Плевнелиев и Кристалина Георгиева ще посетят Варна

Двамата ще направят оглед след бедствието в града
21 юни 2014 09:14, Александър Попов
120
Плевнелиев и Кристалина Георгиева ще посетят Варна
Снимка: Булфото, архив

Президентът Росен Плевнелиев и европейският комисар за международното сътрудничество, хуманитарна помощ и реакции при кризи Кристалина Георгиева ще посетят Варна днес, съобщиха от областната администрация.

Още по темата

Плевнелиев и Кристалина Георгиева ще посетят към 14:30 часа Кризисния щаб и ще направят оглед на пораженията от бедствието във варненския квартал „Аспарухово“.
  
В деня на национален траур, 23 юни, в Катедралния храм „Свето Успение Богородично“ във Варна президентът ще присъства на отслужването на трисагий от Варненския и Великопреславски митрополит Йоан в памет на жертвите от катастрофалните наводнения в страната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ама какво ли ще прави Варна без тия гербаджийски клоуни? ?
87
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
То се кани пак да вали и се е смрачило. Да видим дали ще посети кризистния щаб. Аз мисля че няма, от страх да не му се намокри г*за. Нестига трагедията, ами и трябва да му гледаме мутрата как си прави PR.
86
0
 
6
 
! Отговори
до 8 преди 10 години
абе що сравняваш п. стоянов с настоящия???въобще не могат да се сравнят!
85
0
 
12
 
! Отговори
бегайте бе преди 10 години
Представям си ирландската ***-пастирка в една лодка със Сталинка, плуват във варненския залив и вълните ги отнасят далеч, далеч от нас...аре бегайте!
84
0
 
6
 
! Отговори
До междунар. журнали преди 10 години
Не знам как са ти оценили умствения багаж,за да всяваш пропаганди в медийното пространство?Много си зле!Да беше измислил нещо по-достоверно,че да ти повярват хората,пък сега само будиш смях и отвращение.
83
1
 
13
 
! Отговори
ЧОВЕК преди 10 години
ИЗЛИШНА ДЕМАГОГИЯ И РАЗХОДИ,ЗАЩО СТЕ ВИЕ НА ПОСТРАДАЛИТЕ?*** ПОЛИТИЧЕСКИ!
82
0
 
16
 
! Отговори
гост преди 10 години
Излишни разходи.По добре си стой при ЖЕНАТА , СТАЛИНКА в Брюксел ,а със спестените пари ще се направи нещо полезно за Варна.
81
0
 
7
 
! Отговори
В преди 10 години
До междунар. журналистТОВА ЛИ ТИ КАЗАХА ДА ИЗЛЪЖЕШ ПО ВСИЧКИ САЙТОВЕ ***
80
0
 
12
 
! Отговори
А? преди 10 години
НЕ СА ЛИ ЗАКЪСНЕЛИ МАЛКО КМЕТА Е ЗАБРАВИЛ ДА ИМ СЕ ОБАДИ МАЙ????
79
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Плевнелиев и Кристалина Георгиева ще посетят Варна"Защо бе, едно природно бедствие не ни ли стига?!
78
11
 
4
 
! Отговори
междунар. журналист преди 10 години
Хайде сега простите и злобни червени *** да обяснят от къде Станишев има пари да си купи дворец в Олтен Швейцария. Нали много го защитавате. Вие ще си останете голтаци , а той ще си живее като цар. ***, по-***, най-***, комунист-социалист.
77
5
 
9
 
! Отговори
ММ преди 10 години
Военнослужещ, да не забравяме, че Борисов все пак е обратната страна на една и съща монета на следкомунистическата мафия. Той няма принципни различия с *** от БСП и ДПС. Просто се карат за пари и подкупи. В България на практика няма политическа сила, която да не е пуделче на Москва. Бойко парадира с приятелството си с развития свят, понеже така доста хора го разпознават като по-малкото зло.
76
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ще посетят,ще се поразходят,изобразявайки угрижени,даже траурни физиономии и...толкоз,всеки по пътя си,убития-убит,умрелия-умрял,загиналия-загинал и..до следващия път! Важното е другото,както винаги в БГто- ВИНОВНИ НЯМА,НАКАЗАНИ НЯМА(уволнение нечие в случая не е наказание)!
75
10
 
1
 
! Отговори
Военнослужащ преди 10 години
Както и да се пеняват троловете на мутреса Моника , Б.Борисов в момента е най добрия Държавник и на него може да се разчита. Само си спомнете колко човешки живота спаси като пращаше хеликоптери, за които простите и нагли комунисти-социалисти го плюеха. А сега от един нищо и никакъв дъжд имаме 11 жертви. Олигарски и Йовчев отидоха във Варна , ама в резиденцията Евсиновград да ядат и пият без пари. Това са ***.
74
2
 
3
 
! Отговори
Др. Михов преди 10 години
Мили пациенти борци срещу илюминатите и други същества от западните ръкави на галактиката, на другарите им се плаща да пишат коментари. Не се оставяйте да ви използват така - да им работите безплатно. Вие имате човешко достойнство все пак.
73
0
 
9
 
! Отговори
Владо преди 10 години
Тая я знам какво ще каже : Ние ще видиме ... амиии, то трябва да се вземат мерки ...
72
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До архитект-пенсионерDa be, a drugite sa angeli - hefruvimi. Vsichkite sa ot edna pomijna jama - perfectni mrasnitsi.
71
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Плевналиев пак ще приказва дълго, безмислено и никой няма да му разбере нищо.
70
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Вчера написах нещо което пак ще пействам ,защото нито Роско ,нито комисарката на "облаците и гръмотевиците" ще направят нещо освен добро впечатление може би.Комисарката спокойно може да си стои на топло и да каже ,че помощ от Брюксел няма да има защото за да отпуснат щетите от бедствие трябва да са 0,6 % от БВП мисля.
69
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Журналистите да питат КриСТАЛИНА Георгиева срещу какво нейният роднина Симеон Дянков е получил место в Управителния съвет на руската ВТБ.Това е по-важно за България, отколкото стандартните й мънкания за катастрофите, които вече знаем от случаят в село Бисер!