Москва: Следващите условия за мир в Украйна ще бъдат по-тежки

Шефът на разузнаването не каза кой трябва да ги приеме или отхвърли
Обновена: 17 юни 2024 19:46 | 17 юни 2024 18:30, Елка Василева
295
Москва: Следващите условия за мир в Украйна ще бъдат по-тежки
Снимка: архив, БГНЕС

Ако настоящите предложения за мир на руския президент Владимир Путин бъдат отхвърлени, условията на следващите ще бъдат по-тежки, заяви днес директорът на Службата за външно разузнаване (СВР) на Русия Сергей Наришкин, цитиран от Ройтерс. Същевременно той не каза от кого трябва да бъдат приети или отхвърлени въпросните предложения.

Още по темата
„Следващите условия, при които може да се постигне мир и да се подпише някакво мирно споразумение, ще бъдат по-сложни за Украйна и по-тежки“, заяви Наришкин в интервю за ТАСС, отговаряйки на въпрос какво ще се случи с Украйна при отхвърляне на новото предложение за мир.

Същевременно Наришкин заяви, че днешното заявление на генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг, че в алианса се обсъжда привеждането на ядрено оръжие в бойна готовност, цели сплашване. „Трябва да се отнасяме спокойно [към това – бел.ред.]“, допълни той.

Междувременно директорът на СВР заяви, че планираното посещение на Путин в Северна Корея се подготвя и ще донесе добри резултати. Путин, който разви добри отношения с Пхенян от началото на кризата в Украйна, се очаква да посети скоро азиатската държава.
(БТА)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


295
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
159
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Мирният план на Путин е ход с коня преди конференцията в Швейцария, който показва безполезността й. Колкото по-скоро партията на мира дойде на власт в Украйна и САЩ, толкова по-добре ще бъде за свидомите и техните господари, но те още не разбират това.След няколко години те ще съжаляват, че не са се съгласили с предложението на Путин.
158
2
 
5
 
! Отговори
Българин преди 3 месеца
Украйна е едно геополитическо формирование, което беше изкуствено създадено и няма предпоставка да съществува на картата. Повечето от тези, които се наричат "украинци", реално не са родени в Украйна, защото такава държава не е съществувала като са били родени. Това е територия, предопределена за заличаване. Западът иска да ползва този процес, за да нанесе щети на Русия.
157
0
 
5
 
! Отговори
До 82-ОБМР преди 3 месеца
Пак ли ти бе неграмотна Хле6арко .Научи ли се да пишеш правилно на български щото май такова нещо като училище не си виждал.Та чак си тръгнал да се изказваш .Както има една приказка.На гол тумбак чифте пищови сложил и ти отиват като на кокошка брошка
156
0
 
0
 
! Отговори
Филип Киркоров преди 3 месеца
Програмата включва Шаманчето да пее тоталния хит"Аз съм руснак"докато някой му взима мярка.Аз се включвам също по розови жартиери и латексови ръкавици.Ехоооо поморийциииии тук смеееее.
155
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Западът търси средства за продължаване на войната, НАТО поставя цели на Киев, а руското ръководство, припомняйки предишната, много по-ниска цена за прекратяване на конфликта, отново приканва Украйна да признае реалността и да слезе от жертвения олтар, на който Северът Атлантическият алианс и нелегитимният президент Зеленски я държат.
154
9
 
1
 
! Отговори
82-ОМБР преди 3 месеца
Столтенберг каза: "Обсъжда се поставянето на ядрените сили на НАТО в бойна готовност! Хора,не се плашете! Човечеството ако се самоунищожи Вселената ще е печелившата,тя ще се отърве от п а р а з и т а-руско прасе! Слава на Украйна!
153
1
 
1
 
! Отговори
Филип Киркоров преди 3 месеца
Ехоооооо стига с тези БГ биджигей.Ехоооо ние двамата с Шаманчето сме тук в Помориеееее.Елате български мъже да усетите какво е руски биджигей.
152
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Сега убиват 50 годишните. Като ги убият всичките почват 60 годишните и 18 годишните. А когато убият и тях, трябва да се вкарат хора от източна Европа.
151
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ако не беше шута/ клоун , много жертви можеха да бъдат избегнати!
150
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Русия вече уби 500 хиляди украински войници, с ранените и инвалидите това е 2 милиона загуба за Украйна. До лятото на 2025г ще бъдат убити и новите 500 хиляди, ако могилизацията успее да ги събере. И тогава започва изпращенето на фронта на 18 годишните, 65 годишните и жените. Анлия и САЩ вече поискаха от Украйна да свали възрастта на 18 години, 17 годишните поличиха призовки да се регистрира, никой не може да напуска Украйна. И до лятото на 2026 ще бъдат убити и децата, жените и старците. И тогава кой ще воюва?
149
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Зеленски не вярва, а само нашата евроатлантическа пасмина вярва в победата на Украйна
148
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ако Русия не се съгласи с условията на "мирната среща на върха", ние ще я принудим да се предаде, каза другарката Гергана Пъпешова на самита в Швейцария на целия цивилизован свят.
147
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
иии днешната порция заплахи от o р к и т е
146
5
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 3 месеца
"Следващите условия за мир в Украйна ще бъдат по-тежки" За вас несъмнено!
145
2
 
0
 
! Отговори
Биджигей преди 3 месеца
Васко, дай 400 иляди лева от бюджета на общината да се сабереме тука бидбжигейове да си направиме гей-парат в София, а? Сега сме в ЕС и НАТО, ние биджигейовете сме част от голямото семейство на еврогейовете и искаме и ние да парадираме както в еврогейовете в Брюксел.
144
3
 
4
 
! Отговори
До 142 преди 3 месеца
Само дето това няма как да стане щото те в Украйна хвърлиха доста и сега за самите тях нямат та камо ли да воюват с Русия и вече самите Шмолц ,Макарон и Мурсула никой не ги иска
143
2
 
4
 
! Отговори
Филип Киркоров преди 3 месеца
Ние със Шаманчето вече сме в Поморие.Българияяяяя има ли мъже тука беееее!
142
0
 
1
 
! Отговори
До 139 преди 3 месеца
Ами такива като теб вече съм ги срещал тук и адрес съм им давал на такива отворковци и още никой не е дошъл да му покажа как стоят нещата и всички като теб са просто едни ефирни герои ,ама като видят дебелия и си бият камшика или се скатават
141
7
 
0
 
! Отговори
Българин преди 3 месеца
Единствената възможност на запада да излезе от световната криза на капитализма е поглъщането на руското пространство и ресурсите на Русия. В противан случай западът се превръща в Африка и Южна Америка. За да живеем щастливо в материално благоденствие, Русия трябва да бъде унищожена, това е право на всеки човек, всеки има право да живее щастливо. Затова най-важното сега за нас българите е да се готвим за тежка, изтощителна и широкомащабна война с Русия. Става въпрос за съществуването на запада.
140
2
 
7
 
! Отговори
До 140 преди 3 месеца
Абе слабоумния ти не разбра ли ,че за руснаците ,американците и китайците и още някой народности твоята Хага е един град накъде в Нидерландия