Песков: Западът показва липса на далновидност

Той коментира отпратените руски дипломати
Обновена: 5 апр 2022 19:52 | 5 апр 2022 19:40, Росен Стойчев
72
Песков: Западът показва липса на далновидност
Снимка: БГНЕС/EPA

Западът показва липса на далновидност. Това обяви говорителят на руското президентство Дмитрий Песков, цитиран от ТАСС.

Песков коментира последните решения на западни държави. Днес няколко европейски страни отпратиха голям брой руски дипломати.

"Това намалява възможностите за общуване на дипломатическо ниво. Това става в подобни трудни условия. Така само допълнително се затруднява диалога с ЕС. Мисля, че трябва да се разбере реалноста", заяви Песков.

Още по темата


Според него САЩ се готвят за нови действия спрямо Русия. Това е нормално решение за американското правителство. Песков призова колективният Запад да прояви логика в своите решения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
17
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 37 - Още един плоскозем. Ти ще искараш, че те са искали да бъдат нападнати, за да станат бежанци? Били се заканвали на Русия? Че нали се обезоръжиха заради лъжливата Русия, която ги накара за това, ***-ло-умник! Какво ревеш тука путински глупости. Ако не бяха послушали Путин и си бяха останали ядрена държава, той сега нямаше да смее да ги нападне. Митрофанова не те е обучила в лъжливите врътки както трябва. Плещиш кво да е.
34
16
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Песко, затънахте до уши в *** бе братче
33
16
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тук Песков е абсолютно прав. Сащ са тези, които дърпат конците, защото искат да се разтури ЕС.
32
20
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нахалството на о-крайнците е безкрайно. Искат фaшизъм не били искали комунизъм Ообаче искат чужда държава да ги издържа както в комунизма. Объркани умове. В капитализма всеки си плаща за което ползва. Да си ревът на американските си господари Ния не сме им виновни че се заканваха на Русия че ще стават ядрена страна и ще унищожат Русия.Да си сърбат попарата която им надроби Зеления Mиндил.
31
11
 
12
 
! Отговори
Тоя вие за майка си. преди 2 години
.....ЩОТО ВЕЧЕ СТАВА "ДАЛНОВИДЕН" И И ЗНАЕ КВО СЛЕДВА.....ХА,ХА,ХААААА
30
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 32. Украйна е цивилизована държава и там не живеят само бедни пле-беи. Има бедни и богати както тук. Само бедните жени ли да бягат от войната? Богатите да стоят за пушечно месо по твоята логика, промит комунистически мозък! И да си почистят маникюра под обстрелите, че да не им направи някой забележка? Ако бяхме бежанци, жените ни също ще бягат с джипове (който има, другите с автобус). Ти откри Америка, ллоскоземец! На кого завиждаш? Гледай си твоята копанка. Соцът го няма, алоууу!
29
11
 
21
 
! Отговори
Съд в Хага за Сащ преди 2 години
Колко избиха краварите във Виетнам??Жени и деца????Колко войни направиха Сащ през годините????? Спомня ли си някой снимката на момичето подпалено от H.A.П.А.Л.M очите му бяха изпълнени с ужас и болка не като - бyчa -холивудския екшън. Тя нямаше ли право да живее или само укрите-американските протежета имат право да живеят????
28
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ми да си назначи неутрални дипломати. Не непременно московчани, щото трудно ще намери някой без КГБ значка. В България има професия домоуправител, който не е непременно жител на блока. Този да си избере млади, които не помнят комсомола.
27
13
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Украйнците идват в България на екскурзия с джипове ,мацки с лакирани нокти и дълбоки деколтета. Не плащат сметките по заведенията,по бензиностанциите за гориво, в хотелите които Ния ще им плащаме чрез увеличаване на данъците ни те се държат като господари,обиждат и се държат неприлично.Не искат дрехи втора употреба било им обидно щото не били бедни но парите им са с неясен произход.Вчера един украйнец пострада на мач защото човека е дошъл на платена от нас почивка.
26
15
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя пък Песков вика на шпионите дипломати. Всичко живо откачи.
25
20
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Украйнската подлост е равна само на подлостта на фамилия Байдън. Украйнското посолство вече си позволява да се намесва във вътрешните работи на гостоприемни държави които се опитват да им помагат. Украйнското посолство иска от България да промени имената на улици наименувани на видни българи с имена които им хрумнело на Украйнците. Нахалството им започва да се забелязва и да излиза от всякакви граници.
24
7
 
12
 
! Отговори
Маршал Жуков преди 2 години
Кой беше тоя Писков.Пачему я не познокомился с е том человек.
23
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще си пишат имейли до бункера сега. Как е навън времето? Слънчево. А добре.
22
11
 
11
 
! Отговори
Изясни ми се преди 2 години
защо Митрофанова е в София, въпреки че нашият посланик в Москва се прибра в България! А дали Ирина Бокова е в София?
21
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще ви издам тайна от наръчника на КГБ, когато излизат и твърдят нещо за врага, обикновенно е вярно за самите тях, Путлера обърка сметките и сега вредите които си нанесе сам задминаха ползите. Но това не е чудно, когато властта е в един човек и той каже Украйна ще падне за 3 дни кой ще го оспори, някой луд?
20
11
 
17
 
! Отговори
Кажи Песо преди 2 години
Песо, кой желае да контактува с луди сиромаси?? За едно бункерно джудже питам.
19
2
 
17
 
! Отговори
До 19 преди 2 години
Е, бива ли да си толкова елементарен ,А?! Защото цяла Европа ще бъде въвлечена във война .
18
20
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо ЕС, НАТО и САЩ не пращат воени в Украйна?? Защо не бомбандират Руските агресори, както правеха когато Ирак нападна Кувейт?
17
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Еми естествено че ще е английското разузнаване, нали те спретнаха номера с Буча. Кой друг да даде доказателства. И само руски разузнавачи има, тия от Англия, са случайно в Украйна. Смешниси.
16
16
 
21
 
! Отговори
Канев преди 2 години
Каква далновидност бе,Песков ?! Не Западът,а вие,руските аборигени нямате никакво чувство и мярка за далновидност!!! Вие,кругът около Путин не виждате по-далеч от носа си - с вашта агресия в Украйна натрупахте толкова много негативи,че в следващите 100 години не можете постигна никакъв имидж!!!! Доказахте на дело,че в душите си сте истин ски варвари ! А колко са тия ,които общуват с варвари и убийци ?!