Николай Марков: Михайлов е човек със семпъл ум и комунистически възгледи

Всички ще го убиват, а ходи без охрана, коментира депутатът от "Величие"
Обновена: 4 юли 2024 10:15 | 4 юли 2024 10:15, Нели Христова
222
Николай Марков: Михайлов е човек със семпъл ум и комунистически възгледи
Снимка: БГНЕС

"Има зависими депутати, обвърани с финансови схеми", заяви формалният лидер на "Величие" Николай Марков в кулоарите на Народното събрание.По думите му, те ще станат ясни и са обвързвани с Ивелин Михайлов.

На въпрос защо настъпи разривът между него и Михайлов, Марков обясни, че той е човек със "семпъл ум и посткомунистически възгледи", които той не изповядва. За нивото на ума му той разкри, че е разбрал сега.

Това, което искат - да гласуваме с “Възраждане”, аз не го разбирам, коментира още Марков пред журналисти в парламента и попита: "В качеството си на какъв Ивелин Михайлов иска да уволнява депутати?".

Относно това, че Ивелин Михайлов е идеологът на "Величие", Марков се изсмя и заяви: "идеолог"...

После обясни последната си публикация във Facebook, в която пише, че "всичко може да приключи":

"Всичко може да приключи. Животът на човек приключва за миг. Може да приключат идеите, мечтите, парламентарните групи."

По думите му "Величие" не е партия, защото няма структури. Той не изключи възможността да се откаже от председателското място в партията и заяви, че ще свика открито заседание на парламентарната група, за да може журналистите и обществото да си направя изводите политически логични неща ли се случват във "Величие".

Марков отрече да е отправял заплахи за живота на някого.

"Господин Михайлов винаги играе жертвата. Него всички го убиват и набелязват. Обаче той е мултимилионер и ходи без охрана. Аз не знам за човек, който всички ще го убиват, мафиотите ще го убиват, Бойко Борисов, Пеевски, аз, но ходи без охрана. Аз, да кажем, че нямам пари да си купя кафе. Но той има пари да си купи охрана, а няма, което означава, че не се чувства заплашен", обясни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


222
Още от Политика
Костадинов: Амбицията на Пеевски е безгранична
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
204
0
 
0
 
! Отговори
уфф преди 1 ден
До СвободаБоже ,събери си вересиите
203
0
 
0
 
! Отговори
леле преди 1 ден
До Анонименнаистина ли?...национално самочуствие...не мога да повярвам...този сектант...
202
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Тези хора нямат място в НС с тези криминални наклонности. Как може някой да гласува за тях изобщо, как може да бъдат допуснати в НС изобщо?! Кой отговаря за "хигиената" в НС? Кой следи за моралните устои? Или за това, което е останало от моралните принципи.
201
0
 
2
 
! Отговори
Боби преди 1 ден
Бяха заедно на предизборната кампания, а сега ще се стрелят с пистолет и ще се убиват.
200
0
 
1
 
! Отговори
Боби преди 1 ден
За какво гласуваха хората за Величие? Ще се сбият в партията, защото Марков се отмята от обещанията, а Михайлов го контролира да спазва обещанията. От всичко това какъв е изводът? Не гласувай за никой. Всички се еднакви. Хората повярваха на нещо ново и бяха излъгани.
199
1
 
1
 
! Отговори
Не хвърляй светиня.. преди 1 ден
Ивелин е идеалист човек,който никага не би подвел,излъгал или измамил.Човек който е със светли възгледи и добри намерения.,, От всичко най да пазиш сърцето си чисто..".За съжаление времената в които живеем пожертвуват точно хора като него и ги похарчват със лека ръка.За Полковника можа да кажа само две думи със които да го определя по всички параграфи ,,Тъмен Субект".За по малко от 24 часа се изметна на 180 градуса правейки ,,тройно салто със чупка и винт".На такива в наше село им викаме шмекери
198
1
 
4
 
! Отговори
Идеалист преди 1 ден
"Михайлов, Марков обясни, че той е човек със "семпъл ум и посткомунистически възгледи", които той не изповядва."Г-н Марков, от 2 години ви слушам по предавания побликувани във youtube. Вие говорехте неща, за които съм се чудил, как още не са Ви арестували. Често явно лъжехте за да си предадете накаква важност и притижание на специално знание ( тайно знанние ). Винаги съм се съмнявал в Истинските Ви намерения. Казхте го: "Ние сме за ЕС и НАТО" Излъгахте много хора.
197
0
 
2
 
! Отговори
Загрижен преди 1 ден
Хубаво е "полковника" да си носи чадър, за да се пази от плюнките когато излезе сред хора
196
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
КОЛЬО МАРКАТА ЛИ Е КАНДИДАТЪТ ЗА НОВИЯ ТРАКТОР, ЧЕ ДА СМЕТНЕМ КОГА ЩЕ ПОЛУЧИ НЕУСТОИМО ПРЕДЛОЖЕНИЕ??!!!...
195
3
 
12
 
! Отговори
Hhh преди 2 дни
Народа е изпротял много щом гласува последните годининза славчо,копейкин и сега безличие... циркаджии някакви
194
1
 
10
 
! Отговори
ОФ НЮЗ преди 2 дни
,,..Певецът Етиен Леви е бил агент на Шесто управление на Държавна сигурност под псевдоним "Панайотов".Това стана ясно при проверката на Комисията по досиетата за сътрудници на ДС в кандидатските листи за европейските и парламентарните избори.На тези избори Етиен Леви е кандидат и за евродепутат, и за народен представител от партия "Величие" (партията на "Историческия парк").Певецът е регистриран като агент на ДС на 12.12.1988 г. Снет е от действащия оперативен отчет през 1990 г..."
193
2
 
17
 
! Отговори
Боби преди 2 дни
Ще се избият в тази партия за едното нищо. Никой вече няма да се излъже да гласува за тях. Влязоха в парламента и не знаят къде се намират и дали да подкрепят статуквото, или не.
192
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Честно ви казвам,но напоследък тръпки ме побиват като гледам телевизия.Започна се откакто гледах как на Евровизия си имаше истински ритуал за призоване на демони.А днес забелязах,че Марков като носи кръст на врата е със сини очи,a като го свали си променят цвета.Разрових се в интернет и даже има видеа,на които е с черни.На Бай Дрън също от сини му стават черни.И двамата имат нужда от екзорсист.Като че ли нещо зло се мъчи да докара ядрена война и жертвите му бълнуват комунисти.
191
5
 
13
 
! Отговори
Педро Арканджо преди 2 дни
Ивелин е един фантазьор със безкрайно развито въображение,докато Полковника гони като гладен булдог.Пускане няма вече.Иначе оня шматарок си го използваха докато си играеше на войници във замъкът от приказките за ,,Котаракът в Чизми".
190
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
а това го разбра, когато влезна в парламента ли? преди това двамата навсякъде, кампания. не му прави чест на този господин!
189
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Когато Сциентологът Марк де Турк, по времето на Николай Василев искаше да обучава държавната администрация, цялата преса писна колко е опасно, и на Марк не му се получи (тогава). Михайлов е СЦИЕНТОЛОГ от висок ранг(представител на New Era (сциент.) за БГ), и влезе в парламента, в управлението на държавата, и това по малко притеснително ли е? Всеизвестно е посолствата на една държава, указват натиск по целия свят и лобират за тая Психосекта, защото превръщайки децата ни в зомбита, си осигуряват..
188
0
 
11
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 дни
Всички партии и всички актьори се организират от службите/дълбоката държава и това е само ала-бала-фокус-мокус за населението.
187
10
 
3
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 дни
Нормално е за русофили иантизападници, да са тьпи и прозти. И Борисов с Радев са същите...
186
1
 
7
 
! Отговори
Логично! преди 2 дни
За това кой ат двамата /Марков и Михайлов/ е по-умен, ще разберем от показанията им пред Военния трибунал, макар че ЦСЗ чака и двамата...
185
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Уж много умния пишман полковник чак сега разбрал за "семплия ум" на Ивелин?! И защото е "много умен"задава неумен въпрос,защо Ивелин нямал охрана. А отговорът е много простичък: Всеки умен човек знае,че взели ли са ти мярката,никаква охрана не може да те спаси!!! Ама той умничкия менте полковник откъде да ги знае тези подробности?! Явно и в НСО е бил гола вода,поради което са го натирили дисциплинарно!!!