Много битка, малко футбол: България и Люксембург се занулиха

Над 15 000 видяха слаб мач на националите
Обновена: 12 окт 2024 21:00 | 12 окт 2024 20:55, Александър Попов
100

България и Люксембург завършиха 0:0 пред 15 000 зрители на стадион "Христо Ботев" в Пловдив. Зрителите видяха слаб мач с много битка, много жълти картони и малко футбол.

"Лъвовете" имаха много сериозна подкрепа от трибуните, но това не им помогна да пробият отбраната на съперника. Играчите на Илиан Илиев имаха игрово предимство през почти целия двубой, но бяха безидейни в атака и не успяха да създадат чисти положения пред противниковата врата.

Най-добрата ситуация пред България се откри в средата на първата част, когато вратарят на Люксембург допусна грешка и подари топката на Филип Кръстев, но ударът на българския халф бе избит малко преди голлинията.

След почивката действията на терена бяха много хаотични и България така и не успя да натисне категорично своя опонент, макар че Илиан Илиев направи няколко промени в опит да освежи атаката. Гостите от своя страна имаха добър шанс да изненадат българския тим от статично положение, но в крайна сметка така и не се стигна до голове.

С равенството България събра 5 точки и временно излезе начело в групата преди двубоя на Беларус и Северна Ирландия.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 19 часа
Илияне, Илиев видяхме цирка снощи, а за да бъде пълен, другия път си сложете по едно червено топче на носовете. Циркови развеселители! Смех, смех, ужасТ.
87
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 21 часа
Обръщам се,към всички български журналисти,стига сте ги наричали лъвове,те са крастави котки.
86
0
 
5
 
! Отговори
Както всичко друго преди 23 часа
Пълна развала, позорно представяне. Некадърници!
85
0
 
10
 
! Отговори
А преди 1 ден
Ако някой човек, който никога не е гледал футбол това му е било първият мач ще каже, че това е най-тъпият спорт. Тия паляци са анти-играчи. Най-жалкото е, че вече ни го представят като нормално и едва ли не като успех!
84
0
 
8
 
! Отговори
Негър Скиор преди 1 ден
......Скоро, Буркина Фасо ще ни бие на ски......... Играх го мача на Хенди Кап и Не можах да се напия от Мъка.......Кошмар в Реално време. Тиквата да беше влезнал да "Рита Мач" щяхме да вкараме....БОЛКА и СТРАДАНИЕ.....
83
0
 
4
 
! Отговори
BG преди 1 ден
И от мен. Закривай
82
0
 
5
 
! Отговори
4 преди 1 ден
Писах , че при първия по-сериозен отбор - равен или загуба!Отборчето е на много ниско ниво!А тренерът е ***!
81
0
 
7
 
! Отговори
Бойко! преди 1 ден
До 81 Да върнем социализма,че да бием Люксембург ли?Испания,Германия и Италия как бият без социализъм?Днес има фестивал на тиквата,трябва да си там,а не в форума!
80
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
единственият изход е да се натурализират чужденци предимно бразилци явно ние сме гола вода как за толкова години не излезна един читав футболист от юношите .
79
1
 
7
 
! Отговори
НЯКОЙ преди 1 ден
Не стреляйте по футболистите, те толкова си могат. Интересно тези национали след години няма ли да ги е срам, че са завършили наравно с Люксембург в Пловдив?
78
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Сега вече трябва да сте разбрали колко струват нашите национали. Нищо
77
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Люксембург ни приземи на земята,след двете мижави победи,ние си повярвахме ,че сме най-добри,пресата не спря да хвали Илиев ,футболистите и т.н.
76
7
 
10
 
! Отговори
До 79 преди 1 ден
През социализма се класирахме на 4 поредни световни и редовно бяхме в топ 10 на Олимпиади. А сега къде сме? Не можем да победим Люксембург. През социализма въпросът беше с колко ще ги бием тия Люксембург.
75
1
 
10
 
! Отговори
Карачанаков преди 1 ден
Уха без малко да бием Люксембург.
74
2
 
5
 
! Отговори
Радослав преди 1 ден
До 77: перуката като човек е продукт на социализма. Няма половината капитализъм, другата половина комунизъм. Крадливото му, корумпирано, шуробаджанашко държание си е точно типичен комунист! Това е цоца в целият му блясък! Виж си го каква "прекрасна" личност е и благодари на цоцализма, че го оформи като такъв! Тогава е възпитаван, тогава е расъл и на това го научи партията!
73
3
 
2
 
! Отговори
Само Спартак Варна преди 1 ден
Ние сме една общност, момчета от махалата се познаваме,ние сме една социална група,аз не искам да ми помагат нещо....обаче те сами ми помагат без пари, дори и ми е неудобно, Само да знаете че са един път момчета!
72
6
 
8
 
! Отговори
До 75 преди 1 ден
Че Перуката си беше супер като футболист. Тоест това, което го беше научиш социализма, да е вратар, се справяше перфектно. А ако беше социализма този никога нямаше да е управник, защото нямаше да има ценз. Перуката като футболист е продукт на социализма. Перуката като управник е продукт на капитализма.
71
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Не съм гледал мача, но май сме ги отчаяли да ни вкарар гол... БРАВО ЮНАЦИИИ!
70
2
 
7
 
! Отговори
Радослав преди 1 ден
До 73: само да ти напомня, че перуката е продукт на цоца. Колкото до дърветата на терена, пратете ги на параолимпийските игри, че там може и да успеят да запишат победа за първи и последен път в съществуването си! Футбола трябва да се забрани със закон и държавата да спре да пилее пари по тази ТЕЛК програма!
69
13
 
9
 
! Отговори
До 68 преди 1 ден
Не знам за Гърция и Хърватия и не ме интересува. Всяка държава си е различна. В България е факт, че социализмът постигна по-големи успехи в спорта и не само в спорта. Като цяло социализма е по-близко до характера на българите и затова социализмът ни пасна добре на обществото и затова през социализма постигнахме сериозни успехи в много области.