За пореден път: Загинал велосипедист на пътя!

Движението Велико Търново - Русе е затруднено
Обновена: 2 ное 2019 21:39 | 2 ное 2019 21:38, Петя Славова
16
За пореден път: Загинал велосипедист на пътя!
Снимка: архив, Булфото

Затруднено е движението по пътя Влико Търново - Русе, в района на с.Раданово заради катастрофа. Лек автомобил е блъснал велосипедист, който е загинал на място, съобщиха от пресцентъра на МВР във Велико Търново, цитиран от БТА.

Водачът на автомобила е изпробван за употреба на алкохол, пробата е отрицателна. Причините за произшествието се изясняват. Екипи на полицията регулират движението, което в района на катастрофата се осъществява в едната лента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
къв мъдрец,бе преди 4 години
До Анонимен 2Това го е казал Хенри Форд!"Дайте на българите коли,и те сами ще се избият!И комунистическа България няма да я има!"
12
0
 
0
 
! Отговори
Шофера преди 4 години
Не винаги шофьорите са виновни.В случая не се знае още.
11
0
 
2
 
! Отговори
Сп???нс преди 4 години
Пак да повторя, виновни са тези които трябва да се грижат за пътя, ако се поддържа пътния банкет в проходимо състояние ще има къде да се движат и каруци и хора с колелета и др. А за велоалеите не е никакъв проблем да се асфалтира 1.5 метра и да си жулкат що-годе безопасно.
10
1
 
4
 
! Отговори
Миро преди 4 години
Добре де, не знам какво е станало, но все пак защо велосипедист е на автомобилен път? Не се ли пазиш сам себе си, не можеш да разчиташ на другите. Знам, че има културни велосипедисти, аз също имам колело, но в много случай моториста или велосипедиста сам си е виновен. Хора, съобразявайте се къде живеем!
9
1
 
1
 
! Отговори
до 7 преди 4 години
Е според "Официален правописен речник на българския език, БАН, 2012" се пише "невинаги".
8
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
нарочно ги блъскат в смисъл кой ще удари повече или такова някаква група във фейса имат дауни някакви
7
12
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това е автомобилен път, а не велоалея.
6
1
 
6
 
! Отговори
До 1 преди 4 години
Невинаги? Не винаги! Павлина Върбанова измисли нов правопис! Вие не сте виновен.
5
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво са ти виновни КАТ.То който е решил да се самоубива,не КАТ,ами и Господ не може да го спре.Ако всички си карахме колите внимателно и по правилата,нямаше да има нужда даже и отКАТ по пътищата.Ама нали повечето си мислят,че Господ ги пази и натискат газта до тенекията за да стигнат десет минути по-рано(ако изобщо стигнат)до там за където са тръгнали и рискуват живота си и живота на другите лекомислено.Абе хора караите си колите внимателно и по правилата,за да ви посрещнат вашите близки живи
4
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Всеки ден поне по 2,3 жертви от катастрофи."За да ги натрупаме до около 600, за 365 дни - да, по около две жертви на ден се пада средно. Е, сега - има и дни без жертви, има и такива с по десетина.
3
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По-внимателно, че ще вземат да ни свършват колоездачите...
2
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Един мъдрец на времето беше казал.Не му трябва на никой да обявява на българите война.Дайте им леки коли и те сами ще се избият.А по времето на бай Тошо,от запад идваха шефове на автомобилни концерни да гл склоняват да разреши в България да се внасят западни коли.А той им казваше,че в България няма пътища за такива коли и ще се самоизбием с тях.А те му отговаряха,че и пътища ще ни направят.Е това и стана и сега необявената война е в ход.Всеки ден поне по 2,3 жертви от катастрофи.
1
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
КАТериците спят като разпрани, а камерата снима ли снима. Голям труд, голям стрес. Затова пенсия на 35 и по двеста заплати накуп.