Кола се взриви в Москва, мъж и жена пострадаха тежко

Експлозията е станала, когато двамата се качили в автомобила
24 юли 2024 11:38, Елка Василева
22
Кола се взриви в Москва, мъж и жена пострадаха тежко
Снимка: архив, БГНЕС

Двама души бяха ранени след детонацията на взривно устройство, поставено в автомобил в северната част на Москва, предаде Ройтерс, като се позова на изявление на говорителката на руското вътрешно министерство Ирина Волк.

"По предварителни данни на 24 юли на един от паркингите в северната част на столицата е имало детонация на неидентифициран предмет, който е бил монтиран в автомобил. В резултат на това са били ранени двама души. Пострадалите са откарани с линейка в медицинско заведение", съобщи тя в канала си в "Телеграм".

Провежда се разследване и е образувано наказателно дело. Московската прокуратура контролира хода и резултатите от разследването.

Според предишна информация експлозията е избухнала, когато в паркирания автомобил "Тойота Ленд Крузър" се качили мъж и жена. Двамата са пострадали и са настанени в болница, като по предварителни данни стъпалата на мъжа са били откъснати, а жената е получила шрапнелни рани.

Освен това в резултат на експлозията са повредени пет паркирани наблизо автомобила.

По предварителна информация в автомобила не е била инсталирана газова уредба.
(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
reset преди 1 месец
Футболистът Оли Уоткинс се сгоди.
11
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Пострадалият се казва Андрей Торгашов, зам. началник на центъра за спътниковите връзки на руската армия. Дамата предположително е съпругата му, но може да се окаже и любовница.
10
6
 
9
 
! Отговори
Хейтър преди 1 месец
Говори се че този бил един от организаторите на нападението срещу детската болница. Дано оживее за да може дъъъълго да се мъчи мърсъкът с мърсък.
9
18
 
15
 
! Отговори
До 12 преди 1 месец
В Белгород вече ходят с каски по улиците.Вече нямат спирки,а циментови мини бункерчета,а не големи бункери,като на малкото плешив жуже.В Ростов пък непрекъснато ги подгряват с някоя рафинерия или склад за гориво.В онази част на руската *** украинските дронове са по-често картина от врабчетата.Но нека,нека малко подушат от собствената си пръдня.
8
18
 
15
 
! Отговори
Безкракият тип преди 1 месец
е полковник от ГРУ,а кифлата е жена му.Дано по-често да има такива новини.
7
11
 
11
 
! Отговори
До 10 преди 1 месец
Айде бъди малко обективен. За стрелби, убийства, сакатлъци, катастрофи, природни бедствия в Щатите, Европа и другаде по света се съобщава не по малко от такива събития в Русия.
6
12
 
19
 
! Отговори
Мда преди 1 месец
Абе хора! Какви са тия "новини"?! Важното е да има Москва, Путин, Русия и нещо в негативна светлина!Що не пишете, че в Лос Анжелес, примерно, взривяват по 5-6 коли на ден, за далите фира няма смисъл да се комнетира - има си статистика, който иска - да гледа!Да ви пикам на пом-ите
5
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Интересно ще бъде когато научим имената. И ще се окажат я държавни служители на високи постове, я ръководни кадри на Газпром, Лукойл и им подобни. Този път решили да не скачат от прозорци или самоубиват.
4
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На пръв прочит терористи - американски, английски, украински,...
3
16
 
12
 
! Отговори
1 преди 1 месец
руска демокрация.... (чист оксиморон)
2
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Мафиотските 90-те години се връщат в Россия
1
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ГОСПОД ДА ГИ ПОЖИВИ