази мнение, че либералните кръгове използват проблемите, които изпитва Католическата църква, за да я унищожат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


296
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
159
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
" Традиционните ценности са по-важни за милиони хора, смята руският президент "Правилно! Браво на г-н Владимир Путин!
158
17
 
10
 
! Отговори
Гост преди 5 години
Иска му се на жужето !
157
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо е нужно да обичаме някоя държава? Неотралитетът е най-добрата позиция,вижте Швейцария! Когато атовете се борят ние все в шамарите се врем....Като лично мнение споделям абсолютна солидарност,че либерализма унищожава бялата раса,християнските ценности и морал. Ставащото в Европа е харакири!
156
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Влади, прав си братко, а емигрантите от Русия и Китай са борци против Либерализма, нали и понеже либерализма е особено опасен трябва да са много, затова отиват на запад не защото искат да бягат от райския Сибир и неговите благини сега вече разбрах борбата с либералите и простите западняци иска жертви!
155
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Влади, прав си братко, а емигрантите от Русия и Китай са борци против Либерализма, нали и понеже либерализма е особено опасен трябва да са много, затова отиват на запад не защото искат да бягат от райския Сибир и неговите благини сега вече разбрах борбата с либералите и простите западняци иска жертви!
154
8
 
2
 
! Отговори
Мизантроп преди 5 години
Генералният мениджър на руската олигархо-клептокрация само констатира факти: неолиберализмът се спихна като икономическо фентъзи, либерастията на борците за 99 пола и права на мигрантите изврати напълно либерализма. Защо безпринципен хитрец като Путин да не се възползва? Нищо, че доскоро сам се обявяваше за убеден либерал. Пробутва нови лакърдии и на света, и на руснаците, които си обедняват, промишлеността освен два-три отрасъла се скапва, готви се нова приватизация на държавни активи...
153
5
 
13
 
! Отговори
Reptile преди 5 години
Драги кравоглави, надявайте се, чв когато Русия представи СМЕТКАТА за неспирните атаки срещу нея, ние няма да сме я списъка на плащащите. И тогава ще си спомните за теорията за ЗЛАТНИЯТ МИЛИАРД, но дано да не е късно.
152
7
 
27
 
! Отговори
Д. П. преди 5 години
Абсолютната историческа истина, изречена от руски офицер.
151
25
 
19
 
! Отговори
дон кихот преди 5 години
След като оправи Русия, Путин е тръгнал да дава акъл за управлението на западните държави.
150
18
 
19
 
! Отговори
юбералес преди 5 години
Не знам ченге ли е, философ ли е, ама в страната му е пълен бардак.
149
11
 
10
 
! Отговори
човек преди 5 години
До: Не! (номер 151)Искам да те поздравя и да ти стисна ръката (виртуално) за истината която написа!Истината не е зле да се казва по-често.Ама както в съда се заклеват свидетели върху Библията пред съдията: Да говорят истината, ЦЯЛАТА истина, и нищо друго освен истината!Тук хитроумно се натъртва как английската и американска авиация ни била бомбардирала и избивала невинни граждани, а услужливо спрямо Русия се премълчава че и съветски съюзнически самолети са ни бомбардирали.
148
31
 
17
 
! Отговори
¤ преди 5 години
Тоя дpиcняk вместо да плюе, каква алтернатива предлага? Откакто е в политиката само плюе и критикува, но същевременно не предлага нищо. Всъщност за него единствената алтернатива е войната. Видяхме го в действие в Крим. Виждаме го как си пъчи военната техника всеки ден. Това ли предлага на света като алтернатива - войни? Откакто съществуват руснаците водят само войни.
147
34
 
20
 
! Отговори
Не! преди 5 години
Драги русофили, подпиквате от Радост по Вовата и Русия, а услужливо забравяте, че тя ни напада (бомбардира) два пъти:14 октомври - Варна22 юни 1941 - Добрич1944 направо си ни окупират..Русофилията е държавна измяна!
146
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Люксембург е известен като оазис за избягване на данъци!"Да де, офшорка и спокойно пристанище за крадени и кървави пари от цял свят.А някои се прехласват колко били умни и богати. Нито са умни, нито струват нещо - обикновени крадци и алчни психопати.
145
34
 
19
 
! Отговори
истината за Русия преди 5 години
Някои от ценостите в Русия:-евтин алкохол и пиянстване ден за ден-жените се продават за няколко долара на западняци-който не плаща на олигарсите е враг на народа-да емигрираш в цивилизована държава е мечтата на живота си-ако нямаш време да мразиш собствения си оскотял живот имаш избор да мразиш богатите западняци или гейовете
144
16
 
34
 
! Отговори
Я преди 5 години
Тукашните коментари обясняват защо "българин" е обида в много държави по света ...Какъвто и да е Путин, в случая е прав !
143
7
 
45
 
! Отговори
ч@футомраз преди 5 години
Либерастията донесе на бяла християнска Европа единствено и само -унищожение на националната държава,ислямизация у нас и ц**анизация,либерализма донесе содомия и п*растия наркомания и гей паради.Либералния сатанистки ционизъм се опитва да унищожи семейните християнски ценности,морал и държавност .Либералния модел се доказа,че освен,че е отживелица е и вреден и опасен за белия човек християнин.затова напълно подкрепям тезата на руския президент Путин.
142
2
 
1
 
! Отговори
човек преди 5 години
До: номер 144Или както се казва в поговорката: "Не става само с мускули. Требе и акъл!".Нямаш ли мозък или те мързи да мислиш и върху златна плоча да лежиш, пак ще си беден.Искам само да добавя, че освен стоманодобивната индустрия, Люксембург е известен като оазис за избягване на данъци! Нещо много привлекателно за бизнесмени и обикновени хора от цял свят!
141
35
 
16
 
! Отговори
Дръндер преди 5 години
Слушам ***-ин и разбирам, че руската пропагада не се е променила изобщо. Само заменете капитализъм, болшевизъм или фашизъм с либерализъм и ще видите, че е едно към едно. Просто никаква разлика. Все едно слушам вица "ама вие защо биете ***". Пич, айде моля те не ти е длъжен целият свят да ти слуша глупостите усираш се вече!
140
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Люксембург лежи върху железни находища, нвремето са забогатели от железни мини и стоманодобив, като Швеция. Разбира се, имали са акъл и не са пропилели богатството, а са го умножили.