Нинова за чумата: Убиха животни без причина. Съсипаха хората!

Лидерката на левицата заяви, че ще потърси отгорност от виновниците
22 ное 2018 11:00,
131
Нинова за чумата: Убиха животни без причина. Съсипаха хората!
Снимка: Пресцентър БСП

"Убиха животните без причина, съсипаха живота на хората и забравиха, но ние не сме и виновните ще носят отговорност"

Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова по време на посещението си в регионите, пострадали по-рано тази година от чума по животните.

Още по темата

По думите и правителството е унищожило животните без причина и без никакви доказателства за състоянието им.

Освен това лидерът на левицата обясни още, че вече пети месец в региона не е умряло нито едно животно, а карантината все още е в сила.

Тя разказа още и историята на един от пострадалите животновъди, чиито животни са формално заличени по документи, но в продължение на месеци стоят затворени. Нинова пое ангажимент да помогне на потърпевшите да търсят правата си и ще им осигури адвокат.

"Няма да ги оставим в бедата им. Бях с тях, когато пазехме стадото на баба Дора. Сега отново съм тук. Никой вече не се сеща за трагедията на земеделските стопани в региона", каза още лидерът на левицата.

Тя обясни, че по време на разговорите с пострадалите хората са се оплакали, че са забравени от институциите и политиците и са принудени да плащат задълженията си по кредити, без да имат никаква възможност.

"Ще направим всичко по силите си виновните да понесат отговорност", каза още Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
15
 
10
 
! Отговори
A/E преди 5 години
Нинова изобщо не е темата....Темата е, че се унищожава бълг. животновъдство и земеделие!!! Ще ги гледаме само във "Фермата".....Цинизъм! Това е важната тема. Заради гадните ВЕРИГИ - магазини и продажбата на *** в тях - като за българи, се УНИЩОЖАВА животновъдство, птицевъдство, земеделие и естествено, че ще има обезлюдяване на селата.
40
6
 
24
 
! Отговори
Жиб. преди 5 години
Откога червените присвоители,които ликвидираха селското стопанство и скотовъдния бранш на България се грижат за чуждите животни?
39
4
 
18
 
! Отговори
месара преди 5 години
Аз съм послушно другарче и обичам да ме грабят и крадат. Даже ми харесва и ще продължавам да съм вечно червен !
38
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нинова,една коза е равна на един глас!Затова ли си толкова загрижена?
37
4
 
19
 
! Отговори
У бре преди 5 години
Нинова за чумата,чумата за Нинова..Все тая!
36
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
RADEV=NINOVA,A DESI V NASRESHTNOTO.TE SHTE POGUBYAT BALGARIA.
35
6
 
30
 
! Отговори
GG преди 5 години
До 29Трябваше да чакаме и да не правим нищо като румънците. Там измряха милиони св.ине и настина стотици хора останаха без хляб. Сигурно и там е нямало чум.а. Тази наистина не се търпи ! По рано й се ядосвах, ама вече ми е смешна,а хората , подкрепящи я още повече.
34
0
 
1
 
! Отговори
месара преди 5 години
отнася се за 31
33
0
 
1
 
! Отговори
месара преди 5 години
престани да пишеш от мое име !!!
32
4
 
17
 
! Отговори
месара преди 5 години
........, и си тръгна доволна че пак е сред народа! на изпроводяк хората и дадоха печено агне, и две пити кашкавал от близката мандра. така де, комунист при народа слиза за да вземе нещо, като през миналите партизански времена!
31
2
 
16
 
! Отговори
ЕДИ КОЙСИ преди 5 години
ТЯ ЧУМАТА ВЪРЛУВА ОТ 74 ГОДИНИ
30
17
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Боже тук все още има овце които се опитват да мислят, че наистина е имало ч.ума ? Нямало е такава зараза бе, нали щеше да хване и вас, защо никой от вашата порода не е пострадал ?
29
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чумата Нинова иска да се добере до власта и да приватизира милиард и половина, колкото има сега в хазната! Но хората никога повече няма да гласуват за крадливата комуно-социалистическа пасмина, която съсипа държавата!
28
19
 
17
 
! Отговори
месара преди 5 години
единственото хубаво е, че хората се събуждат полека и времето на гербавата чу *** привършва
27
11
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако не бяха убили животните и заразата беше плъзнала из страната, щеше да врещи, че нищо не се прави и ситуацията е изпусната от контрол.Аман от тая, вече не се трае.
26
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Изтриха ми поста ! Ето в каква демокрация живеете в Б-я, който пише за обединение го трият, че да не вземат да паднат от власт ком'унетата, а те са всички които управляват вече 29 г. стадото овче не разбрало до ден днешен, че БКП създаде тези които вие избирате, че биле уж различни от бившите преди 10.11.1989, а в действителност са дори техни кръвни наследници ! Про'стейте още и не се чудете защо живеете по-зле и от сомалийците вече !
25
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ходила била, говорила била, сред народа била... Колкото се блюмка с народа в СПА курортите на Банско и Разлог и се разцелува с две баби в Гулийна Баня.Хапнала с хората на седянка, яхнала им гайлетата за половин ден и беж в София, ама гръмко врещи, че Боко я бил погнал с милиция и ЦРУ - да се знае!
24
1
 
7
 
! Отговори
Gara Podkova преди 5 години
Hahahahaha....Ninova v patnicheskia vlak li patuva ili v tovarnia zoo bg vlak?!
23
0
 
5
 
! Отговори
Rozis преди 5 години
Tesi jivotni figuriraha li v spisacite na bg prezidentstvoto?! Ili biaha obiknoveni bg komunisticheski offshorni jivotni ot bg offshorni zoni?!
22
5
 
22
 
! Отговори
През 2019 преди 5 години
като дойде Негово Светейшество от от Ватикана, Нинова, Свиленски, момчето, убиващо с дядо си невлизащи в ТКЗС, Йончева( с детето си) ще са първи да ги благослови. А.. и Кирето Добрев...Да видим дали някой ще коленичи, както пред Кирил+..