Олимпиадата в кадър: Българската делегация мина по Сена

Вижте кадри от откриващата церемония в Париж
Обновена: 26 юли 2024 23:17 | 26 юли 2024 22:12, Александър Попов
363

Българската олимпийска делегация мина по река Сена по време на откриващата церемония на Игрите в Париж. Водени от знаменосците Станимира Петрова и Любомир Епитропов, българските спортисти поздравиха публиката край бреговете на реката от своята лодка.

Българската делегация включва 45 спортисти в 16 различни спорта, което е леко увеличение спрямо Олимпиадата в Токио преди три годни, когато имахме 42-ма спортисти в 14 спорта. По традиция най-големите надежди на България за медали идват от художествената гимнастика, щангите, борбата и бокса.

През тази година традицията шоуто да се провежда на стадион беше променена и събитието за първи път се състои на открито във водите на река Сена и ще завърши на площад "Трокадеро" до Айфеловата кула.

Над 600 хиляди души гледат на живо церемонията по откриването на Олимпиадата. Спортистите от олимпийските делегации на 206-е участващи страни ще преминат 6-километрово трасе по реката с около 85 корабчета от моста Аустерлиц до площад "Трокадеро".

Всичко за Олимпийските игри четете тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


363
Още по темата: Париж 2024
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
242
41
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Руски флаг нямаше! Скоро и Руска държава няма да има. Яйца по магазините няма. Няма и черва за саламите. Единствената им икономика са бомби и оръжие. Смърт и разруха. Гундяев тяхния сатана отдавна се е отрекъл от Бог и се кланя на злото. Джуджака е в бункера .Нерадостната съдба наватенките. Страната е в корупция кражби а затворите са пълни с политически затворвици. Русия - страната на злото - произвеждаща смърт.
241
6
 
14
 
! Отговори
Россия преди 1 месец
То само разни бабички да развяват флага не става. Трябва да имаш спортисти и ядрено оръжие за да си голям.
240
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Българската делегация не е от особено значение Россия има толкова снаряди че няколко сармата върху 3-4 големи български града ще сложат край на агонията
239
9
 
5
 
! Отговори
Фют преди 1 месец
До 273. Излъчили са интимни кадри на бай Тошо с Брежнев, целувки уста в уста.
238
5
 
8
 
! Отговори
Интересно преди 1 месец
Какво мислите за хилядите африкански емигранти които всеки месец получават български визи за работа които им дават възможност ли за гражданство?
237
2
 
10
 
! Отговори
К0зякТр0лФерма преди 1 месец
продължават с Опорките си за Руският Флаг! много са жалки и смешни!!
236
4
 
29
 
! Отговори
Верно ли е преди 1 месец
имало мъже дето се целуват в церемонията по откриването?! добре, че не гледам!
235
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Франция от толкова много комплекси че винаги е нещо по малко от Англия създаде комунизма и го даде на Русия а пък те на нас
234
3
 
33
 
! Отговори
Такава Излагация преди 1 месец
не е Било - цял Свят се Подиграва не просто на Франция, а на Европа, а дигнатият наопаки флаг е просто черешката на тортата!
233
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Как да обясниш на епилираните джeндсърчетa 05-06 че България има едни от най големите традиции на олимпийски игри.
232
4
 
20
 
! Отговори
Боже Мили преди 1 месец
Флага го дигнаха НаОпаки - толко са Неграмотни от Джендеризъм! Обаче, това е на Лошо, щото нали знаете - Флаг НаОпаки е във Военно Време!!
231
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
За първи път Олимпиада да се открива на улицата като на парад и модно шоу. Досега винаги е било на стадиона, както приляга на спортно мероприятие. Гавра със спорта.
230
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Олимпийският флаг беше обърнат надолу с главата при издигането му, австралийските колоездачи и аржентински футболист бяха ограбени, а бразилската легенда Зико се лиши от вещи за половин милион евро. За брадатите жени и останалите yp0ди няма да говоря, то вече е класика при тези извратеняци.
229
5
 
20
 
! Отговори
Анатема за преди 1 месец
Сатанистите от ЕС и Тр0ловете им!
228
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Снуп Дог носеше олимпийския огън. "ЗдраФ дух в Сдраво тяло"! Хахахахахахахахахааххаахахахах!!! P.S. Тревоманче е Снуп, но има попадения. Класика в хип-хопа, но само там.
227
2
 
2
 
! Отговори
САЙГОНСКИЯ преди 1 месец
До259:да бе аз тука по Азия ги блъскам по 3 на вечер лепят ни са яко
226
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Излизат гладиаторите и започва истинска сеч. Хвърчат мозъци, черва и крайници. Болка и страдание. Лее се кръв! Няма начин да е нагласено. Кой ще вземе подкуп, за да се остави да го насекат на кайма?! М?! Има само едно правило - няма правила... Такаааа... Хайде сега Олимпиада... Пфффф! Единственото интересно на този жалък театър, са някакви терористи (Аллах Аллах) нещо там евентуално. Аре бЕгай!
225
6
 
9
 
! Отговори
Дан Колов преди 1 месец
Българите сме силни физически мъже с множество златни медали в щангите и затова чужденките ни се лепят и се чудим коя са си изберем. Българка някога да е ставала мис свят? Нищо особено не са като жени българките.
224
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Гай Банювци от Ориента, навряни в трета глуха в сивите си панелки, забравени от Бога, но иначе големи всезнайковци в коментари си тука , били отвратени и ужасени, нямало да гледат и изключвали телевизорите си и започватда се възмущават...На кого му пука за вас, анонимни ссъселли, никой от тези, които гледате, не подозира за жалкото ви съществуване...
223
7
 
9
 
! Отговори
ТАЙПЕ преди 1 месец
да поясня защо България е на една лодка с Буркина Фасо и Бурунди ами хората гледат АЗБУЧНИЯ РЕД не кефа на някои си........ те и Китайско Тайпе(Тайван) едва ли биха искали да са на една лодка с Танзания ама кво да правиш АЗБУЧЕН РЕД БАЦЕ....... иначе за тея дето питат къде била Русия ами Монголия е там(Майката родина на Ватите) така че викайте за тях