Не е библейско: Веселка подхвана Марио в джакузито

Мисията й предизвика много коментари
19 окт 2024 08:26, Александър Попов
25
Не е библейско: Веселка подхвана Марио в джакузито
Кадър: Нова тв

Отдаденият на Бог Марио даде различни сигнали в Къщата на Big Brother. Пухкавата Веселка се заигра с него в джакузито, а той отвърна с масаж и лека обиколка по пищните й извивки.

Тя дори приседна в скута му, което го притесни, а опитът му да се отмести се увенча с неуспех. Вижте видеото тук.

Цялата сцена, която се разигра беше под формата на мисия - Веселка да съблазни някой от мъжете. Това пък предизвика стотици полярни коментари в мрежата. Мнозина упрекнаха Биг Брадър, че е вкарал в еротичен капан Веселка, други нападнаха едрогабаритния модел за формите й, трети заформиха дискусия за приемането на себе си и доколко е здравословно да поддържаш подобни килограми.

Оказа се, че Веселка е участничка в популярния формат „Къщата на инфлуенсърите“, където тя е била в компанията на друга съквартирантка - вече напусната Big Brother Анджела. В същия сезон присъства и Алекс Гърдева от "Ергенът", а баща ѝ Пламен Гърдев е част от каста на Брадъра.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 17 минути
ем дебела ем малки бозки, умрела раота
21
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 17 минути
Кой гледа тази простотия
20
2
 
5
 
! Отговори
Пацо преди 24 минути
Това е жена-мечта. Само ако ми падне. За съжаление, такива жени имат много обожатели и е трудно да се доредиш. Ако не си над 1.95 см, мултимилионер, с преса и супер красив, няма никога да ти обърне внимание.
19
1
 
3
 
! Отговори
Мисирешка работа преди 26 минути
Продавам буркани с пуешко
18
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 31 минути
Голям майстор, на голям тезгях играе. Ох котьооо.
17
2
 
10
 
! Отговори
Фикси преди 47 минути
Това ако е новина.... Ама такова ни е нивото на меди ите... Тук наша баба Дафинка колко ги опъна.....
16
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 53 минути
Това че е 100 кг може да го преживея, но ако има някаква съразмерност с хубави нянки и ръст над 170
15
1
 
46
 
! Отговори
баба Пена преди 1 час
Гледането на такова предаване трябва да се счита за морална деградация, Падането толкова ниско че да тръгнеш да гледаш как супер кухи лейй-ки се лигавят по тв си е направо зле вместо да легнеш да се наспиш. Такива предавания привличат за зрители само такива със съмнителна интелигенсност да не кажем с iq=0.
14
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
до 13 Брат, какъв майстор? Тук нещата са безнадеждни.
13
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Голям тезгяха, много работа, голем майстор требе
12
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Ей, скаааапани пикличкиии у форума, ако на мястото на тази беше дебел мъж и на мястото на тоя Марио беше елегантна дама и тоя дебелия започне да прави такива неща с нея ще кажете веднага че е сексуален тормоз, но иначе това го имате за заиграване? Жалки феминистки скааапани! И я да ви питам вас феминистките като се имате за равни с мъжете защо примерно в Игри на Волята като се състезават мъж срещу жена на мъжа слагат 20 кила тежести? Нали се имате за равни с мъжете вее? Кажете ве, пикличкии?
11
2
 
25
 
! Отговори
баба Пена преди 1 час
Абе яж ти ос сутрин до вечер пържени картофки и бургери, по цял ден на дивана, на леглото, после дрямка, после пак пържени картофи и полуфабрикатки и си ставаш 200кг от разз.
10
3
 
11
 
! Отговори
баба Пена преди 1 час
Така например дъщерята е 120кила а зетя е 70кг. Те не излиза от фурната а той не излиза от фитнеса. Е то в голям синхрон са както изглежда. Нейната обиколка на бицепса е по голяма от тази на мъжа й а той видиш ли даже е ММА боец. Направо уникално зле изглеждат,ама са се харесали, ще видим до кога. Сега тя като роди и стана с 20кг по едра и е направо мега зле а мъжа само и вика - много си добре. Е кое е добре?
9
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
До баба ПенаЧе то през лятото се ходи с къси панталони независимо дали човек е пълен или не.Аз лично миналото лято ходих със шорт шортс. Не бях мислил да пазарувам такива шорти но ходих на шопинг с приятелката ми и ги обух уж на майтап първия път , а то видях че ми харесват и си взехме еднакви шорт шортс и двамата.Пълните жени винаги са били на почит сред мъжете.
8
6
 
16
 
! Отговори
баба Пена преди 1 час
Жената трябва да е слаба например ако е 170см да е най много 70кг, сиреч леко над нормата. Ама ако жената е 160см и 100кг е от това вече направо ми става лошо. Телеса навсякъде, преливат. Сега да е слаба жената и да и преливат нещата е ок, ама по 100 кила и нагоре е не/
7
1
 
27
 
! Отговори
Обективен преди 1 час
Кой го гледа това Big Veselka?
6
5
 
31
 
! Отговори
баба Пена преди 1 час
Забелязвам на последък че става много модерно много пълни да кажем направо тл-си жени да ходят с къси панталонки разголени колкото се може повече. Не знам колко требе да си спрял че да харесваш мазнотии и телеса дето висят от ляво, от дясно, отпред и от зад от всякъде. Забелязвам че много слаби мъжи си падат по мн пълни жени. Това ми се струва като някакъв фетиш. Тая жена после като роди и ще стане 200кила.
5
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Селския бек правещ се на поп шъ клати сло ницата.
4
5
 
33
 
! Отговори
Наслаждаваме се на преди 1 час
Евро-атлантически ценности, които са 10 пъти по- долни от тези през соца! Но важното е да е демокрация!
3
3
 
45
 
! Отговори
Хахаха преди 1 час
Понеже никой не иска да гледа тази глупост, започнаха да ни го разказват. Боже, прибери си вересиите.