Цаконски от ареста: Долу кабинетът, горе краварите

Първият млекар на Републиката бил арестуван, след като шефът на РДВР - Враца се заял
6 авг 2008 16:13,
48
Цаконски от ареста: Долу кабинетът, горе краварите
Снимка: БГНЕС

"Няма връщане назад. Ние нямаме друг път, за да оцелеем и продължаваме протестите си", обяви от ареста на полицейското управление в Бяла Слатина Андриан Цаконски.

Той бе категоричен, че всеки ден протестите ще се удължават с 15 минути, докато не започне изплащането на 20 стотинки субсидия за литър мляко, 300 лева за крава годишна субсидия, докато не бъдат анулирани глобите за неправилно декларирани пасища, и не си отиде от поста ръководителят на Националната ветеринарна служба Жеко Байчев.

Цаконски допълни, че днес на пътя Враца-Оряхово протестиращите са били избутани със сила от служителите на реда, а лично той и още 6-ма протестиращите са откарани в районното управление на Бяла Слатина.

Причината за ареста им било заяждане, дошло от началника на РДВР-Враца.

"Истината е, че управляващите просто не знаят как да постъпят с нас, че не знаят и не искат как да помогнат на родното производство. Събрали са се една шайка крадци и усещат, че времето им изтича", завърши Андриан Цаконски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Sasho преди 16 години
Кажи ми кво да направят хората като им плащат по 6 стотинки, пак повтарям 6 СТОТИНКИ на литър.Направи сметка-купуват го на 6 стотинки, а го продават на 1.50-2 лв.,като слагат какви ли не химии.Това колко процента оскъпяване прави ? Само 3000 %...
6
0
 
0
 
! Отговори
kyky преди 16 години
ми не ти знам пръстчетата - `гинеколожки` или не , ама мразя да се опитват да ме манипулират така елементарно.....и ако ти не можеш да познаеш дали някой някога се е занимавал със физически труд - това много лошо говори за теб, а не за мен :))а пропо, ходи наистина му виж пухкавите кебапчета на тоя, та неговите пръсти по поддържани от ръцете на оная `изстрадала` медсестра, дет се върна от либия, а маникюра и по лъскав от на журналистките, които я посрещаха пред самолета.....
5
0
 
0
 
! Отговори
ksjg преди 16 години
Къде се скри първата статия!?Що тъй? И коментарите не могат да се четат от предната статия със снимката!?
4
0
 
0
 
! Отговори
DevilishSoul преди 16 години
2,Аз като съм с пръсти като на гинеколог, мислиш ли, че съм доил крави някога?:) Виж сега, ако днес нещо ти е криво, не си го изкарвай тука:) Ходи потичай малко, полезно е :)
3
0
 
0
 
! Отговори
зъбатия преди 16 години
в акция - яко, мноо яко!
2
0
 
0
 
! Отговори
kyky преди 16 години
навсякъде във света полицията се грижи ЗА РЕДА, а не да се мазни на протестиращите.тия искат без да имат разрешение за протест да блокират пътя....и после полицията им виновна че не дала да блокират пътя....егати и `демократите` - мутрагени псевдоживотновъди..... що скриха снимката на башмутрагена, да се види че тия пръстчета неговите явно никога не са дъвжали друго освен писалка или най много пистолет :)
1
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
За такова нещо трябва затвор,а не глоба!