Сринаха Клуба за братство на Юзеирови

Багерите дошли след заповед на Строителен контрол – Търговище
8 дек 2009 15:30,
244
Сринаха Клуба за братство на Юзеирови
Снимка: БГНЕС

Багери сринаха днес незаконната част на Клуба за приятелство и братство в село Славяново, изграден от братята Юзеирови.

Премахването е в изпълнение на заповед от началника на РДНСК – Търговище.

В края на септември прокуратурата и ДАНС обискираха клуба и дома, в който живеят близките им.

Тогава спецчастите търсиха незаконна ислямистка литература и си тръгнаха от клуба с два чувала с книги на български и арабски.

Още по темата

Тогава Али Юзеиров обяви, че е купил книгите от легални книжарници на църкви и джамии.

Седмица преди обиските Юзеир и Али Юзеирови основаха своята формация – Мюсюлмандемократичен съюз и изградиха паметник на Незнайния турски воин, който бе бутнат от полиция.

Прокуратурата вече обяви, че на братята готви по две обвинения за извършени престъпления

Първото е за едро хулиганство във връзка с построяването на паметника в село Славяново.

Юзеирови ще бъдат обвинени и за това, че са организирали митинг-събрание на открито, въпреки че то е прекратено със заповед на кмета на община Попово.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


244
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
111
0
 
1
 
! Отговори
? преди 14 години
незная турски значи нищо не мога да си купястига с тази политика на дпс тези като са овци и се мислят за турци свободни са да тръгват за анадола
110
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Преди месец министър-председателя на Австралия се обърна към имигрантите изповядващи ислям.........,,Ние не ви гоним , но който чувства ,че не може да спазва законите на християнска Австралия моля да напусне нещо от този род беше .....................................
109
0
 
1
 
! Отговори
българин преди 14 години
Освен правист си ***, но с интелект. Да не си завършил ЮЗУ?
108
0
 
1
 
! Отговори
? преди 14 години
да прочетат историята може и да разберат нещо от неядокато *** предизвиквате етническо напрежение нищо добро не ви чака ясно ли ти е?
107
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Пич ще ти го напиша пак. В Швейцария минаретата не са били не законни и за това се проведе референдум. С тая сграда нямаше проблем, просто беше незаконна. Не е нормално да се оргранизира референдум за да се реши дали да се спази закона! Решиха да я бутнат първо нея защото се провокира етническо напрежение. Ще се бутат и останалите незаконни постройки, не се притеснявай.
106
0
 
1
 
! Отговори
шоп преди 14 години
Ами *** по Кърджелийско или другия вариант някъде по Разград и се поразходи по селата, пробвай да си купиш нещо от магазина и се върни да пишеш как е минало!
105
0
 
1
 
! Отговори
ИМЕНИТ ПИСАТЕЛ ;) преди 14 години
Напьлно си прав/а !...
104
0
 
1
 
! Отговори
az преди 14 години
Странно как ще накараш тия *** да спрат да твърдят, че Родопите са турски и да твърдят, че са български. Македонците твърдят, че целия македонски регион е техен, а по-крайните им, че цяла България е тяхна. Какво и тях ли да бесим и гоним? Я май най-добре да земем и да изгоним или избием всичко що не е българин. После като намалеем можем и по една войничка на съседите да спретнем, че там пък има етнически българи и да ги освободим. Това ли мислиш, че е пътя?
103
0
 
1
 
! Отговори
? преди 14 години
като искате равенство и права защо само за доган гласувате бе? това не е ли етнически вот? ае марш в анадола
102
0
 
1
 
! Отговори
с. преди 14 години
Че аз кога съм ревал бе!?Нито някой ме граби,нито ме тормози!Щото не съм мишок!А тия ***,*** и прочее *** да се научат да спазват законите на някакво приемливо ниво и да вземат да се държат като хората!Като не искат и правят само простотии като ги наритат ако обичат да не мрънкат че им нарушили не знам какво си!Всичко в тоя живот си има граница на търпимост!После почват задвратките!Нали съм ясен!
101
0
 
1
 
! Отговори
? преди 14 години
а колко резани изреваха че това е нарушаване на правата? същата история имаше лятото във франция с буркините до кога фесовете ще реват за права? като искат права да се връщат от където са дошли.Аз ако отида в ислямска страна трябва да уважават тяхната религия и да не правя нищо с което да провокирам напрежение а те правят квото си искат в цяла Европа като не им изнаса да хващат пътя за анадола
100
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
След като искате да се спре с глупостите защо гласувате за ДПС като по този начин давате власт на Ахмет Доган да провокира етнически конфликти?
99
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
бутнат свинарника по ми харесва
98
0
 
1
 
! Отговори
qweqweqwe преди 14 години
шибаш,шибаш и накрая се нашибан вървиш с болки в *** хахахахах бии си една *** и лягай да спиш че пак нашибан ще вървиш хаХХАххахахах
97
0
 
1
 
! Отговори
? преди 14 години
абе заблуденпо националност може да си или Българин или турчни не и двете, а по вероизповедание може да си мюсюлманин това че си мюсюлманин не ти пречи да си БЪЛГАРИН но са ви промити мозаците и ви казват че за да си мюсюлманин трябва да си турчин искам да те питам арабите турци ли са?
96
0
 
1
 
! Отговори
az преди 14 години
В Швейцария няма незаконно строителство изобщо. Решиха, че не искат минарета и като нормални хора в нормална държава проведоха референдум, хората си казаха тежката дума и държавата ще я изпълни.Тук незаконни сгради колкото щеш, но странно как точно тая толкова им пречеше. Какъв е проблема да се реши проблема нормално и кардинално - референдум. Едва ли ще тръгнеш да спориш какъв ще е резултата и ето ти решение не само на този, ами на още куп подобни проблеми. Да ама не, давай да действаме по мутренски, а после рев, че пак ще плащаме обезщетения.И не псувай само турците и *** за решенията на съда в Страсбург. За миналата година са постановени над 250 решения срещу Б-я, като само десетина са свързани с нарушения на правото на вероизповедания и незаконно задържане на *** в ареста. Останалите 200 и кусур са по жалби на нормални българи, които са станали жертва на държавата, правосъдието и изобщо цялата корупционна мафия. Рабзбира се по всички от тях сме осъдени.
95
0
 
1
 
! Отговори
kalmuk преди 14 години
до reza4kata:Голям си балък,резако
94
0
 
1
 
! Отговори
До #85 преди 14 години
Е сега не разбрахме. Ти от Тел Авив ли пишеш, от Европейският съд или от болнично заведение???
93
0
 
1
 
! Отговори
Турчин с фес преди 14 години
Аз за себе си знам какъв съм, както казах, първо съм българин защото съм роден и израстнал тук в България и след това турчин.Ти май въобще не знаеш какъв да се сложиш и те наболява че казвам истината.Време е да се спре с глупостите насаждани ни довчера от едни политици - ачкюпеци, няма аптали вече не го ли разбра!
92
0
 
1
 
! Отговори
reza4kata преди 14 години
Shte va drandya vsi4kite tuka muhahahaha