Ботев (Пловдив) запази шансове срещу ПАО в Лига Европа

Пловдивчани загубиха с 1:2 първия мач
25 юли 2024 23:14, Александър Попов
4
Ботев (Пловдив) запази шансове срещу ПАО в Лига Европа
Снимка: Lap.bg

Ботев (Пловдив) допусна минимално поражение с 1:2 при гостуването си на гръцкия Панатинайкос в първа среща от втория квалификационен кръг на турнира Лига Европа. Александър Йеремейеф и Тасос Бакасетас от дузпа бяха точни за гръцкия гранд през първата част, но в 70-ата минута Ален Корошец върна един гол за "канарчетата".

Малко след това Панатинайкос уцели греда чрез Филип Джуричич. В 83-ата минута главният съдия Давид Фуксман отсъди дузпа за "жълто-черните" за нарушение срещу Ехидже Укаки, но впоследствие я отмени след преразглеждане на ситуацията с помощта на системата за видеопомощ в полза на съдията (ВАР). Реваншът между двата тима е след седмица на стадион "Христо Ботев" в Пловдив.

Всичко за двубоите в евротурнирите четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
5
 
0
 
! Отговори
ТРАКИНАЙКОС преди 1 месец
Зелените Атина без мозъка от Ботев Пловдив ги объркали със заралиите от Берое та им вкараха гол и при повторно объркване у нас направо си ги отстраняват...............Само да не вземат да поумнеят че това е вредно нещо за мутри и спортисти
2
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Еврейна цял мач потпираше гърците, първото полувреме имаше 1000% дузпа за,, Ботев" която не я даде.
1
4
 
16
 
! Отговори
Дедо преди 1 месец
Съдията, съдията, еее... трети клас. Баш си поряза Ботев, не една ами две дузпи не им даде. Като нищо щяха да бият. Ай Канариии!