Русия пробвала да изтласка Украйна от Курска област

Силите на Киев са удържали на този опит
Обновена: 12 окт 2024 22:00 | 12 окт 2024 22:00, Гергана Попова
96
Русия пробвала да изтласка Украйна от Курска област
Снимка: БГНЕС/ EPA

Президентът на Украйна Володимир Зеленски заяви, че руските сили са се опитали да изтласкат украинските сили от позиции в руската Курска област, но силите на Киев са удържали на този опит, предаде Ройтерс, цитиран от БТА.

Още по темата


„Що се отнася до операцията в Курск, Русия се опита да отблъсне позициите ни, но ние държим определените линии“, заяви още Зеленски.

Министерството на отбраната на Русия заяви вчера, че нейните сили са отвоювали две села в граничната Курска област, където украинските войски навлязоха през август.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от Русия
Руски удар с "Искандер-М" по кораб в Одеса унищожи ценен товар за ВСУ
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
22
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
А превзеха ли вече Киев? Не съм ги смятал, ама 3 дни май минаха вече.
3
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Нахална Русия, бе, ще изтласква. Да ги покани направо в Москва и да им осигури безпрепятствен достъп в Кремъл. Да сА поФали зелника, че е победил, па после да го приберат нейде.
2
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Ако Русия иска може не само да изтласка но и да направи всички укри на нейна територия на храна за котки. Но явно не цели това. Вече си мисля че целта на евреина зеленски е да изтреббе всички укрофашисти.
1
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Държат на бой укронацистите ! Капанът в Курск се затяга - нокой не се опитва да изтласква бандеровските терористи а ги обкръжават и вече руската артилерия има пряка видимост към линиите на доставки за бандеровците ! Започва финалната фаза на унищожението на бандера - пълен обръч, до като фашагите изпукат от глад и мизерия !