Юнайтед без Бербатов и без голове срещу Нюкасъл

"Червените дяволи" завършиха 0:0 като гост на "свраките"
Обновена: 20 апр 2011 15:01 | 20 апр 2011 09:17, Красимир Ангелов
52
Юнайтед без Бербатов и без голове срещу Нюкасъл
Снимка: Reuters

Манчестър Юнайтед пропусна възможността да се затвърди преднината си пред втория в класирането Арсенал, като направи само 0:0 в гостуването си на Нюкасъл в отложен мач от английската Висша Лига.

Димитър Бербатов изобщо не бе в групата за мача, като Сър Алекс Фъргюсън обясни, че българинът "не се чувствал добре".

"Червените дяволи" изиграха сравнително слаб мач на "Сейнт Джеймсис Парк" и затова равенството може да се счита за справедлив резултат.

Две добри положения през първото полувреме направиха нападателите Уейн Руни и Хавиер Ернандес през първото полувреме и Райън Гигс през второто.

И двата отбора пък имаха претенции за дузпа, като тези на Нюкасъл бяха абсолютно основателни, докато в самия край на мача с малко повече късмет и Хавиер Ернандес можеше да спечели дузпа. Съдията обаче показа равен критерий.

След равенството Манчестър Юнайтед вече води със 7 точки в класирането пред втория Арсенал, но "артилеристите" играят тази вечер лондонско дерби срещу Тотнъм и имат шанс да стопят аванса на 4 точки.

Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Миналата година, през април, Юнайтед изгубиха всичко. Тази година пак по същия път вървят. Интересно ....
9
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тези пропуснати голове щеше да ги вкара и жената на изкукуригалия шотландец."КУЦИ КОНЕ" както беше казъл един.....
8
3
 
31
 
! Отговори
minuvach преди 13 години
Ха ха ха...ко тана ве, а ?!?Видяхте ли, че са ГОЛА ВОДА без Бербатов ???Безсмислено тичащите по терена Руни и Ернандес! Руни има 11 гола...но ОТ ДУЗПИ - аре да не ми го хвалите,а!А на "Чичерито" почти всички са му от гюме и рикошети - я в носа, я в рамото...имал нюх за пласиране, аре глейте си работата! Да стоиш на дузпата и да рикошира в теб топката във вратата е "голям" майсторлък, да!
7
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Снощи Чичарито, Рууни и компания бяха пълното доказателство, че колкото и да тичаш като пълен *** по тревната площ, колкото и да се буташ да гониш топката, нямаш ли техниката на владеене на топката и усета и интелигентността на Бербо, не стаа!! Изкефих се, че снощи дяволите загубиха! Да видим сега кого ще винят за загубата си!
6
1
 
36
 
! Отговори
нЕук преди 13 години
Значи "съро" по неговата формула в следващия мач на Ман.Юн. не трябва да пуска Рууни-3 пропуска;Чичарито - 4 пропуска;Нани около 5 пропуска; Гигкс 3 пропуска.Надменните британци обаче виждат вината винаги в "балубите".Сега в коментарите ще са виновни мексиканеца и португалеца.А снощи просто им трябваше на терена един Бербатов.
5
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Даам... прехваленият Чичарито и прословутият Рууни изпуснаха толкова елементарни положения за гол, също както и Бербо срещу Манчестър Сити, но само Бербо е виновен, те не са! Няма никой да ги вини, всеки има лоши дни... само на Бербо не му е простено...
4
2
 
39
 
! Отговори
yaro преди 13 години
сигурно от "СЪН" ще напишат че пак наш Митко е виновен-сигурно аурата му е попречила на дървото Чикирики и селяка Руни да вкарат...всичко на тоя свят се връща...
3
9
 
12
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 13 години
Еее те тоя спорт не мога да го...рзбера.Не ми е ясно къде има повече...въздух;в топката,главите на футбалерите,или на тези дето ги...гледат и...коментират.
2
7
 
22
 
! Отговори
crus преди 13 години
нека плюенето по Барбатов започне сега!
1
34
 
6
 
! Отговори
Кукла Берби преди 13 години
Берболина Фибова Гелосана имаше достоен заместник в лицето на латинотравестита Чичерита!!!