Блестящ Григор на старта на Australian Open

В първия кръг на квалификациите разгроми италианец
Обновена: 13 яну 2011 14:18 | 12 яну 2011 11:14,
35
Блестящ Григор на старта на Australian Open
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Григор Димитров започна по впечатляващ начин новия сезон, записвайки разгромна победа с 6-1 6-1 над Матео Виола в мач от първия кръг на квалификациите на Australian Open.

Във втория кръг Гришо ще срещне победителя от двубоя между мароканеца Реда Ел Амрани (№218 в ранглистата) или Марек Семян (№226).

Благодарение на класирането си за втори кръг Гришо си осигури осем точки за АТР ранглистата, а при нов успех ще добави още шест.

Подробностите

 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
4
 
14
 
! Отговори
itas преди 13 години
А случайно да знаеш, че в момента Григор Димитров е най-предно класираният тенисист в ранглистата на неговата възраст.Като не ти е ясна тази игра не ни занимавай с *** ти мнения!
13
1
 
24
 
! Отговори
r преди 13 години
Варненец, ти си идеалния пример за *** ***, където от всичко разбира. Няма ли да се изкажеш и за футбол, политика и финанси? Сигурно не си тичал през живота си, а коментираш професионален спортист.Успех, Гриша!!!
12
5
 
16
 
! Отговори
Filio преди 13 години
до: ВАРНЕНЕЦА знаеш ли че Гришо вече 4 година се състезава за Черно море Елит. И че спечели 2 републикански титли за Варна. И Гришо Давай смело!
11
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ДАВАЙ ГРИШАААА ! САМО ПОБЕДИ И САМО НАПРЕД !НИЕ СМЕ С ТЕБ!!
10
3
 
21
 
! Отговори
Чаво преди 13 години
Не казвам, че непременно ще стане голям тенисист, но все пак и първия голям успех на един Федерер дойде през 2003 г. - бая години след като стана професионалист. А после какво стана, а? Твърде малко са тенисистите като Надал, където успехът идва от раз. Така или иначе през 2010 г. Григор показа психическа устойчивост /гледал съм го, а и резултатите му го показват/. Не знам какво точно очакват песимистите, писали тук, но определено не разбират от тенис, след като очакват всичко да стане от воле
9
3
 
20
 
! Отговори
Запознат преди 13 години
Абе, варненец, теб нещо не те виждам на квалификациите на Australia Open? Как ти е името, или ти в основната схема?Ти като се наредиш сред 100-120-те най-добри в своята област, тогава започвай с оплюването.И само да ти кажа, че с връзки можеш и да изиграеш 1-2-5 турнира, ама номер 100 няма да станеш. Те хората са го измислили преди 40 години - биеш, точки, играеш. С връзки и хвърляне на пачки не става.
8
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
noob
7
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Какво ви е направило момчето? Непременно трябва да е най-добрият и да печели всички мачове, за да не го обиждате ли? Ами играе, колкото може, дава всичко от себе си, пък докъдето стигне. Самият факт, че е на такъв голям турнир, е успех. Някой от вас може ли да се похвали с подобен успех? Друг е въпросът, че и журналистите прекаляват - "блестящ старт" за първи кръг на квалификации.
6
4
 
30
 
! Отговори
Европа преди 13 години
Ето за това няма да ви бъде. Само негативизъм и черногледство,като този от село варна.
5
36
 
11
 
! Отговори
Пич преди 13 години
Дааа, дааа, този "блестящ старт" сме го гледали вече, хайде нема нужда. На следващия кръг нещата ще си дойдат на мчстото и невероятния Гришо пак драматично ще отпадне от 250-тия в класацията. Това момче някак си подмина момента, в който трябваше да стане "велик" и "изключителен". Все пак ще го наблюдавам с интерес, то като няма по-добър в нашата малка държава ...
4
8
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
малко, малко човече си ти.
3
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А ти постигналият каквото и да е , Каква новина те задоволявя?
2
71
 
10
 
! Отговори
ВАРНЕНЕЦ преди 13 години
престанете да натрапвате нищонепостигнали тенисисти играли вечно във миманса и неспечелили нищо запомнящо се,кого е победил-ами никой,той италианеца вчера е хванал ракета,а вие веднага пак почнахте да го възхвалявате този връзкар,прогноза-сигурно отпадане във втори или най-много трети квалификационен кръг на некадърника от хасково
1
5
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Мачкай ги Грише не им давай въздух!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!