Борисов налива 2 млн. лв. в БНТ за родната "А" група

Правата за излъчване на футболното първенство все още не са продадени
28 юли 2011 17:40,
63
Борисов налива 2 млн. лв. в БНТ за родната "А" група
Бойко Борисов. Снимка: БТА

“1,8 млн. лв. ще преведем на БНТ, за да може да излъчва футболното първенство”, заяви премиерът Борисов при сключването на договор за домакинството на България на тенис турнира на шампионките догодина.

Правата за излъчването на родната А група все още не са продадени. За тях наддават няколко медии, сред които TV7, Bulsatcom, БНТ1. Според слуховете с най-сериозни шансове е TV7.

Първенството трябва да започне първата събота и неделя на август, но докато не се изясни кой ще излъчва срещите, няма да се уточнят датите на мачовете.

Премиерът добави още, че средствата за домакинството на страната ни по време на тенис турнира на шампионките са осигурени.

“Държавите, които инвестират в спорт и съоръжения, винаги биват толерирани от спортните федерации. Когато едно правителство е имало куража да го направи, то бива толерирано”, каза още Борисов, визирайки новата многофункционална зала Арена „Армеец“.

“В условията на финансова криза ние инвестирахме в съоръжение, които, първо, с времето ще се изплати и второ – носи слава на българските спортисти и им дава възможности да се изявяват в спорта”, допълни премиерът.

Залата ще бъде открита в събота с приятелска среща между волейболните национали на България и Сърбия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
не гледам нашите нещастници но който гледа по села и паланки само с БНТ могат да ги гледат/ефирна тв/ а помислете бе....тв7 или булсатком колко могат да ги гледат????????
57
2
 
1
 
! Отговори
пан преди 13 години
БНТ - българска Нагаждаческа телевизия отново се добра до тиквения кокал........
56
2
 
2
 
! Отговори
Хляб и Зрелища преди 13 години
Хляба е труднодостъпен, но купените и нагласени мачове на А група ще се плащат от нашите данъци, защото на Боко президентите на утрепаните ни клубове са му приятели... Като иска пари от ТВ права, да играят като в премиан шип и да се надпревават Телевизите кои да ги вземе, сега скучната БНТ, ще бъде 2 пъти по-скучна...НО БОКО РАЗБИРА ОТ ВСИЧКО !
55
1
 
2
 
! Отговори
Ужас... преди 13 години
Ужас...Това първеню пръска народните пари за глупости... За мача на Топалов...отидоха по официални данни 5-6 милиона. Сега нови загуби...
54
0
 
4
 
! Отговори
Айде наш'те преди 13 години
Да го почваме тиквоглавия, от сабхлем рано-рано,че днес е петък - ден на мйстора.
53
2
 
5
 
! Отговори
Драго преди 13 години
Бьлгария винаги се е славила сьс спортните си изяви! БНТ трябва да предава мачовете на лигата,а не кабеларките на които една трета от времето е само реклами.
52
8
 
7
 
! Отговори
40 годишна моралистк преди 13 години
Ами както е тръгнало-по БНТ освен *** американски филми,пълни с убийства,псувни и насилие,ще гледаме и български сериал ,наречен "А група",с *** коментари...Господи,спаси ни от този *** Бойко!За ккакво аджеба ще отиват тези пари,след като непрекъснато реже от жизненоважни пера-трансплантации,пенсии,здравеопазване,образование.Е,вече наистина не искам да ме управлява тоя жалък пожарникар.
51
5
 
0
 
! Отговори
karaqn преди 13 години
da go nabutam 37 , kak move takiwa tapaci da sa realnost
50
5
 
1
 
! Отговори
до 53 преди 13 години
е що да ти дава пари за здраве нали си здрав :) и какво ти дреме за смъртноста , ако ти дреме стани член на червен кръст и помагай или още по добре стани лечител -природен и лекуваи от добро сърце :) но си малка душица и не го можеш , има стара максима но е за хора с здрави сърца и тя е като месото стане на *** , по добре мършата да окапе до здраво - това важи и за народа ни пак кой как иска да го тълкува :) :) :)
49
6
 
12
 
! Отговори
Петър преди 13 години
Мутро нахална, дай пари за здравеопазването !!През последната година смъртността у нас е достигнала 14,6 на 1000, което е най-високата стойност в ЕС
48
6
 
7
 
! Отговори
селянче преди 13 години
че е тиква , тиква е но е прав не може американските милиардери от цру да наливат пари в бтв което излъчва само паника , страх убийства и турски сериали все повече и повече а ние да нехаем ,нека се развива българската телевизия а не американската пропаганда.ето пример дори в китай си има сериозна цензура и usa а на нас ни пускат всичко , помислете а които не могат да си одат на село
47
6
 
16
 
! Отговори
TooN преди 13 години
Борисов, откъде на къде нашите данъци ще се наливат в една "мъртва" медия, за да гледам едно мъртво и нагласено първенство? И защо държавна телевизия се издържа хем от бюджета, хем и от реклама? Значи частните медии могат да се издържат само с реклама и са къде по-интересни и гледани, а държавните - не? Сеч на некадниците-връзкари в БНТ и БНР и приватизация на 2-те! Не искам с моите данъци да хрантутя некадърници и бездарници!!!
46
3
 
6
 
! Отговори
gurbet4ia преди 13 години
e zatova se mahnah ot bg , nema opravia , aman ot tikvenici ... naroda gladuva , toz razdava milioni na *** ...
45
5
 
19
 
! Отговори
питам преди 13 години
как така борисов наливал два милиона, ний парламентарна държава ли сме ? или селендурско овчарска монархия, дори и да бяхме последната пак това са пари от наща мизерия до която ни докараха всички и най вече тоя..
44
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Към пост 47"Борисов налиВА..."
43
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ало, *** от Днес Бг,И вие като Тиквата използвате същия речник:"Борисов нали 2 млн.лв....."ИСКАМ ДА МИ ОТГОВОРИТЕ ОТ НЕГОВИЯ ДЖОБ ЛИ ГИ ВАДИ!
42
6
 
23
 
! Отговори
АХАХА преди 13 години
Тиквоооооо, а ревеше, че няма пари за заплати и пенсии, двулично идиотче, хората докога ще спят бе!!!!!!!!!
41
1
 
26
 
! Отговори
Nerealen преди 13 години
*** долна, как ще дадеш 2 млн. от нашите пари за тия пиянки-ритнитопковци, а ще орежеш Фонда за детски трансплантации в чужбина, щото сме в криза?!?!?!?!Или Уорлик ти е казал- За*би ги тия!
40
1
 
3
 
! Отговори
веселин преди 13 години
оплакала се конската муха, че коня ще гладува и й спирал препитанието около опашката...
39
4
 
23
 
! Отговори
zzz преди 13 години
Уважаема, мутро, във време на криза инвестиции се правят в образование, наука, култура! Няма ли кой да Ви го каже? Това че Вие разбирате само от спорт не означава, че трябва да давате парите на данъкоплатците за физкултура!