Байдън: Путин се провали срещу Украйна

Войната му не постигна основната си цел
24 сеп 2024 18:52, Стела Стоянова
164
Байдън: Путин се провали срещу Украйна
Снимка БГНЕС, архив

Руският президент Владимир Путин се провали в започнатото от самия него нашествие срещу Украйна, заяви президентът на САЩ Джо Байдън в последната си реч пред Общото събрание на ООН, предадоха Франс прес и Ройтерс.

"Добрата новина е, че войната на Путин не постигна основната си цел. Той имаше намерение да унищожи Украйна, но Украйна е все още свободна. Той имаше намерението да отслаби НАТО, но НАТО е по-голяма, по-силна и по-единна от всякога", заяви американският президент, произнасяйки последната си реч пред Общото събрание на ООН в Ню Йорк, съобщи БТА.

Той призова световната общност да продължи да подкрепя Украйна до победата на Киев, отбелязва АФП.

Украинският президент Володимир Зеленски беше в залата по време на изказването на Байдън.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Още от Русия
Броят на бездомните граждани в Украйна се е увеличил
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
160
0
 
1
 
! Отговори
Баба преди 9 минути
А защо мощната Русия 3 години не може да се справи със слаба Украйна? Взеха ли си Курск обратно руснаците? Нали за 3 дена до Киев? Киев си стои, ама в Курск няма руснаци. Защо ли?Кажете, русо-роби? Къде ви е победата, нали Русия е толкова силна? Къде е сармата? Кфи са тия кратери в Русия? А? А? Пед-али гъ-зо-продавци.
159
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 44 минути
И, какво да каже като от Пентагона му казват да откаже да дава ракети на наркомана? Зеленски, Путин се провали в Украйна,аре чао.
158
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Байдън пак е объркал Зеленски с Путин
157
4
 
0
 
! Отговори
82 ОМБр преди 1 час
Както виждаш не е никой,по скоро ти си никой.
156
1
 
5
 
! Отговори
До 153 преди 1 час
Украинска бабо ходи и провери,че ти се изтъркаха опорките
155
1
 
4
 
! Отговори
До 82-Обмр преди 1 час
Е плъх е Зеления просяк, дето никой не го понася
154
7
 
1
 
! Отговори
82 ОМБр преди 1 час
Тоя плъхонтер от снимката що гледа като пребозал? Може да са му сервирали,че сънародниците му изгоряха като факли в химическия завод във Вовчанск по заповед на Буданов подразделенията "Стугна","Юнгер","Парагон","РДК","БДК" и "Терор" успешно "умиротвориха"руснаците там. Слава на Украйна!
153
6
 
2
 
! Отговори
Баба преди 2 часа
Нали за 3 дена до Киев? Киев си стои, ама в Курск няма руснаци. Защо ли
152
7
 
3
 
! Отговори
Баба преди 2 часа
"До 150. Кои ракети гърмят в силозите бе"Ако полигон е равносилно на кратер, да, съгласен съм. А защо мощната Русия 3 години не може да се справи със слаба Украйна? Взеха ли си Курск обратно руснаците? Нали за 3 дена до Киев? Киев си стои, ама в Курск няма руснаци. Защо ли
151
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
До 150. Кои ракети гърмят в силозите бе ? Задай си въпросът какво означава думичката "полигон" и си обясни защо глупавата ви мантра изфиряса.
150
6
 
4
 
! Отговори
Кора ми Анко преди 2 часа
Ше Вземе Путин. Атома го видяхме, ракетите гърмят в силозите. Заедно с целия персонал.
149
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Путин така се провали, че спечели войната. Айде свикнахме ви на глупостите. Като разбрахте, че ще вземете атома ако само фас от западна цигара запали храст в Русия, одма включихте говорилнята. Човекът си взима цяла Украйна, губейки според ***. френиците на Запад.
148
9
 
4
 
! Отговори
Доктор ох боли в г.з преди 3 часа
Потин загуби. Но няма да признае, щото ще гризне дървото. Ще се воюва до последния руснак. Западът няма сметка да спира това.
147
6
 
3
 
! Отговори
Куку преди 3 часа
Пак да питам,защо Потин гледа като наср..о дете майка си?
146
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
До Да попитам -____ - внимателно ще се гласува за ГЕРБ! След това, ако е необходимо, ще се направи коалиция с партии, които подкрепят Украйна!
145
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Байдън направо е избърсал пода пред целия свят с кремълския запъртък
144
4
 
11
 
! Отговори
Да попитам преди 3 часа
болните мозъци:КАК точно се е провалилПутин???Да не биии..украинците да са получили териториите,за които ни проглушиха ушите и Путин да не е разбрал??Колко са жалки еврогейовете в своето отчаяние!То..друго не им остава,но не дай Боже в това си безсилие и отчаяние да ни вкарат в ада на войната,защото като гледам Бойко ,Киро и Момчето изобщо не са против!Внимавайте за кого гласувате!!!
143
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Соловьов поиска оставката на Путин!
142
4
 
9
 
! Отговори
Гринго преди 4 часа
Новина от последните минути. От Белия дом току що опровергаха Бай Ху. За пореден път бил объркал Путин със Зеленски. В изявлението на бялата говедарница се посочва още, че причини за объркването били възрастта на Бай Джо и деменцията му.
141
3
 
10
 
! Отговори
Боже преди 4 часа
каква простотия виждам в тези коментари..Повечето коментиращи са били супер двойкари в училище,а сега-лузъри в живота..Четете бе ,хора!Интересувайте се!Нашите продажни медии не показват/и не казват /нищо,но има и други начини да се информира човек!Трябва да си пълен кр..е..те..н,за да не виждаш истината!Слава на Русия!