Ваня Григорова: Запорът е крит от новото ръководство 45 дни

Проблемите в автотранспорта са много дълбоки
Обновена: 26 сеп 2024 13:30 | 26 сеп 2024 13:22, Гергана Попова
25
Ваня Григорова: Запорът е крит от новото ръководство 45 дни
Снимка: БГНЕС

Току-що водих разговори с част от ръководството на Столичния автотранспорт, документите по запора и по работата в общежитието за служители на градския транспорт в „Дружба“ са крити от новото ръководство 45 дни и едва през последните няколко дни са им дадени на флашка. Това каза общинският съветник от МК "БСП за България" Ваня Григорова.

Още по темата

"Проблемите в автотранспорта и електротранспорта са много дълбоки и от много време, но да се твърди, че причината за тези проблеми е новото ръководство, е нищо повече от цинизъм. Самите представители на управляващите току-що казаха, че причината е ремонтът на общежитието в „Дружба“, по което е работило старото ръководство. Старото ръководство, което те искаха да се запази до провеждане на конкурс. Вътре в Столичния автотранспорт има откровен саботаж на старото ръководство срещу новото ръководство. Старото ръководство беше пазено от управляващите в Столична община. Да прехвърлят тежките неуредици на новото ръководство е най-малко некоректно по отношение на състоянието на автотранспорта и електротранспорта", каза още Григорова.

По думите й, състоянието на градския транспорт е такова поради дългогодишното неглижиране, както от страна на Столичната община, така и от страна на държавата.

"Министърът на финансите за пореден път лъже администрацията на Столичната община, че ще им даде 17 млн. лева. Със 17 млн.лв. дефицит беше приета икономическата рамка на транспорта", добави Григорова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от София
Запорираха сметките на столичния автотранспорт
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 часа
КОГАТО ПРЕДЛОЖИХА безплатни карти за децата ТРЯБВАШЕ ДА ПРЕВЕДАТ ПАРИТЕ ОТ БЮДЖЕТА! МНОГО Е ХУБАВО ДЕЦАТА ДА ПЪТУВАТ БЕЗРЛАТНО!ДА!НО ТРЯБВА И ПАРИТЕ ДА СЕ ПОДСИГУРИТЕ!АСЕНЧО ИМА ДРУГИ ПЛАНОВЕ!ВСИЧКО Е НЕДОМИСЛЕНО ОТ ПРОМЯНАТА!НАПРАВО СА УСМИХНАТИ С ОСОБЕН БЛЯСЪК И БЕЗ РАЗУМ! ЛОШОТО Е ЧЕ НАКРАЯ ХОРАТА СЕ СТАПИСВАТ ОТ БЕЗУМИЯ НА МОШЕНИЦИТЕ!
18
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 часа
Да направят като Иван Костов. Ликвидация на Градски транспорт, разпродажба на автобусите и реформа в Градски транспорт.
17
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 часа
Десните софиянци да приватизират Градски транспорт и метрото.
16
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 часа
До тия долу: Терзиев не е от ПП. Просто ги използва милионера. Ненужни са вече
15
0
 
1
 
! Отговори
Реалност преди 6 часа
Защо държавата да дава ? Има си община .
14
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 часа
Те затова ГЕРБ трябваше да бъде изчегъртан, но не успяха да го направят.
13
8
 
1
 
! Отговори
THE BEST преди 9 часа
Ето го човека , който наистина си върши работата - Ваня Григорова. Тя ще се опита да разбере как стоят нещата и да направи каквото е възможно да се реши въпроса. Нали е и председател на комисията по транспорта.
12
4
 
6
 
! Отговори
ПРИЗИВ преди 10 часа
Призовавам - НИКОЙ да не Гласува за Някой . Докато не се Промени Конституцията - Главния Прокурор да се Избира заедно с Президента .
11
2
 
12
 
! Отговори
Petar Ivanchev преди 10 часа
До БОКО И ШИШИТова е най-голямата глупост! Да искаш нормална държава от ненормални и прости хора... включае и онези двамата! Наивен народ и заспал народ!
10
18
 
6
 
! Отговори
Банкянския преди 11 часа
Браво на ПП мачкайте корумпетата на прехода 35 години БСП ДПС ГЕРБ ИТН дъното малкото ДПС и НДСВ НФСБ ВМРО и Възраждане -Атака докараха България до дъното на Европа. Съд и затвор за комунистите които крадяха България 35 години. Ваня ромката да го бара със сините венци.
9
27
 
8
 
! Отговори
БОКО И ШИШИ преди 11 часа
Цялото семейство ще гласуваме за ПП защото искаме нормална европейска държава България а не КО ЧИНА на БОКО тиквата и Пеевски свинята. Казах
8
13
 
12
 
! Отговори
Ромка Ваня преди 11 часа
Бог да пази България от БОКО тиквата и Пеевски свинята и ИТН дъното малкото ДПС. Амин.
7
0
 
19
 
! Отговори
:) преди 11 часа
Затова се прави чистка на старите :) В случая и съд.
6
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 часа
Да. София не е България. За нея има, за останалите Любо Пенев.
5
5
 
21
 
! Отговори
Моме преди 11 часа
Ти от колко дни/ месеци си взимаш заплатата от СО?Защо чак сега разбра за зези запорирани суми? Нали имаш агенти навсякъде?
4
6
 
21
 
! Отговори
корни преди 11 часа
тая пак почна да се изказва всеки ден , внимание търси
3
9
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 часа
Че защо държавата вечно трябва да оправя бакиите на столицата? Вечно в София са на загуба е все държавата трябва да им плаща масрафа. Другите общини как се оправят? На тях защо нико не се дава? Общежитията ако са проблем да ги закрият и продадат. Когато нещо в една фирма е на загуба и дърпа назад то пари в него не се наливат.
2
20
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 часа
Ванче, президент!
1
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 часа
Много хубава коса!