Прокуратурата захапа Юзеирови

Две обвинения за извършени престъпления ще бъдат повдигнати срещу братята
27 ное 2009 11:48, Красимир Ангелов
57
Прокуратурата захапа Юзеирови
Снимка: БГНЕС

Две обвинения за извършени престъпления ще бъдат повдигнати срещу Али и Юзеир Юзеирови, съобщи районният прокурор на Попово Стефан Христов пред “Дарик”.

Двамата братя ще бъдат привлечени като обвиняеми и вече са уведомени за това.

Първото обвинение е за едро хулиганство във връзка с построяването на паметник на незнайния турски войн в село Славяново.

За подобно деяние законът предвижда лишаване от свобода до две години.

Още по темата

Братята ще бъдат обвинени и за това, че са организирали митинг-събрание на открито, въпреки че то е прекратено със заповед на кмета на община Попово.

Възможно е срещу двамата да бъде повдигнато и обвинение за организиране на партия на религиозна основа.

Следствието трябва да приключи до края на месеца, но по всяка вероятност ще се иска удължаване на срока.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
0
 
! Отговори
путриот преди 14 години
Юзеиров-ПРИЗИДЕНТ
53
0
 
0
 
! Отговори
Турчин с фес преди 14 години
Айде и на байрама повече свинско да има, ние турците в Турция научихме свинско да ядат и мастика да пият, та тука ли няма да потече по брадите ни лой!Ние не сме хептен балъци и свинско хапваме и от свинските крака и уши хубава *** правим.
52
0
 
0
 
! Отговори
mind twist преди 14 години
Хайде към дрънголника на тези *** прости. Ама и доган подир тях трябва и обръчите му барабар с него.
51
0
 
0
 
! Отговори
Додо преди 14 години
Да вземат да ги махнат нанякъде най-сетне, че ми писна да им отдаваме почести, отделяйки от времето си, за да четем/слушаме за тях.. някви-никви маши на големия резан ***.... ае у лево най-после!!
50
0
 
0
 
! Отговори
don преди 14 години
prokaraturata moje da zahape samo kura yuzeirovi ...
49
0
 
0
 
! Отговори
Spirit преди 14 години
ХА ХА ХА ХА ХА ХА МОЖЕЛО ЗНАЧИ ! ХА СЕГА ЯЖТЕ СЛАНИНА ФЕСОВЕ РАДИКАЛНИ !
48
0
 
0
 
! Отговори
Amenhotep преди 14 години
Честит ви празник! /това е искрено/ И спрете да дразните, че джингиби ще ви трепа! /това е сериозно/
47
0
 
0
 
! Отговори
Amenhotep преди 14 години
Я домуза с минусите пак цъфна! Дека си бре куха лейко?
46
0
 
0
 
! Отговори
6669 преди 14 години
Tiy dvama izrodysali fesove neznam kakvo gi bavyt,a ne gi pratyt u tuyrmata...
45
0
 
0
 
! Отговори
Хикмет преди 14 години
Ассаламу алайкум скъпи братя и сестри, Айд Мубарак! Благословен Курбан Байрям!Нека поне на празника бъдем заедно.
44
0
 
0
 
! Отговори
Amenhotep преди 14 години
"кандидат-политикът ЮЗЕИР ЮЗЕИРОВ Е ОСЪЖДАН ДВА ПЪТИ ЗА КРАЖБИ, както следва по долу:1. По Наказателно общ характер дело /НОХД/ 436/87 г. на Поповския районен съд/ПРС/ с присъда 7/19.01.1988 г., влязла в сила на 2.02.1988 г., е осъден за престъпление по чл. 195, ал. 4, във вр. с ал. 1 и т. н. от НК /това е кражбата по Наказателния кодекс!!!/, е осъден на наказание 6/шест/ месеца лишаване от свобода, като на основание на чл. 66 от НК изпълнението на наказанието му е отложено за изпитателен срок от 3 години.За това осъждане е реабилитиран по право на 12.10.1992 г.2. По НОХД 26/94 г. на ПРС с присъда 137/19.05.1998 г., влязла в сила на 18.06.1998 г., е осъден за престъпление по чл. 197, т. 4, във вр. с чл. 36 и 54 от НК/пак кражба, този път на един камион килими!!!/ е осъден на наказание 1/една/ година и 2/два/ месеца лишаване от свобода, като на основание на чл. 66 от НК изпълнението на наказанието му е отложено по чл. 66 от НК за изпитателен срок от 3/три/ години.За това осъждане ПРС с определение от 30.08.2001 г. по НЧД 292/01г., на основание на чл. 87, ал. 1 от НК, е допусната съдебна реабилитация, в сила от 10.09.2001 г."
43
0
 
0
 
! Отговори
hahaa, zle преди 14 години
Minusi da iska6, brat - ne 4e ne gi zaslujava6.
42
0
 
0
 
! Отговори
Amenhotep преди 14 години
Ти май така и не схвана, че тия християн - едикви си партии са една партия на хомосексуални либерасти и една партия на някакви сектанти ... имат членска маса от по 3ма луди, едно магаре и пет кокошки! Айде у лево ... ходи да се подготвяш за петъчния намаз, все пак е Курбан Байряма!
41
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
с
40
0
 
0
 
! Отговори
Атила преди 14 години
А за организаторите на християн-демократическата партия що няма вероятност да бъде повдигнато обвинение? Нали законът се отнася еднакво за всички?Заповядайте да ми слагате минусите, "патриотчета" и "християнчета".
39
0
 
0
 
! Отговори
Amenhotep преди 14 години
Ооо Тюрханчо, как си комшо? К`во прави Юзеирчо в сербезд форума, още ли ви приканва да правите джихад? Много ме кефи, как е отговорил на поста който копирах по-долу ... направо все-едно си е казал - вярно е, аз съм от "килимарите" ... п.п.Поздрави Атилата, кажи му да не се вози в равтобуси!п.п.п.А на Картала му кажи че е ЛЪЖЕЦ, с него се бяхме разбрали да не говорим един за друг ... и докато ние не говорихме, той съвсем не удържа на думата си!
38
0
 
0
 
! Отговори
teo преди 14 години
АКО ПРОКУРАТУРАТА Е ИСТИНСКА, ЕВРОПЕЙСКА, А НЕ ЧЕРВЕНОТУРСКА МАРИОНЕТКА НА БСП И ДПС, ЩЕ ОСЪДИ ТЕЗИ ТУРСКИ МАФИОТИ ЗАЕДНО С ДОГАН-сергей,сава,ангелов, МЕСТАН-павел, ЮНАЛ ЛЮТФИ-мурат И ОЩЕ МНОГО ОТ ТЕЗИ ЯНИЧАРИ! ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР ТРЯБВА ДА СЕ СМЕНИ, ЗАЩОТО ТОЙ Е ЕДИН ОТ ГЛАВНИТЕ ВИНОВНИЦИ ЗА ЧАДЪРОСВАНЕТО НА ТЕЗИ ПРЕСТЪПНИЦИ ОТ СерГЕЙ-ибрика! ОК?
37
0
 
0
 
! Отговори
Amenhotep преди 14 години
Ето ви накратко малко биографични данни лесно проверими, и публично известни в Славяново и Попово. Истинският водач е големият брат Росен Маринов Йорданов/това са предпочитаните от него имена по документи за самоличност, да го уважим с тях/. Не знам колко и какъв мюсюлманин и турчин е, но всички тук знаем, че е крадец и лъжец: ОСЪЖДАН Е ДВА ПЪТИ ЗА КРАЖБИ !!! Първо, преди 20 години беше влязъл с алпинистки принадлежности в мебелен магазин. Планът му беше скрит в магазина да изчака нощта, да обере парите от оборота, и да се спусне с въжета два етажа надолу от южната, неохранявана от СОТ страна. Да, ама го хванаха крадеца, и го осъдиха условно, като за първи път. Второ, през 1994 г., с Цветан Церошота, пишман-бизнесмен, женен за сестра му Саня, откраднаха един камион с килими Задържаха ги, после съдът ги пусна под гаранция, но станаха обект на подигравки кръстиха ги килимарите Докато се точеше делото в съда, Росен/Юзеиров, избяга и се укри от правосъдието в Белгия. Осъдиха го задочно през 1998 г. забележете: не за правда и за свобода, а пак за най-банална, криминална КРАЖБА. Сестрите им Катя и Саня, лични хубавици, бяха женени за българи /нещо необичайно другаде, но обичайно за Славяново може би затова някой насочва натам удара на разцеплението?/. Саня и Цветан Церошота въртяха някакви далавери на ръба на закона, жалби, преписки и т. н., но на кого ли потърсиха отговорност в онези години? Накрая се разведоха, и Саня, като разбра, че положението и е неудържимо в Поповско и наблизо, нейде се запиля бизнес дамаКатя пък замина за Холандия. След неуморен труд в най-древната професия, чу се, че станала патрон на някакъв бардак вече други вдигат крака вместо нея, тя ръководи Това са те Юзеировите добре ги познават и българите, и турците тук, и има защо да не им вярват, като се правят на набожни мюсюлмани Затова и именно турците в селото първи възнегодуваха срещу подстрекателствата и провокациите им знаят ги що за стока са, какво могат да чакат от такива?
36
0
 
0
 
! Отговори
Amenhotep преди 14 години
Интересни са фактите поради които Юзеиров е "емигрирал" в Белгия, като "репресиран" ... В същност не става дума за "репресиране" а става дума за обикновенни КОКОШКАРСКИ КРАЖБИ ... това можете да прочетете в следващият пост ...
35
0
 
0
 
! Отговори
Тъй, тъй... преди 14 години
Прокуратурата .... Майната им! Велчев да не е от вчера главен прокурор? Делото за заличаване на "Български червен полумесец" отново е отложено. А от скандала след регистрацията мина повече от година. Да сте чули поне да е смъмрен съдията който ги е вписал? Ами!Тия обвинения са същия кьорфишек! На всички, и на власт - гербери, Ярета, Болни, и на опозиционни Сополи и СерГейове им е изгодно това което става. На Гоце също.За да го разберем няма нужда да питаме Красьо даже....