Убитият на АМ "Струма" сигнализирал за мъж с нож

Очевидци: Нарушителят повикал приятели, след като избухнал спорът
Обновена: 28 юни 2015 19:02 | 28 юни 2015 19:00,
114
Убитият на АМ "Струма" сигнализирал за мъж с нож
Методи Бачев Снимка: bTV

Шефът на убития мъж на АМ "Струма" - Методи Бачев, разкри подробности около нелепия инцидент. Убитият Николай Чивиев и колегата му Ботьо Петков спрели колата, която влязла в затворения участък на магистралата, и сигнализирали на началника си, че от нея излиза мъж с нож.

Методи Бачев им казал да викнат полиция, като това се оказал последният му разговор с Николай Чивиев, който освен служител, му е бил и роднина. Според свидетели агресивният нарушител повикал по телефона свои приятели, които дошли на мястото на избухналия спор.

Още по темата

Бачев разказа, че служителите му работят на 17-километрова отсечка с множество виадукти и десетки ангажирани машини. "Има постове, хора с жилетки, които регулират движението на машините. (...) Само линейка, пожарна или кола със специално предназначение има право да влиза", посочи той пред bTV.

Управителят на фирмата призна, че има бързащи, които опитват да си спестят 30-километровото заобикаляне през Петрич, но когато бъдат спрени, повечето разбират ситуацията и обръщат.

"Този човек, освен че е имал смелостта да убие друг човек, изпитва чувство на безнаказаност, на беззаконие и може да си позволи лукса да избяга”, коментира Бачев. "Българите не са лоши, но има един процент, които тотално се извратиха – които са готови на всичко, за да покажат балканщината си, селяндурщината си", допълни бизнесменът.

Утре не по-малко от 1000 души трябва да се върнат на работа на строежа на магистралата и той призна, че те чувстват страх. "Не е нормално да си вадиш хляба и да дойде да те убие олигофрен с камък", заяви той.

Методи Бачев разказа малко повече и за това какъв човек е бил Николай Чивиев, който е и бивш командос. Началникът му каза, че е изкарал 17 години в Чуждестранния легион с мисии по целия свят, работил е и като полицай и е решил да се върне близо до роднините и приятелите си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
3
 
19
 
! Отговори
екс преди 9 години
42, ми що просто не е обърнал като всички останали НОРМАЛНИ хора, когато са му казали че не може да мине, АААААААААААААА??????????!
31
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Избягал............... ти какво предлагаш?"Ако е невъзможно да се остане на мястото на престъпление, по съображения за сигурност - отива в най-близкото районно полицейско управление, където дава показания. В случая човека му правят нациоално издирване от няколко дни и не могат да го открият... следователно - избягал и се укрива(според закона). Други забележки да имаш?
30
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Четвърто, един удар с камък си е ИНЦИДЕНТ."Ето, ти си противоречиш. Инцидент, завършващ с убийство не е инцидент, а непредумишлено убийство...
29
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"С камък срещу бухалка какво е превишил бе ***?"***, убил е човека, с това е превишил. Никоя самоотбрана не завършва с убийство - по закон. Седни и прочети учебниците по право.
28
22
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 38Как видя "превишаване на пределите на допустимата самоотбрана"??С камък срещу бухалка какво е превишил бе ***?Второ, "убиеца е бил с жена си и детето си а МУТРАТА от пътното с поне още един БИЯЧ.Трето, позицията на колите показва че "убиеца" е бил засечен със служебната кола на МУТРИТЕпо най-ароигантен начин.Четвърто, един удар с камък си е ИНЦИДЕНТ.Скъсай си дипломата, ***.Избягал............... ти какво предлагаш?Да изчака и останалие бабаити от фирмата ли??
27
3
 
2
 
! Отговори
Bb преди 9 години
BG maje pravat deza i posle napuskat jenite i dezata do saradi Po mladeni mutreski sled kato e Imal 2deza pravi treto dete bes da se jeni sa Gergana i ja napuska saradi Po mlada Jena jalko e sa dezata bog da go prosti no dezata ostavat bes baschta sa tah mi e ma4no
26
4
 
9
 
! Отговори
t преди 9 години
"Българите не са лоши, но има един процент, които тотално се извратиха te vsi4ki sa takiva otrepki
25
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Това е самоотбрана и НИКОЙ НЯМА ДА БЪДЕ СЪДЕН!"За съжаление, дори да е така както казваш - превишени са пределите на допустимата самоотбрана. За това ще бъде съден. Второ - минимум, ама минимум непредумишлено убийство. Трето - пак като минимум - бягство от местопрестъплението и укриване от органите на реда, възпрепятстване на правосъдието. Аз виждам поне 3 дела, които могат да му бъдат заведени и пръсъда в порядъка на 10-15 години затвор, дори да е невинен, според както са се стекли нещата.
24
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Може ли малко повече инфо за биографията на убиеца Ембака, КОЙ го пази и покровителства през годините за безбройните му зулуми и бандитски изпълнения и КОЙ му е "топлата връзка" в правосъдната система (като изключим доверения му адвокат Недин) ?Айде сега да видим има ли журналисти с топки да поразровят малко по тая тема.
23
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ФАШИСТ 31Какво е това "служебно лице" което раздава бухалки и УВРЕЖДА ЧУЖДА СОБСТВЕНОСТ (Углавно Престъпление),а?Такъв да ми се яви ще остане доволен.Служебното лице НЕ МОЖЕ ДА РАЗДАВА ПРАВОСЪДИЕ когато и кактро поиска.И............всеки има право да защити себе си и семейството си включително с убийство!!Или да го чакам да ме утрепа и после да го съдя?!Вие сте ***.
22
20
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Изобщо не вярвам на версията на "фирмаджията" Погледнете фейса на убития (класическа мутра).Вижте колата на "убиеца" .............. потрошено предно стъкло с пет удара най-вероятно с бухалкаХайде не ни правете на балами.Тези от обекта са се изживявали като селски мутри и най-бабаита го е отнесъл.БРАВО!!Това е самоотбрана и НИКОЙ НЯМА ДА БЪДЕ СЪДЕН!
21
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Доста е съмнителна историята. Имало е спречкване със сигурност. За да тръгне да вика хора най-вероятно е изял някой шамар от командоса. И предполагам факта, че е бил унижен пред семейството си е бил достатъчен да отключи безумната агресия довела до убийството. Толкова много съсипани и загубени животи. Много жалко.
20
3
 
9
 
! Отговори
Нещо не е така преди 9 години
До Анонимен 27 "Работата е омотана здраво".Омотана и мирише, щом я поразбуташ.
19
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
hubavo de,,kolegata mu botio ne e li vidql nomera na kolata..pije 4e sa bili zaedno...4ydna rabota
18
8
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Гледахте ли предаването по Нова телевизия Темата на нова, какви коли карат кметовете за 200 000 лева от данъците на хората и как брутално отговарят на въпросите на журналиста. Всички тези мутренски кметови подражават на големия си шеф - Борисов.Рибата мирише от главата.Вяка гратска нахална мутра бандит е в добри приятелски връзки с кметове и началници на полиции
17
29
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До това доведе управлението на мафиота Орешарски, който постоянно финансираше такива банди!
16
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе нещо, бивш командос да действа като балерина, не ми е много ясно. Жалко за човека де.
15
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този ако му е останало нещо човешко се е самоубил безвъзмезно и безвъзвратно. Има хора фанатици, които убиват защото са зомбирани, други за пари. Обстоятелствата са ме срещали с такива хора и знам че животът за тях е ад до края. А тоя е убил от тъпотия и на всичкото отгоре е страхливец. Ако някой го смачка ще му направи услуга.
14
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И този роднина калъпи нещо. Дали е направил застраховки за работниците си . Какъв трябва да си за да наречеш умишлено убийство нападение - нелеп инцидент ?
13
10
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Няма правосъди в Територията, управлявана от Мутрата.То е ясно, че няма да го осъдят, тъй като е гербаджия.Цветанов вече даде пример в тази насока.