Бащата на Ламин Ямал е в сериозно, но стабилно състояние

Вече няма опасност за живота му
16 авг 2024 00:30, Красимир Ангелов
12
Бащата на Ламин Ямал е в сериозно, но стабилно състояние
Снимка: БГНЕС

Мунир Насрауи, баща на футболната звезда на Барселона Ламин Ямал, е в "сериозно, но стабилно състояние", след като беше намушкан с нож късно в сряда на паркинг в испанския град Матаро, съобщи телевизия ТVE.

Местната полиция потвърди съобщението и заяви пред Ройтерс, че трима души са арестувани за опит за убийство.

Мунир е бил прободен три пъти с хладното оръжие - два пъти в корема и веднъж в гърдите. Веднага след инцидента Насрауи е приет в интензивното отделение на болница в Бадалона - град, който се намира на север от Барселона и очакванията са да остане там през следващите часове докато състоянието му позволи да бъде транспортиран.

Бащата вече е в съзнание и изпрати послание чрез социалните мрежи. Също така става ясно, че няма опасност за живота му, както съобщи самият Мунир Насруи в своя акаунт в Instagram: "Благодаря на всички за пожеланията да оздравея. Сега съм по-добре. Голяма прегръдка за всички".

Още по темата
Самият Ямал този следобед посети баща си в болницата, въпреки съветите на много хора от Барселона, че не е подходящо да го прави поради засиления медиен интерес. Той обаче пристигна с джип, шофиран от възрастен мъж, а испанската футболна сензация седеше на дясната седалка.

Телевизията TVE също така съобщи, в четвъртък регионалната полиция е арестувала четвърти човек, чиято степен на участие в инцидента не е ясна. Полицията разследва предишна кавга като причина за инцидента.

В сряда в социалните медии бяха публикувани няколко видеоклипа, на които се вижда как Насрауи се кара с няколко души в квартал Рокафонда и как полицията се намесва. Испанските медии обаче не се ангажират с потвърждение на достоверността им, отбелязва БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от Водещи мобилна
До 2050 г. много градове няма да могат да бъдат домакини на Олимпиада
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
3
 
6
 
! Отговори
Ейййй преди 3 седмици
Тази нощ е унищожен половината личен състав на украйнско министерство на отбраната в Киев от руска ракета а вие за някакъв баща на ритни топковец пишете.
8
0
 
7
 
! Отговори
Не ми пука преди 3 седмици
Какво ме интересува за тоя, изобщо някой в страната ни дали го интересува за тоя? Даже не ме интересува жив ли е, съществува ли. Човек трябва да го интересува за собственното му семейство, а не за чуждите.
7
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Сега и за тоя ром ли трябва да се притесняваме?! Кой знае какви ги е вършил, да си държа, това, което е надробил
6
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
За разлика от афроамериканците и бразилците, европейските нeгapи никой принудително не ги е товарил на кораби и не ги е искал тук. Онези там поне са вършили работа, а тук идват само разни паразитиращи мислещи се за Тони Монтана само че той е бял кубинец а не няква мaa й мy на току що влезнала от п алмата.
5
3
 
3
 
! Отговори
Гого преди 3 седмици
Тоя да не на Хамас новия шеф. Какъв тоз Ямал ,не съм го чувал. Явно не е известен.
4
2
 
2
 
! Отговори
Боци преди 3 седмици
Тя Барса затова падна с 0:3 от Монако в понеделик. Щото дъртия и такива като него си мислят че като синчето е понаправил кинти и той може да командва в квартала и да го раздава чорбаджия. Яд ме е че ходих да гледам мача на живо. Барса е пълна трагедия.
3
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
А защо са го намушкали :)))
2
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Талибани сър забавляват се :)))
1
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Това не беше ли нeгъpът който направи Испания европейски шампиони? Аз затова бях за Италия. Нямат нeгepи.