Сеул: Севернокорейските военни в Русия са наемници и пушечно месо

Те са дегизирани в руски униформи и действат под руско командване
24 окт 2024 11:55, Елка Василева
198
Сеул: Севернокорейските военни в Русия са наемници и пушечно месо
Снимка: архив, БГНЕС

Министърът на отбраната на Южна Корея Ким Йон Хьон заяви, че севернокорейските военни, разположени в Русия, са "наемници и пушечно месо", предадоха ДПА и Йонхап.

Още по темата
Той също така обвини лидера на Северна Корея Ким Чен Ун, че експлоатира въоръжените си сили "за противозаконна агресивна война".

Южнокорейската разузнавателна служба вчера информира депутати, че Северна Корея е изпратила около 3000 войници в Русия, които да преминат обучение, преди да бъдат разположени на бойното поле в Украйна.

"Когато военни бъдат изпратени в чужбина, те обикновено са под командването на собствената си страна и гордо извършват дейностите си в своята военна униформа, със своите отличителни знаци и под своя флаг", заяви южнокорейският министър на отбраната на парламентарно изслушване. Севернокорейските военни обаче са дегизирани в руски униформи и действат под руско командване без каквито и да било оперативни правомощия, добави Ким.

Министърът на отбраната на САЩ Лойд Остин вчера заяви, че Вашингтон е видял "доказателства", че в Русия има севернокорейски военни.

"Предстои да видим какво точно те правят там", каза той.

Ако намерението на военнослужещите на Пхенян обаче "е да участват в тази война на страната на Русия, това е много, много сериозен проблем", каза още Остин и добави, че това би довело до всеобхватни последици, без да дава повече подробности. (БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


198
Още от Русия
Ким Чен Ун играе опасна игра, ще скара ли Русия и Китай?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
129
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Пералните по колко човека ще ги носят!
128
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
До Баба Мислиш ли? Или се самозалъгваш защото си много уплашен!?
127
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Как е положението днес, унищожихте ли Запада вече? Ее няма нищо, и утре е ден хахаха
126
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
"Зе и неговата камарила продължават да въртят този конвейер на смъртта, за да защитават британските и американските интереси, за които всъщност украинците дават живота си" - В окупираната част на Курска област се наблюдават планини от гниещи укропски трупове.
125
3
 
3
 
! Отговори
Баба преди 2 часа
Путин толкова закъсал, че с 5 пъти по-голяма армия, трябва да проси от С. Корея войничета и ракекти. Ама така е като нападаш братска славянска православна държава, и тя ти отвръща както само славяните могат. Затова пРосия не само не можа да стигне до Киев 3 години, но и успя да е първата ядрена държава в световната история, която губи територия (Курска област) от неядрена държава. Абсолютен позор за славяноубиеца и диктатор фашист Путин.
124
2
 
3
 
! Отговори
Баба преди 2 часа
"Тези земи са руски, не Украински! "Не съм сигурен, моето момиче. РФ е държава, създадена през 1991 една от 14-те републики на СССР. Курска област от незапомнени времена (3 месеца) е украинска, и сега като пуснат референдум, ще се присъедини към Украйна официално.
123
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
До Анонимен 122 Отивай тогава в Украйна да се биеш за твоята кауза и да биеш Русия защото била по-слаба отколкото си мислиш. Всъщност мисленето не ти се отдава особенно много, още повече, че нямаш и реална представа как стоят нещата там с помощите от запада, НАТО и САЩ, както и с живата сила от Запада, НАТО и САЩ.
122
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Русофобиииииии там на фронта украинските войници не измират за ВАС, Урсула, Байдън и фюрера си в Киев, а ЗАРАДИ, ВАС, УРСУЛА, БАЙДЪН И ФЮРЕРА СИ В КИЕВ!!!
121
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Идва времето, когато нашите русофоби ще плащат цената за убийствата, които извършиха, въоръжавайки украинските фашисти с оръжие и боеприпаси от името на българският народ. Народен съд за тези предатели и родоостъпници. Те показаха скритата си през десетилетията същност на поклонници на фашистка и нацистка идеология. Справедливо наказание за тези сатанисти и едва тогава българският народ ще намери своя път на развитие и благоденствие!
120
1
 
8
 
! Отговори
3 преди 2 часа
починалия), а Зе и неговата камарила продължават да въртят този конвейер на смъртта, за да защитават британските и американските интереси, за които всъщност украинците дават живота си, в същото време, за които самите нацисти не искат да умират. И ярък пример за това е как азовските нацисти от 3-та "щурмова" избягаха от Авдеевка, криейки се зад "прясно месо" от други бригади. Ситуацията е толкова въпюища, че дори украинските грантоядни медии вече не могат да мълчат.
119
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Щом Русия се нуждае от помощ от държави като Иран и Северна Корея, значи хич не им вървят нещата по план. През 2022г. щях да се изсмея на всеки, който ми беше казал, че Украйна ще удържи Русия почти 3 години и на всичкото отгоре ще влезе на тяхна територия (Курск) и ще остане там поне 3 месеца. Вярно е, че Украйна получава помощ от НАТО под формата на оръжия и вероятно някой друг наемник, но реално НАТО не участва директно в конфликта т.е. Русия е доста по-слаба отколкото си мислех.
118
1
 
8
 
! Отговори
1 преди 2 часа
"Заградотряди" на киевската хунта: как работи "конвейерът на cMъpTTa" на Зе-фюрера. Украинските медии публикуваха поредното потвърждение, че в бригадите на фашизоидните бандеровски пълчuщa са създадени отряди от най-отявлените фашисти, които изпращат "младо" месо на клане, а самите те се крият зад гърба им. Всъщност Украйна сега се е превърнала в идеален конвейер за обезвреждане на своите граждани: Първо, Зе и бандата му приемат закон "за моГилизацията", като по същество осъждат цялото мъжко население на пълно унищожение,
117
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Успеновское направление. Щурмови части на руските въоръжени сили водят боеве в центъра на Катериновка и в източните покрайнини на Антоновка. Регистрирано е значително настъпление на руските въоръжени сили на юг и югоизток от Богоявленка, както и южно от Катериновка.
116
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Аутлет ще остане в историята на Русия като най - некадърния и владетел. Сам да си го набуташ. Вместо да изобретяват и да продават ресурси и да са най - богатите в света,те тънат в калта и мизерията
115
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Кураховское направление. ВС на РФ настъпиха западно от Цукурино и се приближиха до Новодмитровка. Боевете се водят в източните покрайнини на н.м.. В този район също беше разширена контролната зона. Части на руската армия овладяват село Измайловка. Освен това в този район руските бойци навлязоха в източните покрайнини на Новоселидовка. В самото село вече е отчетен малък напредък. В Горняк градските боеве продължават в централната част на града. Оттам отдавна няма обективен мониторинг, но се съобщава, че около 60% от територията на града вече се контролира от руската армия.
114
1
 
5
 
! Отговори
6 преди 2 часа
Фашизоидните бандеровски ресурси потвърждават присъствието на руските въоръжени сили в самия населен район.
113
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
До Мечока Тези земи са руски, не Украински! Това са 5-те руски гумернии, които незнайно защо Ленин набута в Украйна. Ако се махнат земите, подарени им от Ленин, Сталин и Хрушчов, Украйна ще си добие истинската своя територия - една малка област. Всичко останало СА ЧУЖДИ ТЕРИТОРИИ временно попаднали по прищевки на великите във Франкенщайн обаруванието Украйна (в превод от полски - покрайнините, мечтаните от поляците колонии, които да завземат от Русия)
112
0
 
5
 
! Отговори
5 преди 2 часа
Съобщава се, че някои мизернически части са избягали без заповед за отстъпление. Редица източници, анализирайки кадрите, съобщават, че фашизоидните бандеровски мизерници са напуснали някои райони на града практически без бой - много сгради стоят непокътнати и невредими. Фашизоидните бандеровски ресурси признават руския контрол над 70% от града. Въпреки това, като се има предвид, че информацията пристига с известно закъснение, в момента нещата могат да бъдат много по-зле за тях в Селидово. На запад от Селидово продължават боевете във Вишнево.
111
0
 
6
 
! Отговори
До Петко Катъра преди 2 часа
Абе,аз му казах на тоя украински тролей да ходи да се прегледа,че тук не е Украйна и тия неговите бълвочи не вървят,ама...
110
0
 
4
 
! Отговори
4 преди 2 часа
което даде възможност да се заемат тактически важни участъци от фронта вече в административните граници на града, да се "разтегне" секторът на отбраната им по протежение на по цялата дължина на града, а след това надгради успеха в централната му част. Ако се запази сегашното темпо на настъплението, фашизоидните бандеровски мизерници ще бъдат принудени да се оттеглят от града в близко бъдеще, за да избегнат обкръжението. Между другото, вчера в интернет се появиха кадри на мизерници, които бягат с кола през територия, контролирана от руските въоръжени сили, вероятно през Вишнево.