Справедливост за Макс – прегазен от полицай с мотор на пешеходна пътека

Те прегазили чихуахуато на пешеходна пътека и... отпрашили
Обновена: 10 май 2018 09:09 | 10 май 2018 09:00,
96

Mъж обвинява полицаи за убийството на кучето му. Случаят е от 30 април и за него съобщи в социалните мрежи собственикът на Макс - Данчо Колев.

По думите му, пресичайки с него на зелен пешеходен светофар на кръстовището на булевардите "Христо Ботев" и "Сливница" в София, животинката е премазана от преминал полицейски мотор.

Според Колев машината е прелетяла, като гумите ѝ са минали буквално през гръбнака на дребното животинче от породата чихуахуа.

В същото време по пешеходната пътека пресичала и майка с дете, разказва Колев пред Bulgaria ON AIR.

След инцидента Колев подал сигнал на тел. 112  и на място веднага бил изпратен патрулен автомобил, а малко след това дошли и двама полицаи с мотори.

Потърпевшият написал сведение, в което описал случката.

Днес стопанинът на Макс организира протест - от 17 часа пред МВР - за справедлливост не само за чихуахуато, а и за всички.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
21
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да вкараме полицайте в затвора, защото някакъв пу.мяр се хвърлил под гумите на мотора. Тея господари страшно много ме дразнят с тези зоо-полиции и глупости. Ще даваме пари за зоо полиция .
21
17
 
15
 
! Отговори
Пулио преди 6 години
Тия от господари на ефира ми паднаха много в очите, направиха едно куче герой ! Това куче било ли е на каишка като е пресичало ?
20
4
 
24
 
! Отговори
Фъндупкова преди 6 години
Новите светофари на крадлата от Самоков, дето светват зелено само ако се натисне бутон и дават предимство на автомобилите са престъпление спрямо софиянци и е редно някой да лежи в Сливенския затвор заради договора за тях.
19
14
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само като видях лигавите физиномии на собствениците и всичко ми стана ясно.
18
4
 
0
 
! Отговори
До турчин преди 6 години
Не говори глупости, защото нито един турчин който познавам не мисли така, особенно тези в Турция. Само насаждаш омраза и тя ще ти се връща
17
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кучето няма цветно зрение и не може да различи червения светофар от зеления.За него те са еднакви. Само си е виновно или по-скоро собствениците му, които са го оставили без надзор.
16
15
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ключовата дума е наистина "пешеходна пътека" - тя е за пешеходци, никъде в ЗЗД не пише че е за кучета. Така че по закон кучето е пресичало нелегално
15
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пешеходна пътека ама е минало на червено.Сбърканите му собственици да го бяха научили да пресича на зелено,преди да го пуснат на улицата.
14
7
 
11
 
! Отговори
House M.D. преди 6 години
Извършителят е добре известен, но го прикриват.
13
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ключовия момент е "пешехадна пътека", "преминаващи", "полицаи с мотори". Дори няма нужда да се споменава дребосъчето, то просто е маркирало безпардонноста на униформените!
12
1
 
23
 
! Отговори
1 преди 6 години
До АнонименМного минуси са ти нацвъкали, но тези хора не разбират, че трябва да се пазят и сами! На никой на плочата не пише и няма и да пише "Умрял с предимство"! За това не разчитайте на "предимството"! Не знаете кой, колко и какво е употребил и е седнал зад волана! Човек, трябва да внимава и да се пази сам!
11
14
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Милата душичка :(
10
30
 
31
 
! Отговори
Бай 100ян преди 6 години
Никой не е длъжен да ви пази животните ве.Я се вземете малко в ръце.Единствения виновен тук е собственика на кучето! Да го е пазил .И аз имам кученце ,скъпа порода .Излезем ли навън ,винаги на каишка!
9
2
 
19
 
! Отговори
Гешо преди 6 години
До Пешо, да си чувал за какво са пешеходните пътеки и светофарите?
8
42
 
20
 
! Отговори
Ангел преди 6 години
Сгазили го и кво от това.Няма значение че са Полицай.Може да се случи на всички!И на мен ми се е случвало да газя кучета и котки и ядове след това.Щу брони съм сменил!И аз ги търсих собствениците на кучетата.Ама всички се изпокриха ,щото щях да ги накарам да ми платят щетите!
7
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До РумбатаКакто всяка друга. Не разбирам какъв е проблема...
6
23
 
10
 
! Отговори
Румбата преди 6 години
Голяма новина. Ще промени човечеството някак си.
5
31
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пресичането на зелен светофар не ти гарантира безсмъртие. Светофара е там да укаже на участниците в движението какво да правят. Но понякога те не могат да го направят. Примерно на автомобил или камион му отказват спирачките. Задача на всеки е да пази собствения си живот. Какво като си бил с предимство когато 15 тона камион мине през тебе заради повреда или припаднал шофьор? По същия начин загина дете на ГМДимитров което се отскубна от дядо си и претича по пешеходната пътека. Да си го беше държал
4
4
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Винаги съм се чудил на нашите "полицаи". Откъде тая комплексарщина и позьорство. Имат законово обоснован "специален режим" на движение, но не ... под достойнството им е да го ползват, когато е необходимо. А когато не е необходимо, демонстративно трябва и те да нарушават правилата, вместо да са пример за останалите.
3
28
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Следващия път като пресича, Данчо да си носи новия паткан в ръце! Пускат ги да пресичат на онези 10-метрови въженца с ролка и после се жалват. Ай сиктир!