Руски ракетен обстрел порази болница в Харков

Ударът е предизвикал пожар
6 авг 2024 13:42, Стела Стоянова
123
Руски ракетен обстрел порази болница в Харков
Снимка БГНЕС, архив

Руски ракетен обстрел на град Харков в Североизточна Украйна нанесе щети на медицинска клиника, съобщи кметът на Харков в Telegram.

Областният управител на Харков заяви, че двама души са били лекувани от остри стресови реакции, като добави, че под развалините може да има още хора.

По-рано местните власти заявиха, че руският удар по централната част на Харков е предизвикал пожар.

От началото на пълномащабното си нахлуване през февруари 2022 г. Русия обстрелва североизточния град, който се намира на по-малко от 30 км от нейната граница. | БГНЕС
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
116
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Всички франски пациенти от чуждестранния легион са излекувани.
115
0
 
3
 
! Отговори
Казума преди 1 месец
Да живее Българската стъкмис пардон журналистика. Руски ракетен обстрел ПОРАЗИ болница в Харков, двама пациенти са лекувани от СТРЕС.
114
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
за пореден път някоя ракета патриот е паднала и ударила болница. не става за първи път. и естествено руснаците са виновни.
113
0
 
4
 
! Отговори
Обективен преди 1 месец
Я да уточним - то не било болница,а команден център на бандеровците ,пък и било пълно с чуждестранни наемници , които са намерили " каквото са търсили там '.
112
3
 
1
 
! Отговори
тоти преди 1 месец
Това е унизително и за най болния моюък,камо ли за човек с власт!! Да сабориш болница ,,къде лежат безащитни същества е малко да се каже ЗВЕРСКО...то е НЕЧЕШКО !!!
111
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Прекрасно е да видя платени форумници с отрицателен коефициент за интелигентност да подкрепят фашистка Украйна. То никой друг не би го направил.
110
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Те руските фашаги толкова си могат- да гърмят върху болници, училища и жилищни сгради.
109
1
 
1
 
! Отговори
Барон Мюнхаузен преди 1 месец
Организаторите на международното обществено движение Другата Украйна съобщиха, че са го създали заради политиката на държавния глава Владимир Зеленски, която може да прерасне в трета световна война. В тази връзка организаторите отправиха призиви към международни организации с призив за активни действия за защита на демократичните институции и общата сигурност в Европа.
108
3
 
2
 
! Отговори
Alex преди 1 месец
ПОД АМЕРИКАНСКИ ДИКТАТ Е ТАКА! За справка; ВИЕТНАМ, ИРАК, ЛИБИЯ и ЮГОСЛАВИЯ! Що не приемат бежанци от тия терит орий? Никога не съм харесвал ПУТИН, но той не е РУСИЯ! Хресв ах генерал ЛЕБЕД! Познайте КОЙ го уби от първия път?
107
2
 
6
 
! Отговори
Alex преди 1 месец
Украинското ПВО сваля вече дори нейзстреляните ракети! Тия пациенти да не са били американ ци или англичани? Или манекени като в БУЧА, дето си мърдаха и ръцете дори? ПО ОГНЕВА ПОЗИЦ ИЯ, между обществени сгради, естествено че се стреля! В Белгр ад, при американската инвазия, как удариха с мног"точно" оръж ие без АНАЛОГ китайското посол ство? И жертви май имаше или ДА?
106
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Еми така е, Украйна няма подводници и ракетни крейсери, кво да и унищожат, когато тя унищожава руски подводници и крейсери? Само болниците остават. Поне нещо.
105
1
 
3
 
! Отговори
007 преди 1 месец
До крак.
104
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Гледах видео, как болните яко тичат навиън, та чак петите им се виждат. Явно са оздравели благодарение на украинските лекари и руските ракети. Лечение по метода на д-р Путин - чрез бой.
103
3
 
12
 
! Отговори
Предлагам преди 1 месец
Може за разнообразие Русия да удари старчески дом, приют за бездомни, сиропиталище, зала с конгрес на инвалиди, майки с простиращи прането на болните си дечица и т.н. Друго също ми е чудно - украинската въздушна отбрана прихваща и унищожава всички дронове, ракети - крилати и не съвсем, дори лоши погледи от руска страна.
102
3
 
14
 
! Отговори
Странно преди 1 месец
Аз мисля, не свършиха ли детските болници в Украйна, дето Рлошият Путин ги бомбардира катаден? Детски болници, детски градини, детски площадки, просто играещи дечица - това са основните цели на Русия, не вярвам бг-мисирките да лъжат. Както за пореден път потопиха подводницата "Ростов на Дон"
101
3
 
6
 
! Отговори
до 23 ами преди 1 месец
А ти чел ли си Библията поне веднъж. Покажи къде точно пише това, което твърдиш..Гл...к.
100
14
 
3
 
! Отговори
Карачанаков преди 1 месец
Тези загорели и зажаднели затворници дето се наливат с бояршчик не болница ами помежду ще се избият.
99
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Малка болничка ще да е била. Двуместна.
98
21
 
5
 
! Отговори
Карачанаков преди 1 месец
Сакън, ни е вярно питайте Мара или ПЕСков и ще Ви кажат това не е болница а стратегически военен обект.Рашките са миролюбци и не стрелят по граждански обекти.
97
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 81 Прав си че всичко се връща. Сега руснаците връщат нещо на украинците.