Москва: Следващите условия за мир в Украйна ще бъдат по-тежки

Шефът на разузнаването не каза кой трябва да ги приеме или отхвърли
Обновена: 17 юни 2024 19:46 | 17 юни 2024 18:30, Елка Василева
295
Москва: Следващите условия за мир в Украйна ще бъдат по-тежки
Снимка: архив, БГНЕС

Ако настоящите предложения за мир на руския президент Владимир Путин бъдат отхвърлени, условията на следващите ще бъдат по-тежки, заяви днес директорът на Службата за външно разузнаване (СВР) на Русия Сергей Наришкин, цитиран от Ройтерс. Същевременно той не каза от кого трябва да бъдат приети или отхвърлени въпросните предложения.

Още по темата
„Следващите условия, при които може да се постигне мир и да се подпише някакво мирно споразумение, ще бъдат по-сложни за Украйна и по-тежки“, заяви Наришкин в интервю за ТАСС, отговаряйки на въпрос какво ще се случи с Украйна при отхвърляне на новото предложение за мир.

Същевременно Наришкин заяви, че днешното заявление на генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг, че в алианса се обсъжда привеждането на ядрено оръжие в бойна готовност, цели сплашване. „Трябва да се отнасяме спокойно [към това – бел.ред.]“, допълни той.

Междувременно директорът на СВР заяви, че планираното посещение на Путин в Северна Корея се подготвя и ще донесе добри резултати. Путин, който разви добри отношения с Пхенян от началото на кризата в Украйна, се очаква да посети скоро азиатската държава.
(БТА)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


295
Още от Русия
Снабдяват един от бункерите на Путин с хранителни запаси
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
219
1
 
10
 
! Отговори
118 преди 2 седмици
ти дано имаш пари аако хванеш някоя рускиня че ше ти стъжни живота
218
4
 
7
 
! Отговори
до 218 преди 2 седмици
Кво да имат претенции рускините, като те си плащаха всичко е, приятелче? Към себе си ли да имат претенции? Явно опит с рускини нямаш, хвани си една, па ше усетиш какви са им претенциите. :)
217
23
 
12
 
! Отговори
да точно така преди 2 седмици
в следващите условия ще поставим изискванията путлераа и неговите копейки да бъдат предадени на съда в ХАГА, освен връщането на територията на Украйна и изплашане на репарации от москва следващите 100 г,
216
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До РУСНАЦИТЕ СА: -- Нито един руснак не е имал претенции да бъде настанен БЕЗПЛАТНО в 5-звезден хотел на първа линия на Черноморието ни!!! Само наглите, нахални, пара,зитиращи украинци имат такива претенции!
215
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До До *** руснак Кажи едо оръжие, което Русия (не СССР) е направила, което да се е доказало във войната в Украйна.
214
6
 
14
 
! Отговори
До тъп руснак преди 2 седмици
Ама може да прави оръжия. И след 10 години хамериканците не могат да ги стигнат.
213
6
 
25
 
! Отговори
До 211 преди 2 седмици
Пишеш за да дразниш, ясно. Никой не ти се ядосва, защото се вижда че не си добре. Руснаците байно, на никого не разчитат, виж Украйна до сега се държи на целия ЕС и Америка. Но пак ке падне.
212
1
 
2
 
! Отговори
НАБКЮДАТЕЛ преди 2 седмици
***. То света се управлява от ченгета, нали. Не са решили, не са те изтрили от лицето на замята, И не дърпай дявола за опашката, че ще почне да брои коя икономика колко струва и като количество и като качество
211
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До *** руснак А ти можеш ил да направиш кола, грантаджийче?
210
21
 
5
 
! Отговори
тъп руснак преди 2 седмици
руснакът не може една кола да направи като хората ,но си въобразява ,че може да налага условия за мир.
209
19
 
9
 
! Отговори
РУСНАЦИТЕ СА: преди 2 седмици
..НАГЛИ , НАХАЛНИ МЪРЗЕЛИВИ И ТАПИ *** ....И СИ ВЪОБРАЗЯВАТ ,ЧЕ СВЕТА ИМ Е ДЛЪЖЕН НА ТИЯ ПРИМИ ТИВИ....ХА,ХА,ХАААААААА.....
208
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До Анонимен 208 Умрехме от студ без руЦки газ, копейки
207
16
 
7
 
! Отговори
Българин преди 2 седмици
Ако някой питаше руснаците щяха да ги поканят на световната мирна конференция. Явно вече руските окупанти никой не ги бръсне за слива..ха.ха ха
206
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Следващото предложение ще е минус още четири области. Честито на Зеленото.
205
13
 
5
 
! Отговори
Аксиома преди 2 седмици
До До 203 Когато руски петоколонник остане без аргументи започва с простотиите, белким не се забележи, че е стигнал до задънена улица.
204
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До Анонимен 204 Всички знаем, че колкото повече му намалява резерва от оръжия от времето на СССР толкова по-големи ще стават блъфовете на руския фашист, което значи и че ще стават по-нагли. Разбира се, това няма да му помогне. Украйна ще смеле всичко, което Русия има наследено от СССР и след това ще преговаря от позицията на силата.
203
0
 
8
 
! Отговори
До 203 преди 2 седмици
Абе ти сериозно ли пишеш това? Не си и за психиатрия, а за фронта единствено.
202
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Всички то знаем вече това, че следващите предложения от Путин, ще е с загуба на още територии, или пълна капитулация на Украйна. И ще стане. Въпросът е кой ще я подпише, зелето не го признават в Русия, казаха го официално, без стойност е подписът му.
201
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До До 196 Не бе другарю, кураж и съхранение е да оставиш да те погълне Империята на Злото, както в момента се случва с Беларус! Ако не знаеш или се правиш, че не знаеш, до 2026 е предвидено напълно официално Беларус да престане да съществува като самостоятелна държава, ако РФ още я има тогава.
200
8
 
1
 
! Отговори
баташкото клане преди 2 седмици
ако българите на времето бяха се примирили с милостинята на падишаха и неговите мирни методи нямаше да има толкова жертви. Така че украинците е редно да се примирят с руското робство... неизбежно е.