18-годишен загина, петима тежко ранени след меле на пътя край Приморско

Шофьорът, причинил катастрофата, е имал само 4 месеца стаж зад волана
Обновена: 3 юли 2023 11:47 | 3 юли 2023 11:34, Нели Христова
220
18-годишен загина, петима тежко ранени след меле на пътя край Приморско
Снимка: БГНЕС

Тежка катастрофа на пътя Приморско-Китен е станала днес около 10 ч. сутринта, загинал е 18-годишен младеж, а петима са тежко ранени, съобщават от полицията. Пътната отсечка е блокирана, а автомобилният трафик се отклонява през Китен-ММЦ Приморско.

БМВ 330 със софийска регистрация, управляван от 18 годишен водач от Долна Баня, със стаж зад волана 4  месеца, движейки се с несъобразена скорост, предприема рисково изпреварване на колона от автомобили.

Заради мократа асфалтова настилка "БМВ"-то се подхлъзва и се забива челно в насрещно движещ се лек автомобил "Нисан товара", със софийска регистрация.

Водачът на "БМВ-то загива на място, а тежко пострадали са двамата му спътници. Потърпевши от пътния инцидент са и водачът на нисана - мъж от София, жена - вероятно съпругата му,  заклещена в автомобила в тежко състояние,  и дете. По първоначални данни то е със счупено краче, съобщи говорителят на ОД МВР Бургас Цветелина Рандева, цитирана от "24 часа".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


220
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
97
1
 
29
 
! Отговори
Тате искам БМВ преди 1 година
Не мога да кажа ,каквото е търсил си го е намерил,, тежи ми ! Зам със сигурност ,че нищо не е разбирал от каране и че не е дорасъл .ума му не е достигал ,че не е нА ССЪСТЕЗАНИЕ И ЧЕ СЕ КАРА НОРМАЛНО ! Бащите и майките са виновни ! То бива перене бива мутрене бива показване на пари и ,голямото много ! Мутрафоните опропастиха и душевно България огън да ги гори !!!
96
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Келешчето е било убедено, че е в бързи и яростни и че древната му таратайка е голямата работа и затова е изпреварвало цялата колона. За съжаление, в социален аспект хората лесно прощаваме и се примиряваме, забравяме и т.н., но това не важи за физиката и човекът се е размазал, ранявайки и обикновени хора, които са били на почивка, а не живеят във видео игра. Нямаше да има толкова много подобни случаи, ако имаше контрол и родителска ангажираност, а не неграмотност и простотия.
95
2
 
22
 
! Отговори
ДА преди 1 година
Хайде пак да поспорим за евентуалните ограничения за шофьорите над 65 години,а!? 90 % от катастрофите са от ***,без стаж,кой знае как взели книжки,но с мощни коли и самочувствие без покритие!
94
0
 
17
 
! Отговори
Мен преди 1 година
Мдаа, някой по-долу беше написал, че съдбата обичала смелите... ама в случая става дума за безразсъден и добре, че бързо-бързо си го е "прибрала", за да могат останалите нормалнли хора да имат един убиец по-малко на пътя. Всички ние сме печеливши от смъртта на тоя, няма какво да си кривим душата. Това е положението. Следващия такъв дано и той да умре в някое дърво, не ни трябват подобни ***.
93
0
 
13
 
! Отговори
Мен преди 1 година
Иначе е чисто. Заповядайте на чистото ни черно морие. Ако случайно не си прекарате ваканцията на белия трон, мамините убийци ще се погрижат да си тръгнете в най-добрия случай осакатени . Със съдействието на МВР.
92
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Слава на Чернобил
91
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
4 месеца стаж зад волана и вече лорда на пътя...Най ми е жал за пострадалите кротко движещи се в другата лента хора...И да, няма как ченгета на всеки метър но има как четирилентов нормален път с мантинела посредата...поне насрещно движещите се да не го отнасят...Ама няма да е този век...
90
0
 
16
 
! Отговори
Тате искам БМВ преди 1 година
Готово моето момче искам да си бабаит като мене ! И да не е така .за какъв мис;иш сина си да му дадеш ключовете и да го потупаш по рамото ,направо нямям думи ,откъде дойдоха тези хора бе ! И това е масово явление !!!
89
0
 
37
 
! Отговори
Такива преди 1 година
Заради такива амеби страдат другите! Семейството си е мачтало за малко почивка с детенцето и отсреща иде олигоуфрена с БМВто! Такива ги стигаш и им трошиш кокалите!
88
0
 
20
 
! Отговори
Мерки преди 1 година
Да се забрани да шофират младоци още не преживяли пубертета си. Трябва поне 30 години да са навършили. Момичетата са същите тъпаачки на тази възраст.
87
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе като предприемат рисковано изпреварване и видят,че на среща идва лека кола,а може тежкотоварен автомобил не подават ли сигнал с прекъснати мигащи дълги светлини като знак,че искат да поспрат до спиране на някои от тях водачите,че да не се забият челно или да се разминат леко докато някои от колоните им осигурят място да се включат наново в колоните макар с безкласово помръдване на устни от водачите следващи колоните докато се вредят наново в движението на колоната като на следващи правилата.
86
1
 
19
 
! Отговори
Гоги преди 1 година
Почна се! Не се научиха,че морето няма да избяга! Кусур ако не изгуби и един час от златната си почивка! Земи сега! Вчера един ненормалник избута две коли в банкета,а аз скочих на спирачките и щеше да ме натресе колата зад мен! Днес вече гледам за видео регистратор
85
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 83 "Такива шофьори.., много бой трябва да ядат" - само ТИР с шофьор-злобар насреща ги оправя.
84
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Там е морга и преди Стависки преби момичето. Но МВР няма как да стои на всеки метър и ги спира ако не могат да карат. Най-добре е да затворат шосето и пуснат само БДЖ по морето за да не асфалтират и плажовете.
83
2
 
24
 
! Отговори
Сата НАТО преди 1 година
Хубаво, че *** е умрел, честито на баща му, дето му е купил редови шестак със задно предаване!
82
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
18 год каквото е търсил си го е намерил! Дано другите хора оцелеят и са добре! Амат от тъпоумници- родители, щото тоя не си е купил сам беемвето.
81
2
 
6
 
! Отговори
Адвокат Марковски преди 1 година
лек автомобил "Нисан товара" 😃
80
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мсичси необходими части за пътуващите в Нисана да се набавят незабавно от пътуващите в БМВ-то! ПП. Също и ако има нуждаещи се в болницата.
79
0
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вчера неправилно изпреварваща G-класа караше с около 120 на път с ограничение 90. Така ми изкочи в насрещното, прибра се на косъм, а изпреварваше на завой. С мойте 80-90 километра, челният сблъсък щеше да е фатален за мен. Такива шофьори.., много бой трябва да ядат
78
32
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Еми случва се айде стига сте вдигали напрежението, катастрофи винаги е имало гробищата са пълни, живота продължава