В кадър: Президентът Радев показа и подводни умения, чисти морското дъно

Той се гмурка край остров Света Анастасия
Обновена: 8 юни 2024 12:02 | 8 юни 2024 11:55, Александър Попов
381

Снимка: БГНЕС

В деня за размисъл президентът Румен Радев показа подводни умения и се включи в почистване на морското дъно край остров Света Анастасия.

"Опазването на прекрасната българска природа е наша обща отговорност и аз съм изключително благодарен на водолазите от Сдружение „Приятели на морето”, които ме поканиха заедно да почистим морското дъно край остров Света Анастасия. Вярвам, че заедно можем да направим много неща, включително да почистим от боклуци. Ние имаме прекрасно Черноморие. Много е красиво, както отгоре, особено под водата! Имаме прекрасни условия за подводен туризъм, подводна археология, така че аз се надявам това да бъде още един клон на нашия морски туризъм, който се предлага", заяви Радев.

По време на гмуркането си президентът разгледа и подводния параклис, потопен до острова.

„Остров Света Анастасия се превръща в едно прекрасно място и привлича все повече туристи. Радвам се, че има и млади хора сред водолазите, така че да опознават от всички страни нашето прекрасно Черноморие“, каза още Румен Радев.

Той призова българите утре да излязат и да гласуват.

„Защото е важно те сами да определят своята съдба и аз ги призовавам наистина да гласуват“, заяви президентът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


381
Още от Снимка на деня
И времето, и в политиката - горещо, какво лято ни очаква?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
219
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ееее, пълно с T/R/O/L/O/V/E тук, явно Радев яко е бъзнал някого. Ама нищо, пишете си, това ще ви остане и някое и друго жалко центче. Всеки заработва, както и колкото може. Разбирам ви, ама не е възможно всички да са постигнали колкото него и да изглеждат по тоя начин!
218
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Коремно пон водата направи ли Радеф?
217
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Тоя здрав кат бик. Ще го гледаме до 99 години.
216
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Оооо,в много добра форма е Радев.Представям си до него онова буре,дето се кани пак да ви клати.
215
2
 
0
 
! Отговори
късно е чадо преди 3 седмици
Илия Павлов наряза Руските подводници.Сега или връщаш парите или скачаш без парашут от балкона.
214
5
 
2
 
! Отговори
КОЛЬО БЕ преди 3 седмици
До МАНЕКЕН ти си бил много про сти чко и необгрижено жи во тин че !
213
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
И този комплексар излезе.А ББ сигурно се пука от яд и завис
212
7
 
17
 
! Отговори
МАНЕКЕН преди 3 седмици
ПОВЕЧЕ СЕ ФЪРЦУНИ И ОТ ДЕСА.... ЦЯЛ ЖИВОТ, КОМАНДАДЖИЯ, ЕДИН КАМЪК НЕ Е ПРЕМЕСТИЛ.. САМО ТЪРСИ НА ДРУГИТЕ КУСУРИ..... НЕ Е ИСКРЕН ЧОВЕК.... ШШАПКАР...
211
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Бах мамаму ,в тоя форум е набъкано с гайове , от къде се пръкнаха толкова много.
210
13
 
18
 
! Отговори
Нео преди 3 седмици
Спокойно можем да кажем: недоразумението удари дъното!
209
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Сблъсках се с един лицемер от шарлатаните в нашият квартал беше дошъл да агитира наглец арогантен сигурен че ще отиде в Брюксел отвратена съм от тези алчници жалко за държавата ни няма оправия
208
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
И аз искам да изчистим *** онзи който ни натресе НАГЛИ алчни безочливи шарлатани но къде да отида на кого да кажа кой да изхвърли тези незнам
207
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Радев е отражение на онези, които го подкрепят - злобен лицемер без ценностна система. Никой не ми плаща, за да го плюя. От сърце го правя. И не съм избирател на нито една от парламентарно представените партии. Война срещу всички и до дупка, това е решението.
206
11
 
20
 
! Отговори
..? преди 3 седмици
Какво има да му "очерняме"на Тоя? Размаха юмрук и спретна преврат с парите на Черепа, с единствената цел да спаси собственият си Г'з от разследване?" Натовски" офицер, с червена петолъчка на челото ? Когато в Ковид-кризата младите излязоха да протестират, че искали и в България да е като в Европа, Тоя излезе, размаха юмрук, и ги завлече към ...Азия! Работи усърдно, че да завлече държавата в дъното, че да блесне...Той! Това недоразумение е срам за България.
205
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Нека си показва, няма лошо. Въпросът е, че като президент е провал. Нека не забравяме кой доразсипа държавата преди три-четири години и докара "промяната". Радев очевидно се готви за диктатор по модела на Орбан и Лукашенко. Не виждам надежда за нашата държава. Ще си останем едно пропаднало гето. Тия днешните "националисти" нямат нищо общо с националистите от епохата на Възраждането. Не искам да съм нихилист и черноглед, но не виждам нищо обнадеждаващо.
204
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
И Бате Бойко прави упражнения и е само плочки и кюлчета хохохохохо
203
16
 
14
 
! Отговори
Дам... преди 3 седмици
Много омраза и опит за очерняне на президента се забелязва при някои от коментиращите. Радев е в страхотна форма за 60 годишен, но нали трябва да се обслужва ГЕРБ, ПП-ФБ и ДПС и да се плюе щото партийните централи го изискват. Само че по тоя начин не постигате нищо, освен да правите реклама на президента!
202
6
 
16
 
! Отговори
Някой преди 3 седмици
Изглежда, всякакви силови упражнения, за които не се иска много акъл, му се отдават! От лицеви опори и коремни превъртания, до гмуркане...И ние искаме да изчистим "***", особено онези, които ни натресоха дългосрочния неизгоден договор с Боташ, който сегашният министър се моли на комшиите да го променят!
201
11
 
5
 
! Отговори
мак преди 3 седмици
Защо да не покзва такива умения? Всеки с интелекта си, с формата си и възможностите. Той стана водолаз, а банкянския бе личен шофьор на сюрия дружки, когато ги возеше по "инспекции".
200
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Като не може да впечатли с идеи, впечатлява с мускули. Има хора, които оценяват политиците единствено на база външност. Иначе досега не съм го чул да каже нито една умна приказка. Беше направен за смях и на двата предизборни дебата, в които участва. Беше буквално унизен от руския милиционер Гундяев и попилян на тема история от външния министър на Украйна Кулеба. Зеленски направо го разби миналата година.