Божков: ПП е комсомола на ГЕРБ, моята кауза е да помогна на България

Прибирането беше осуетено от Интерпол
Обновена: 9 сеп 2023 13:17 | 9 сеп 2023 12:52, Росен Стойчев
295
Божков: ПП е комсомола на ГЕРБ, моята кауза е да помогна на България
Снимка: БГНЕС

Прибрах се в България доброволно. Самото ми прибиране беше осуетено първо от Интерпол, имайки бюлетин за издирване, бях арестуван в Дубай, решението на съда беше да не бъда екстрадиран, молбата ми беше удовлетворена на 23 август и на 25 август беше първият полет.

Още по темата
Прибрах се доброволно, сам, без принуда. Това заяви бизнесменът Васил Божков на пресконференция, която се проведе онлайн.  

Властите в Дубай са го питали дали е сигурен, че ще бъде в безопасност, ако се прибере в България: "Подписах декларация, че се прибирам на собствена отговорност". Божков уточни също, че връщането му няма общо с убийството на Алексей Петров и смяната на Иван Гешев като главен прокурор.

Лицето Петър Петров - Пепи Еврото не го познавам и не знам колко е съпричастен към всичко, което се случи. Бяха унищожени всичките ми компании, арестуваха семейството ми. Нямам достъп до колекцията ми, не знам къде и как се съхранява.

"Докато Борисов е в политиката, държавата няма да се оправи. С Румен Радев даже не се познавам. Продължаваме промяната са комсомола на ГЕРБ, а Делян Пеевски е статуквото.

Нямам нужда от бизнес. Моята кауза е да направя нещо за България", обяви Божков.

"Мисля, че Хунтата ме нападна и ограби.  Няма споразумение с американците. Моят адвокат каза, че работя с тях. Съветът им беше да не се прибирам", добави Божков.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


295
Още по темата: Васил Божковмедии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
237
1
 
3
 
! Отговори
Ruska pomiq преди 8 месеца
Дано изгниеш в затвора или свършиш като трактора .Извратена страна сме ,всякакви мутри и крадци се изживяват като спасители на народа и звезди.Винаги след като им стана тясно около гушата или като им бръкнат в джоба .Цял живот крал от хората и живял в лукс на наш гръб и сега се страхуваш за живота на семейството си,Еми каквото си посял това ще жънеш .Аз лично се радвам,че един по един ги ликвидират
236
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Черепа е криминален престъпник и руско прокси,чиято цел е да защити себе се като се опита са взриви правителството по нареждане на Масква.Е, отделно Тиквата и Шиши с ръцете на Бездомника му отмъкнаха бизнеса..
235
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Не се познавал бил с Радев. Не е нужно да се познаваш с някого, за да работиш за него. Държавата осигури шоу- пресконференция онлайн, на един криминално проявен под арест, с което сътвори поредния абсурд. А "мисирките", вкл. и от "дир.бг", още краката, как Борисов бил изпран, след като стана ясно, че доказателства за обвиненията срещу него, няма.
234
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
На Божков черепа много му се иска да бъде "защитен свидетел по делото срещу Борисов", но нито е такъв, нито има доказателства срещу лидера на ГЕРБ. Божков черепа и мафията в България, която се казва ДС, са автори на всички намещалки срещу Борисов" пачки и чекмеджета, Барселона гейт", както и на протеста, преминал в юмручен преврат. Платени от Божков. Обърнаха държавата наопаки, стагнираха я и доведоха слумайници във властта. Сега, трябва да си получат заслуженото.
233
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Вчера Цанов пусна запис на Алексей Петров, в който той си признава за манипулация на машините за вота! Оставка на престъпното правителство!
232
0
 
0
 
! Отговори
айдееее преди 8 месеца
Още един Спасител цъфна. 30 години Симеоновоци, Борисвци, Кирчовци........ни спасяват
231
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Ауу ще се разплача. Какъв патротизъм, какво себеотдаване в името на майката родина!! Хахах, пълни глупости :) дали някой му вярва
230
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
250!!!.........................защо Иванчева я съдят за вземане на подкуп, а Божков за даване на подкуп?
229
0
 
0
 
! Отговори
КОЛЬО ЧАКАЛА преди 8 месеца
А. ТИ. ОТ. КРЕМЪЛСКИЯ КОМСОМОЛ. ДЕТО. ТОЛКОВА ГОДИНИ ЯДЕ. ПИ. И. СЕ ВЕСЕЛИ. НА. НАШ. ГРЪБ , ЗАЕДНО. С ВСИЧКИТЕ. КАТОТЕБЕ. ПАРТИЙНО. НАЗНАЧЕНИ ОТ. ДС. И. КГБ ОЛИГАРСИ. И РАЗНИ. ТЪПОУМНИ. МУТРИ ИСКАШ. ПАК. НО. ТОЗИ. ПЪТ. ИС. ПАРТИЯ. ГОЛЕМИ. ТАРИКАТИ. СТЕ. ТОВА НАЗНАЧЕНИТЕ МУТРИ, НО КАТО. СПРЕТЕ. ДА. ОТЧИТАТЕ ДИВИДЕНТИТЕ. НА. ВАШИТЕНАЧАЛНИЦИ. ВИ. ПОРЪЧВАТ И. ПИТО. ПЛАТЕНО, ХУБАВ БЕШЕ , ДОБЪР. БЕШЕ. АМА СИ. ОТИДЕ. СКОРОПИСТИЖНО
228
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Аз не разбрах защо Иванчева я съдят за вземане на подкуп, а Божков за даване на подкуп? Това логично ли е?
227
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
верваме ти
226
0
 
0
 
! Отговори
Бати Юсуф преди 8 месеца
Новата жертва на Борисов сам падна в капана.хайде череп от сега още да ти кажа бог да те благослови ще си новият комшия на Алексей Петров в гроба .докато не пукнат Доган и Бойко България няма да се оправи те са агенти само смъртта на тези двете хайдути е спасението на България
225
0
 
0
 
! Отговори
Тъпак преди 8 месеца
Разкажи за хората които си поръчал , за ДАНЧО НАПРИМЕР
224
0
 
0
 
! Отговори
Сата НАТО преди 8 месеца
Много добре го е казал - точно това са ПП.
223
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Нещо не е добре! Като го гледах как говореше на въпросите ,едвам си взимаше въздух изглежда доста смазан
222
0
 
0
 
! Отговори
Xa-xa преди 8 месеца
Копейката тъкмо дръпна малко и почна да се има за фактор - Божков си дойде. Сега половината му електорат отива при Божков. И той е популист, ама е с пари. И не са му от субсидията
221
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
ТОЙ НЕ Е ЗАЩИТЕН СВИДЕТЕЛ- КАЗА СОФИЙСКА ГРАДСКА ПРОКУРАТУРА- ТОЯ ЧОВЕК ПРОДЪЛЖАВА ДА ЛЪЖЕ- ЛЪЖИ И КРАДЕ.
220
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Другари честит Ви 09.09.1944г.. Къде е другаря Костадинов да пожелае честит 8-ми март.
219
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Ще има кръв само не знам къде ще е първо. Банкя-Сараите или при Черепухата.Времето ще покаже но екшън ще има а ние ще гледаме сеир.И те така.
218
0
 
0
 
! Отговори
Лена - комсомолка.? преди 8 месеца
Ще го прочете в гугъл, казаното от Божков, че тя е комсомолка на ГЕРБ..... А преди 9 месеца се позоваваше на Божков при ареста на Бойко. А нейната правна кантора май беше свързана с делата на Божков