Митинг-шествие "Стоп на пътните убийства!" в София

Ще започне от сградата на Народното събрание в 18 ч. днес
15 сеп 2024 10:34, Александър Попов
22
Митинг-шествие "Стоп на пътните убийства!" в София
Снимка: БГНЕС

На прага на новата учебна година Сдружение "Ангели на пътя" организира митинг-шествие под надслов "Стоп на пътните убийства! Да пазим децата - бъдещето на България". Инициативата е на родителите на Филип, който беше убит на пешеходна пътека дни преди да влезе в класната стая миналия септември.

Филип е един от десетките младежи, които през последните години ставна жертва на опасно шофиране по пътищата. Шествието, което се организира от родителите на Филип на 15 септември, ще започне от сградата на Народното събрание в 18 ч. в неделя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още по темата: ангели на пътя
Още от София
Кои спечелиха големите награди на Day Off: School Time?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
3
 
! Отговори
Реалист преди 3 дни
Роднините на загиналите в катастрофи не искат да намалеят катастрофите, а жестоко да се наказват хората, които според закона са виновни за тези катастрофи, въпреки че реално може да не са виновни.
12
0
 
2
 
! Отговори
Инвалид преди 3 дни
Само 9 човека какъв митинг правят ? И какво шествие ще е , като пешеходците , които си ходят по работа , са много повече. Направете шествие до гробищата - там са хилядите паднали в неравната борба с джигити, политици , властници и мутри !
11
0
 
8
 
! Отговори
THE BEST преди 3 дни
Ето ги, почти единнствените хора, които са интересуват наистина да намалеят катастрофите и да се вземат мерки за това. А именно близките и роднините на пострадалите и загиналите при катастрофи. БРАВО! ЕВАЛА! Проблема е , че повечето шофьори не осъзнават, че да се шофира е СЪЗНАНИЕ, СЪВЕСТ и ОТГОВОРНОСТ за живота на другите на пътя. Докато е така, трябва да има хора, които да се борят за промяна. Запомнете Колата не е само необходимост.... Шофирането е ОТГОВОРНОСТ за живота на другите на пътя...
10
6
 
1
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 3 дни
Екстра съм. Благдаря!
9
2
 
6
 
! Отговори
До MaйMyнaтa преди 3 дни
Добре ли сте?
8
6
 
5
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 3 дни
До 7...Вижал съм да, и все по-често ги виждам вече. Но въпроса е, всеки ли който е бил в учебна кола, трябва да вэеме книжка...както става
7
1
 
5
 
! Отговори
Малцинство преди 3 дни
Точно десет човека! Значи в несъществуващото гражданско общество на България няма интерес! Децимирайте се по бързо, че тежко, брате, се живее между глупци неразбрани; душата ми в огън тлее, сърцето ми в люти рани по думите на един велик българин, който младото поколение не познава!
6
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Доста има за спиране поради неизправни автомобили и начин на шофиране, но няма кой да изпълни закона, защото от КАТ скатават!
5
1
 
7
 
! Отговори
Анонимус преди 3 дни
Докато не се промени манталитета и мисленето на шофьорите, нищо няма да се промени. Друг момент е полицията непрестанно да патрулират по улиците и да прилага ЗДП, като налага глоби за неправилно паркиране в кръстовища, спирки и пешеходни пътеки, а не да дремят в патрулките с камерите и да изпълняват заложените им от началниците брой фишове за скорост.
4
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
С митинги и шествия безумците няма да ги спрем,а с повече камери,полицейско присъствие и жестоки санкции,включително и затвор.
3
1
 
6
 
! Отговори
09 преди 3 дни
С митинги не става.В тях сигурно участват и много нарушители по пътищата. Сигурно трябва да се върнем в първобитния,решаване на място.
2
3
 
11
 
! Отговори
смешна държава преди 3 дни
нищо няма да се промени докато ги преизбирате едни същи дето даже като тиквата нищо и не обещават предизборно. Или като ми пееш Пенке ле, кой те слуша което е реалността тук
1
10
 
9
 
! Отговори
За да има преди 3 дни
Стоп на пътните убийства opku си промените ориенталския манталитет. Скапано племе от opku