Блестящ Григор на старта на Australian Open

В първия кръг на квалификациите разгроми италианец
Обновена: 13 яну 2011 14:18 | 12 яну 2011 11:14,
35
Блестящ Григор на старта на Australian Open
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Григор Димитров започна по впечатляващ начин новия сезон, записвайки разгромна победа с 6-1 6-1 над Матео Виола в мач от първия кръг на квалификациите на Australian Open.

Във втория кръг Гришо ще срещне победителя от двубоя между мароканеца Реда Ел Амрани (№218 в ранглистата) или Марек Семян (№226).

Благодарение на класирането си за втори кръг Гришо си осигури осем точки за АТР ранглистата, а при нов успех ще добави още шест.

Подробностите

 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
2
 
5
 
! Отговори
наблюдател преди 13 години
За съжаление кариерата на Григор зацикли след като спечели Уимбълдън за юноши през 2008.Тази година навършва 20г и се очакваше да е поне в основните схеми големите турнири(топ 32),но все още е много далече от тези позиции.Дано ме опровергае,но ми се струва ,че това момче ще си остане една вечна надежда
33
3
 
6
 
! Отговори
r преди 13 години
След както си толкова запознат със спорта, би трябвало да знаеш, че тенисът е спорт за хора с възможности и връзки. Практиката е една и съща в цял свят, не само в България. Много от нашите талантливи тенисисти се обучават в чужди академии на принципа на спечелени стипендии или на много по-ниски цени само заради таланта си, но за да стигнат до там им трябва материална и духовна подкрепа. Относно Гришо, съм го гледал няколко пъти на живо и трябва да кажа, че е супер тенисист. Успех, Гриша!!!
32
3
 
5
 
! Отговори
Hanibal_Lektar преди 13 години
Пак изтърваха лудите ... и тоз Тенесаст 99 % сте един и същ човек , ако ли пък не една и съща майка ви е раждала ... и все на глава са ви изтървали като бебета ! Давай Гришо , мачкай на ред , напук на всички хейтъри !
31
2
 
6
 
! Отговори
brigante преди 13 години
браво на него! но не го харесвам този спорт:) нито съм го играл някога:)не играя такива игри,които са произлезнали от царските,кралски дворове:)я съм от народа уа:) на мен ми дай топка да ритам и топкам:) да плувам:)я не съм лецимер и надувко:)))))))))))))))
30
2
 
11
 
! Отговори
Диди преди 13 години
Браво на момчето! Желая много успехи по пътя към върха!
29
0
 
9
 
! Отговори
..::whAZZzup::.. преди 13 години
ТенЕсиста очевидно е про и във футбола - гледай само как е оправил родния футбол в #27. Спокойно можеше да стане и "фуДболист"
28
2
 
11
 
! Отговори
Тенесаст преди 13 години
Тоя тенЕсист сигурно е ходил в щата Тенеси на тренировки....или както той ги пише "тренЕровки" ( сигурно коренът на думата е "тренер")
27
6
 
2
 
! Отговори
ВАРНЕНЕЦ преди 13 години
Човек трябва да бъде голям чрез собствените си възможности,а не чрез познаствата си с боко ***,членството на тате в управляващата партия,постоянните мазни навеждания на бг печата и тн и тн
26
11
 
1
 
! Отговори
Тенесист преди 13 години
Какво ми цъкате минуси бе ***, дето от спорт хал хабер си нямате... знаете ли, колко приятели футболисти имам дето заслужават да са в "големите отбори" Левси и ЦСКА... но, когато баща ти е Чичко Паричко не се гледа колко играеш. Аман вече от разбирачи, ей за това няма Национален отбор и няма и да има... всички спортове са така не само футбола, и за да не съм голословен и такива приятели имам дето баща им е ... и играят в отбори в А група, а са мега зле и са в дискотеките всяка нощ...
25
1
 
7
 
! Отговори
..::whAZZzup::.. преди 13 години
ами не са ти дали шанс, защото след толкова много години упорити тренировки по тенис, не си успял да се научиш, че се пише "тенИс" и "тенИсист", а не "тенЕс" и "тенЕсист"
24
2
 
5
 
! Отговори
българин преди 13 години
Няма такава държава, която да е прокопсала чрез спорт. Нямам нищо против, Гришо да върви напред, въпреки че, досега не съм го видял равностоен за цял мач на голям тенисист. Но, даже и 1 да стане в ранглистата, България си остава същата ***.
23
0
 
9
 
! Отговори
българин преди 13 години
Вярно е, че в нещастна България *** момченца - спортистчета се правят на царчета. Не знам, дали Гришо е от тях, добър е, на досега не съм го видял да покаже психика. От друга страна, дума "еродит" няма, казва се "ерудит" - от "ерудиция". При тебе, явно е от "ерозия" на сиви клетки.
22
3
 
4
 
! Отговори
Алекс преди 13 години
Абе 15 и 16, много сте зле - ограничени тикви...!!! За да се чуе името ти в тениса се изискват много качества, рядък талант и интелигентност. А също и чудовищен труд и отдаденост. Стойте си в прашлясалия БАН на 400лв. заплатки и не смейте да се изказвате така необмислено и некомпетентно, защото сте твърде дребни и явно ***.
21
11
 
7
 
! Отговори
Тенесист преди 13 години
Относто "Варненеца" ... човека е прав, че без връзки работата ти не върви. Аз съм примера за това, като малък бях голям тенесист на 10-11 години играех с 30 годишни, даже ми даваха тренерите аз да тренирам хора а бях 1.30, та както и да е :) Става дума, че аз се отказах точно заради това, че никой не ме бутна, никой не се застъпи за мен. Моите родители нямаха пари да плащат постоянно тренеровки, да не говоря за екипировка... да не говоря за някви диети.. ето това е горчивата истина за спорта ни
20
3
 
6
 
! Отговори
..::whAZZzup::.. преди 13 години
малииии, жалко, завистливо същество си ти - скрий се някъде!
19
2
 
6
 
! Отговори
не малък преди 13 години
Завиждайте на глас, малки човечета, но ако не от спорта, не знам от какво може да прокопса България. Международните коментари за корупция и некадърност на управленско ниво в България НЕ се брои за прокопсване!
18
4
 
9
 
! Отговори
само така! преди 13 години
Браво на момчето! Такова като него измиват срамните петна по лицето на България!
17
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
mnogo vagnogolqma novinapuuuuu
16
8
 
5
 
! Отговори
разбирателпонимател преди 13 години
ами то това е целта на занятието-простолюдието да загуби и малкото си останали сиви клетки,но какво да обясняваме на тия лукови глави под нас
15
19
 
9
 
! Отговори
бан преди 13 години
дайте някъв успех на учил човек, еродит. Книга , изкуство, нещо което изисква сиви клетки. Айде стига с тия спортистчета